2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben maalesef dun mahvoldum tum gun bulantidan gidip geliyor ama asla tam gitmedi
Bugun daha iyiyim ama hala var
Sanirim beni tetikleyen demir ilaci oluyor sorcam bunu da

Doktorum geçen hafta erkeğe benziyor dedi ama erken daha bişiy demeyeyim şimdilik demişti. Yarın gidicez bakalım tahmin edecek mi Valla bilemedim ki ben hiç duymadım öyle kanama olacağını bilmiyordum baya korktuk bi de uykudan uyanıp gece bi wc gireyim diye kalkınca uyku sersemi nolduğumu bilemedim ama inş dediğiniz gibidir çok saolun acildeki doktorda bu haftalarda karındaki genişleme ile alakalı olabiliyor diyince kanama alanı da gidince görülmedi demesi içimi rahatlattı. Benimki gece ıslaklıklık gibi gelmiş bitmiş kendi yani devam etmemiş demekki.

Geçmiş olsun rabbim bdaha yasatmasin. Görünce yazmak istedim. İlk gebeliğim de benmde sürekli kanamam oluyordu belirli aralıklarla. Doğuma kadar devam etti hatta. Enfeksiyonum yuksek ti ve bebeğin yerleşimi aşağıdaydı 5.aydan sonra da sürekli agrılarım baslamıstı. Ama cok sukur sağlıkla ilerledi hersey bir sıkıntımz olmadı bebeğimin de benimde. Yaşadım stres ve agrılar dısında bir problem olmadı yani

Sen de içini ferah tutmaya çalış Dr problem yok diyorsa. Bunu yaşayan çok insan var.

Demir ilacının yarattığı bulantı sıkıntısı yaşayan arkadaşlar, ben gece yatmadan önce içiyorum. 3 saat kadar öncesinde çay, süt ürünleri vs. gibi etkileşim yaratan gıdaları tuketmiyorum. Belki böyle de deneyebilirsiniz

Bende yemek arasinda iciyorum Amaa maalesef birsuru yan etkisi var nefret ettim

Insallah Ilac aldinmi dedi Evet aldim gecmedi dedim umarim anlamaz
Ya iyi olur herseyde rahatlarim insallah anksiyetem tuttu yeminle
Anlamaz ya bilmez herhalde
İyi olmuş git hem için rahatlar, bende ilaç içiyorum bazen ama geçmiyor tam bu sıralar normal deniyor. Senin doktordan duyman da çok iyi olacak

14 haftada dinlemezlermi gitsem canm
Dinlemezler canım hatta ben bi ara korkup dinlemek istemiştim gittim duyulmaz daha demişlerdi 20.haftada ancak rahat duyulur bizdeki cihazla dediler doktorumda zaten sağlık ocağında kalp falan dinletme çok zorluyorlar karnı zararlı öyle dedi..

Nazarlara geldim bu sabah dişim kırıldı malesef ki ben dişlerime çok iyi bakarım ama bebekten dolayıymış diş sorunları. Doktorumunda izniyle dolgu yapıldı şu anlık bir sorun yok ama bir iki dişim daha gidici gibi duruyor allahtan ikinci trimesterde tedavi şansımız varmış başınıza gelirse ertelemeyin yoksa sonu dayanılmaz ağrılarla kanal tedavisi olabilir

Bende öyle yapmaya başladım canım gece yatarken içtim ama doktor günde 2 dedi malesef dozu düşük diye herhalde gece içmeme rağmen sabaha karşı hafif bulantıyla uyandım ben hiç sevmedim bu demir ilacını değiştirdik sözde ama bakalım bikaç gün geçsinde umarım devam etmez.. 2. Dozuda az önce içtim kahvaltıdan 3 4 saat sonrası süt içtiğim oda yoksa 2 saat olabilirmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…