2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kakao yağı da çok kullanılıyor. Komşum onu denemişti ama sonucunu konuşamadan ayrı düştük

Hadi gözünaydı gönlüne göre olmuş canım sağlıkla büyüsün inşallah kızçe
Allah razı olsun canım benim valla bugün girdiğimde bakarken cinsiyet sormayı bile unuttum ikili testte, biseyi var mı yok mu diye dinlerken. Doktor kendisi dedi, o zaman anladım daha çok pek umurumda değilmiş sağlıklı olsun da

Benim hiç yoktu işte canim 1 2 hafta önce afedersin kasık ağrısıyla bi kaç kere beyaz akıntım oldu. Sonra bu su gibi olan başladı ilk çok çok azdı dün biraz fazla geldi
Sorun olmamasına sevindim canım insan en ufak şeyden nem kapıyor bilmeyince

Yok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik

Öyle canım ikiside evlat hele ilk olunca hiç farketmiyor

Serenity idi markası bizim san franciscoya gitti 5500tl ödedik izmirde. Ortalama 4-6 civarları değişiyor sanırım fiyatlar 9bin neymiş öyle nereye gönderiyorsunuz
İstanbul dayız kolan hastanesine sorduk labaratuvar mi yapıyor firmalar mi var hiçbir bilgim yok şuan araştırmamız lazım doktor 11. Haftada çağırdı ultrason da muayene edip öyle yönlendiricem dedi

Ankarada yaptirdim 300/330 dolar full olanı
Bana da genoks Tan 4500 fiyat verdiler nisanda da zam gelecekmiş. Soygun gibi fiyatlar resmen yaa
Yok Kuzum ya aramadigim yer kalmadi esimle birlikte
Artik diyor zeytini kirmiziya boyasam gecermi istegin
Hayir o degil her gece ruyamda goruyorum artik
Tatlım kıyamam sana
Migrostan dondurulmuş biçimde satılıyor olmayan Migros yok gibi bi şey. Sanal market uygulamasından sipariş bile verebilirsin.
Aynı zamanda tüm file marketlerde de yine dondurulmuş olarak mevcut bilgin olsun.

İstanbul dayız kolan hastanesine sorduk labaratuvar mi yapıyor firmalar mi var hiçbir bilgim yok şuan araştırmamız lazım doktor 11. Haftada çağırdı ultrason da muayene edip öyle yönlendiricem dedi
Firmalar var lab gönderiyorlar anlaşmalı. Tr.de sadece genoks yapıyor sanırım ben fiyat almıştım 4000tl demişlerdi yanii geçen ay. Göndereceğiniz yer neresi söylemediler mi şu ülkeye gidecek gibisinden bir şey

Yok sadece fiyat sorduk o kadar ayrıntı bilmediğimiz için ama araştırıyoruz şimdi çok teşekkür ederim

Yok sadece fiyat sorduk o kadar ayrıntı bilmediğimiz için ama araştırıyoruz şimdi çok teşekkür ederim
Rica ederim araştırın mutlaka istanbulda çok vardır zaten ortalama fiyat alın hepsinden içerik sorun kıyaslama yaparsınız

Kızlar detaylı ultrason İçin bir yerle görüştünüz mü? Ya da İstanbul Kocaeli civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Aynen. Benimkinide 12. Hafta benziyo dedi
17. Haftada kesinleştirdi senimde 15 olmuş belki kesinleştirmiştir dedim az kalmış

Selaam kızlar hastaneden geliyorum
Çok şükür her şey yolunda sağlığımız yerinde doktorumuz ikili test için su alınması gerektiğini ama bununda ortaya % 50 ihtimalle düşük riski getirebileceğini söyledi risk almak istemedim. Cinsiyetimiz kız 135 gramız sanırım biraz tontiş bir kız olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…