2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
İnşallah artık cinsiyeti öğrenirsiniz bence baya büyümüş olacak bizimki erkenden gösterdi fetal dna ilede kesinleştirdik Çikolata tatlı yedikten sonra bebeğin hareketlendiğini bende duymuştum gebelik şekerinden korktuğum için ben yemeyi tercih etmiyorum sadece. Şeker yüklemesinden sonra belki tatlılarla aramı düzeltirim tekrardan. zaten nedense hamilelikte hiç canım tatlı istemiyor daha çok ekşi şeyler ve malesef hamurişleri

Ben de hiç tatlı yiyemiyorum normalde kaşık kaşık Nutella yerdim, çikolata da çok tuhaf şuan benim için kan şekerim düşmesin diye azcık yine yemeye çalışıyorum arada. Koku olayından yediklerim sınırlı,hepsi tuzlu ve ekşi,yeşil elma+tuz bulantıya da iyi geliyor diye sürekli onu yiyorum arkadaşm acaba kız mı bebiş diyodu demekki alakası yok ekşi kız tatlı erkek olayının

Yok yok tamamen hormonal ekşi tatlı olayı bence. Eskiden bende tatlı canavarıydım iyi oldu tiksindim koku ve bulantı durumu ekstra zorluyordur tabii sizi umarım en kısa sürede geçer

Nerde bunun pipi cosuuu

Allah razı olsun içimi rahatlattınız tam 3 ay kritik dönem bitti şükür diyorken böyle olunca afalladık korktuk inş bende atlatırım bişey olmaz inş. Saolun yardım için
Cinsiyeti belli oldu mu canım genelde böle haftalarda böle kanama yaşayanlara erkek derler de merak ettim bir de bulunduğun dönem tam plesantanın yukarı çıktığı dönemmiş ondan da çok kişi de olurmuş

11+3 den merhaba arkdaşalar doktor %60 kız dedi %40 erkek ama kız bence ben ultrasonda öyle gördüm hatta doktora dedim doktor bende kıza benzettim dedi bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
Bence de kız inşallah öyledir ili cinsiyetti de tattırsın rabbim

Ben genelde yalnız başına olursam oğlanı nasıl büyütürüm, sanki kız olursa arkadaş olur bana gibi geldi bi an sanki ikisini büyütmek farklı bisey
Aynen bol bol ye yarım saat önceden insallah faydası olur

Koku kaybinizmi olmustu insallah ondan deguldir yaa
Bende yemeklerden geneldee ama parfum flnda kullanamiyorum hiccc
Sizinde gecer insallah beslenememekte zor oluyor

Koku kaybinizmi olmustu insallah ondan deguldir yaa
Bende yemeklerden geneldee ama parfum flnda kullanamiyorum hiccc
Sizinde gecer insallah beslenememekte zor oluyor
Amin inşallah
Evet koku kaybım devam ediyordu. Ben de dua ediyorum inşallah ondan değildir diye,parosmi olduğunu düşününce kalbim sıkışıyo valla 1 yıl iyileşemeyen varmış çünkü
Hepimiz birbirimize dua edersek bence iyi hissedebiliriz derler ya hamilelerin duası kabul olur diye.

Ben hindistan cevizi yağı ile başladım ama sonra şartlar ne gösterir bilmiyorum ama krem vs den önce önemli olan vücudu nemlendirmek ve bool bol su içmek :)

Selam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için

Eklentiler

• IMG_20220323_235055.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 93
Dua zincirimi kuralimm diosun bence mantikli
Sayi olarak kusanlar olarak fazlayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…