2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda

çok güzeller Allah kullanmayı da nasip etsin top geçen hepsiburadada indirimdeydi alasım geldi ama onu almaya bile korktum bişi olur diye korkuyorum sonra bi toğa bakıp saatlerce ağlayabilcek insanım ben
Ah canım.bende öyleyim 3 tane dusugum var bu ilk bebeğim olucak insallah o yuzden 7 aydan önce hicbirsey almak istemiyorum

Kızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda
Tedavi ile olsa kesin ikiz derdim ama normal yoldan bebeğin oluşumun kaçıncı gününe denk geliyor yüksekliği fazla mı bilemiycem

Adet aralığı uzun mu? Bi de bu beta değeri herkesten herkese değişiyor canım, benim adet günü yada bi gün öncesi değerim 56ydi döngüm 28 gün 13. Günde çıkmıştı sanirim 56.
Ama aşılama ile hamile kalan komşum var onun adet günü 500 çıkmış yumurtlama zamanından 14 15 gün sonra oluyor, ikiz olabilir falan demişler ama tek.
Benim 1561 değer 5+1deyken olmuştu az değerle başladığım için
Yani ikiz de olabilir olmayabilirde
Yunurtlamasi adetten hemen sonra da olmuş olabilir bazılarında oluyor

Eşiı ikiz olunca yapıştırdık hemen ikizi saglıklı olsunda inşallah.fikir danışayım dedim sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…