2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Hanımlar Akbank hesabı olanlar kampanyalar kısmını kontrol etsin. Çiçeksepetinde altlimitsiz 30 TL indirim kuponu tanımlanmış. Ben de unimom çatlak yağı sipariş verdim başlayalım bakalım

Kızlar kuzenim adetin 2 gün gecikmesiyle test yaptı pozitif cıktı kan testinde beta hcg 1540 çıkmış.neden bu kadar yüksek ikiz olma ihtimali varmı anlamış degiliz bilgisi olan varmı bu konuda
İkizlerde de katlanmaya bakmak gerek diye biliyorum canım. Döllenmeyle alakalı hcg değeri bazısına adetin ikinci günü 1000 çıkar bazısında adetten 10 gün sonra 300 çıkar tek bebek ikisi de katlanma kaç başka test yaptı mı hiç?

Bende p tesi yaptırdım sonuç çıktı bugün sonuç göstermeye gideceğim bakalım ne diyecekler
Selam , sonucu yazarım demiştim. Cut off değerinin altında çıkmış sonuç. Randevuyu beklerken yazayım dedim.” Düşük risk” çıkmış , ben de şaşırdım. YaştaN dolayı tavan yapar sanıyordum. Doktor farklı bir şey derse yazarım yine. Size de hayırlı haberler dilerim.

14 haftaligim insallah oyledir ya ama benim evde agrimiyor is yerinde basliyor o beni korkutuyor
Aa ben de normal canım hiç korkma. Valla benimkinin saatleri de belliydi her akşam 9 gibi bi sancı geliyordu geçen hafta öyle geçti. Youtube de Kağan kocatepenin videosunu izledim bu haftalarda ağrı yaşayabilirsiniz çok normal rahim leğen kemiğinden ayrılmaya çalışıyor bağlar da geri çektiği için ağrı yapıyormuş. Artık göbüşler çıkacak onun ağrısı herhalde izlemeni tavsiye ederim rahatlattı beni o video. Yine de randevu bulup gör tabi bebeğini özlüyor valla insan

Severim kagan kocatepeyi izleyim canim cok tesekkur ederim
Sendemi 14 haftaliksin evde olmayinca agri artik korkar hale geldim doktora yazdim cevap bekliyorum bugun ona ulasabilsem fena olmaz hayirlisi bakalim
Aynen öyle rahatlayacagimiz döneme geçeriz bi an önce insallah
Insallah ya

Canım adetım 2gun grcmesıyle test yaptım koyu kırmızı oldu anında ve kan verdım sonucu gorunce sok oldm 18.810 ya kımyasal dedım yada ıkız ıkısıde degıldi tek gebelık
Maşaallah ilk defa bu kadarını duydum

Severim kagan kocatepeyi izleyim canim cok tesekkur ederim
Sendemi 14 haftaliksin evde olmayinca agri artik korkar hale geldim doktora yazdim cevap bekliyorum bugun ona ulasabilsem fena olmaz hayirlisi bakalim

Insallah ya
Evet benimki dediğim gibi belirli saatlerdeydi bi yokluyordu oyalanıp geçiyordu. Seninki de tam iş saatlerinde belki de.İnşaallah öyle sorunsuz bu sebebtendir. İçini ferah tut lütfen Rabbim seni de bebeğini de korusun

Yok canm dün ögrendi kan verdi cumarteside doktora görünecekti

Insallah cok tesekkur ederim doktora ulasamayînca stres yapiyorum yoksa nisanin 18 inde gorcem mecbur oda bana uzun gelir

Hayırlı olsun. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin. Cumartesi kese de görünür yüksek ihtimal ne güzel
Amin inşallah.rüyamda doguma 2 gün kalmış nasıl heyecanlıydım etkisinde kalmışım sende böyle seyler cok görüyomusun

Amin inşallah.rüyamda doguma 2 gün kalmış nasıl heyecanlıydım etkisinde kalmışım sende böyle seyler cok görüyomusun
Ben genelde ultrasonda görüyorum herhalde bu kontrolde nasıl acaba diye düşünmekten Bikaç kere de doğduktan sonrasını gördüm öyle güzel huzurluydu ki. Sanırım o rüyalar doğum korkumu geçirdi biraz. Sen de doğumu çok düşünüyorsun muhtemelen

Evet korkuyodum smdi korkularım geçti.hele emzirirken görmüştüm rüyası böyleyse gerçegi aklım almıyor Allahım ne büyüksün yüzünüde gördün demi rüyaanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…