- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
İnşallahAy aslında 13 haftalıkken gittiğimizde kahvaltı yapıp gittim ekstra bir şey yapmadım kıpır kıpırdı yüzünü döndü el salladı filan,cinsiyet için de %75 bi tahminim var ama bidakine söylim net olsun dedi. 1 hafta sonra yeniden gittim ikili sonucu için doktor gel cinsiyete de bakalım dedi ama hiç pas vermedio yüzden diyorum çikolata filan yine öyle olmasın diye. Hayırlı haberler alırız inşallah yarın
Ben de hiç tatlı yiyemiyorum normalde kaşık kaşık Nutella yerdim, çikolata da çok tuhaf şuan benim için kan şekerim düşmesin diye azcık yine yemeye çalışıyorum arada. Koku olayından yediklerim sınırlı,hepsi tuzlu ve ekşi,yeşil elma+tuz bulantıya da iyi geliyor diye sürekli onu yiyorum arkadaşm acaba kız mı bebiş diyodu demekki alakası yok ekşi kız tatlı erkek olayınınİnşallahartık cinsiyeti öğrenirsiniz bence baya büyümüş olacak bizimki erkenden gösterdi fetal dna ilede kesinleştirdik Çikolata tatlı yedikten sonra bebeğin hareketlendiğini bende duymuştum gebelik şekerinden korktuğum için ben yemeyi tercih etmiyorum sadece. Şeker yüklemesinden sonra belki tatlılarla aramı düzeltirim tekrardan. zaten nedense hamilelikte hiç canım tatlı istemiyor daha çok ekşi şeyler ve malesef hamurişleri
Yok yok tamamen hormonal ekşi tatlı olayı bence. Eskiden bende tatlı canavarıydım iyi oldu tiksindimBen de hiç tatlı yiyemiyorum normalde kaşık kaşık Nutella yerdim, çikolata da çok tuhaf şuan benim için kan şekerim düşmesin diye azcık yine yemeye çalışıyorum arada. Koku olayından yediklerim sınırlı,hepsi tuzlu ve ekşi,yeşil elma+tuz bulantıya da iyi geliyor diye sürekli onu yiyorum arkadaşm acaba kız mı bebiş diyodu demekki alakası yok ekşi kız tatlı erkek olayının
Çok teşekkür ederim inşallahYok yok tamamen hormonal ekşi tatlı olayı bence. Eskiden bende tatlı canavarıydım iyi oldu tiksindimkoku ve bulantı durumu ekstra zorluyordur tabii sizi umarım en kısa sürede geçer
Nerde bunun pipi cosuuuKızlar bende doktordan geldim. 16. Haftamdayim şimdi herkesten bi cevap bekliyorum.lutfem. çünkü doktor cinsiyete erkek ama dedi bi daha ki ay daha net söylerim dedi. Sizce kesin olabilir mi. @- Janna - sendende yorum bekliyorum emin olmak istiyorum çünkü yaa
Cinsiyeti belli oldu mu canım genelde böle haftalarda böle kanama yaşayanlara erkek derler de merak ettim bir de bulunduğun dönem tam plesantanın yukarı çıktığı dönemmiş ondan da çok kişi de olurmuşAllah razı olsun içimi rahatlattınız tam 3 ay kritik dönem bitti şükür diyorken böyle olunca afalladık korktukinş bende atlatırım bişey olmaz inş. Saolun yardım için
Bence de kız inşallah öyledir11+3 den merhaba arkdaşalar doktor %60 kız dedi %40 erkek ama kız bence ben ultrasonda öyle gördüm hatta doktora dedim doktor bende kıza benzettim dedi bir oğlum vardı birde kızım oluyor İNŞALLAH
Ben genelde yalnız başına olursam oğlanı nasıl büyütürüm, sanki kız olursa arkadaş olur bana gibi geldi bi anSağlıkla giydirmek nasip olsun inşallah herkese
Sen zaten kız istiyodun allah gönlüne göre versin,sanırım ben de kız istiyorumilk bebeğim olcak tabi ki ikisi de benim canımmm canımm ama kız azcık önde gibi çikolata,kek,meyve suyuyla kombo yapayım o zaman ya tutarsa
Aynen insan illaki görmek istiyor, sen yarın ara bari durumum kötü de belki o zaman verir randevu, inşallah verir diyelimGitsem en azindan icim rahat eder agrilar icin
Birde rapor verirse alirim ramazan icin iyi olurdu
Koku kaybinizmi olmustu insallah ondan deguldir yaaYarın kontrolüm var soracağım, ben covid sonrası parosmiden de şüpheleniyorum. 1 kasımda karantinam bitmişti 24 ocakta etten bi tiksindim sonra yumurta, tavuk,balık,turunçgiller, şampuan duş jeli aklına gelebilecek her şeyden çok kötü bi koku alıyorminşallah öyle değildir zira çaresi de yok.çok zor gerçekten Umarım senin geçer 16. Haftada
Ay sizindemi yaaaBn canım kusmaya devam malesef
Benim epey azaldı ama açlık ve koku tetikliyor tamamen bitmedi malesefMehaba herkesee
Benim gibi hala mide bulantilari devam eden varmidir
Amin inşallahKoku kaybinizmi olmustu insallah ondan deguldir yaa
Bende yemeklerden geneldee ama parfum flnda kullanamiyorum hiccc
Sizinde gecer insallah beslenememekte zor oluyor
Ben hindistan cevizi yağı ile başladım ama sonra şartlar ne gösterir bilmiyorum ama krem vs den önce önemli olan vücudu nemlendirmek ve bool bol su içmek :)Lierac mustela dan daha büyük yani aslında daha uyguna geliyor bi bakımdan bi de doktorlar da tavsiye ediyormuş okuduğum kadarıyla tanıdık bi eczacı var iki gün sonra gelecek fiyatı o zaman konuşuruz uygun bişiler yaparız dedi bakalım ona da dönebilirim. Bi gün o ya da mustela bi gün kakao ya da hindistan cevizi yağı diye karar kıldım. Allah pişman etmesin
Lierac mustela dan daha büyük yani aslında daha uyguna geliyor bi bakımdan bi de doktorlar da tavsiye ediyormuş okuduğum kadarıyla tanıdık bi eczacı var iki gün sonra gelecek fiyatı o zaman konuşuruz uygun bişiler yaparız dedi bakalım ona da dönebilirim. Bi gün o ya da mustela bi gün kakao ya da hindistan cevizi yağı diye karar kıldım. Allah pişman etmesin
Insallah dilos yaAynen insan illaki görmek istiyor, sen yarın ara bari durumum kötü de belki o zaman verir randevu, inşallah verir diyelim
Erken yumurtlama olabilir kuzummKızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda
Dua zincirimi kuralimm diosun bence mantikliAmin inşallah
Evet koku kaybım devam ediyordu. Ben de dua ediyorum inşallah ondan değildir diye,parosmi olduğunu düşününce kalbim sıkışıyo valla 1 yıl iyileşemeyen varmış çünkü
Hepimiz birbirimize dua edersek bence iyi hissedebilirizderler ya hamilelerin duası kabul olur diye.
Sanırım canım artık nasipErken yumurtlama olabilir kuzumm
Erkek mi acabaaSelam kızlar doktorum hala bir yorum yapmadı sizin tahmininiz var mı cinsiyet için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?