Benimki de en son kontrolde öyleydi, 1 hafta kendimi yedim bitirdim dayanamadım 1 hafta sonra yine gittim o zaman daha iyiydi şükür. Doktor sakin ol sürekli hareket etmez genelde uyuyorlar bu aşamada dedi ama insan ister istemez kötü oluyor endişe duyuyor ama sakin olmak zorundayız
Benimki de en son kontrolde öyleydi, 1 hafta kendimi yedim bitirdim dayanamadım 1 hafta sonra yine gittim o zaman daha iyiydi şükür. Doktor sakin ol sürekli hareket etmez genelde uyuyorlar bu aşamada dedi ama insan ister istemez kötü oluyor endişe duyuyor ama sakin olmak zorundayız
Oh iyi bari şükür benim doktor pek bisey demedi de açıklama yapsa yine iyiydi.
Karnimi falan salladı biraz öyle hareketlendi o da çok az. Napsam girmeden önce zıplayıp dursam mi acaba
Allah bidaha yaşatmasın inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın benim çok şükür ilk hamileliğim ama yine de tedirgin okuyo insan annelik şimdiden bile ne kadar zor ne kadarkıymetliymiş
Oh iyi bari şükür benim doktor pek bisey demedi de açıklama yapsa yine iyiydi.
Karnimi falan salladı biraz öyle hareketlendi o da çok az. Napsam girmeden önce zıplayıp dursam mi acaba
ayy nasıl güzeller Allah kullanmayıda nasip etin inşallahemzik bibs mi bende emziklere baktık biraz araştırdım ama çok karrasız kaldım aslında emzik çok emsinde istemiyorum nedense sevmiyorumbide araştırınca kafam daha karıştı her emzği her bebiş tutmuyo çeşit çeşitmi alcaz napcaz bazısı avent ttutmuş bazısı da aventi tutmamış wee baby tutmuş(tutumlu bebek)şansamı alcaz yani
Ben genelde yalnız başına olursam oğlanı nasıl büyütürüm, sanki kız olursa arkadaş olur bana gibi geldi bi an sanki ikisini büyütmek farklı bisey
Aynen bol bol ye yarım saat önceden insallah faydası olur
Ben hindistan cevizi yağı ile başladım ama sonra şartlar ne gösterir bilmiyorum ama krem vs den önce önemli olan vücudu nemlendirmek ve bool bol su içmek :)
Nisanın 20sine detaylı ultrason günü verdiler bana kızlar. Detaylı bakıcaz o gün dediler organlarına falan. 20 haftalık olcam o gün. Sanki 21 22 hafta falan daha iyiydi detaylı için ama. Doktor bilir tabi doğrusunu. Bide doktor dün alttan kanser taraması için numune alırsa maşallah bana hiç söylemeden bi güzel açılma var mı diye muayene de etti. Bi an sinirlendim 16. Haftamdayim daha bi an da öyle muayene etmesi tuhaf geldi.