2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Anladım hayırlısı olsun inşallah bulursunuz isteğinize göre bir doktor. Geçmiş olsun bebeğiniz iyi mi

Anladım hayırlısı olsun inşallah bulursunuz isteğinize göre bir doktor. Geçmiş olsun bebeğiniz iyi mi
İnşallah memlekette yine bildiğimiz bi doktor var allahtan, eşimin işinden gelip gidiyorum bende işte, bi orda bi burdayım. Şükür bebiş iyiymiş, 3 gündür geçmeyen baş ağrım var tansiyondan şüphelendim o da 13 çıktı ama daha öncesinden limonlu su içmiştim etkiledi mi bilmiyorum, iğne attırdım geldim geçmesini bekliyorum

Benimde regl zamanları hep başım ağrırdı berbat derecede. Şu anda aşırı ağrımasada yine o dönemler baş ağrım oluyor nedense hamilede olsam. Mentol taşı sürüyorum rahatlatıyor tavsiye ederim birde bugün kaplan yağı diye bir şey duydum bu tarz ağrılar için kullanılıyormuş ama araştırmak lazım

Hiç denemedim bi bakayım teşekkür ederim, benimde önceden çok ağrılarım olurdu bir cok sebep var kbb ye cik dediler bakalım. Tansiyon olmasın da

Bende hem devlete hem de özel perinotolaga gidiyorum. Bu pazartesi perinatolog da ikili tarama randevum var bakalım o ne diyecek.

Ayy ya ne kadar sacma bir konusma tarzlari var Allah verecekse her turlu elimizden gelen bisey gibi bende zor sahip oldum o yuzden hep diken ustundeyim elbiseleri almak kotu degilki nasibi varsa giyer mecburuz hazirlik yapmaya aslinda onlarin imrenmesi lazim degilmi boyle seylere
Tam dedigin gibi oraya gidince tum enerjimi somuruyor cok pismanim soyledigime
Birazciik negatif enerji yaymasin diye kavga dahi cikartabilirim o derece
Birde ikide bir soruyor inanmiyor gibi inan deli ediyor beni

Rabbim öylelerinin şerrinden gözünden korusun. Bende tüp bebek yaptırdım iki kez transfer aşamasına bile gelemedik. Doğal yolla nasip etti rabbim. Yaş ta 36 doğal olarak çok pimpirikliyim. Bir arkadaşım var samimi gibi ama kalbi çok kötü. Hamile kadına diyilmeyecek aklına gelmeyecek şeyler söylüyor. Onunda 1 yaşına girecek bebeği. Konuştuğumuz da bak sakın şöyle yapma bebek böyle olur bak şunu yeme şöyle doğar.ben kız doğana kadar acaba gözleri görmüyorum diye düşündüm. Benim hiç aklıma öyle düşünmek gelmemişti. Arada yokluyor beni de. Hatta doğum muhabbeti oldu. Şu hastanede yapmayı düşünüyorum dedim. Hele bunları düşünmen için erken bakalım ki olacakmı gibi saçma sapan bir cümle kullandı. Eşim engelle diyor ama arkadaşım nasıl engelliyim. Rabbim kalbine göre versin diyorum. Biliyorum ki kıskanıyor. Sizin o tanıdıkta kıskanıyor belliki

Ben banyo küvetletini bile aldım dediğin gibi nasibi varsa kullanır. Heves ediyoruz kötümü

Gerçekten şaka gibi. Anlamıyorum destek olmak varken neden sürekli negatiflik. Allah gönüllerine göre versin ne diyeyim

Keşke benim de arkadaşım olsaydı bunları söyleyen. İnanın engeller geçerdim. Kayınvalide olunca ha diyince çıkaramıyosun da hayatından. Zaten yeterince hassas bir süreç bir de insanların sürekli olarak olumsuz konuşmasına dayanılmıyor gerçekten.

İzmir'de detaylı ultrason araştırma hastanelerinde mi, yoksa özel hastanelerde mi yaptırmalıyım, yardımcı olabilir misiniz

Kızlar gittim çok şükür iyiydi takla atıyordu sanki hareketlerini ilk defa gördüm çok hoşuma gitti Doktor erkeğe benziyor ama kordon da olabilir gördüğüm şey net değil dedi haftaya izinliymiş 6 Nisanda direk yanıma gel kontrol hakkını o zaman kullan dedi. Ben de erkek gibi gördüm sankim ama bakalım ikisine de sevinirim Bu kez ilgisinden çok memnundum tam dedim ki ya ben neyin muallağında kaldım ama eşime uyarırken argo bi kelime kullandı ben de rahatsız oldum eşimin de zoruna gitti. Doktoru değiştirebiliriz bu sebeble. Eşim değiştir derse bu konuda hak verebilirim. Benim yanımda kendisiyle böyle konuşulması kesinlikle hoş değildi.

Kızlar doktor bugün sorun yok ama oruç tutma ne olur ne olmaz dedi. Kazası zor olur diye biraz endişeliyim dedim zorunda mısın canım tutmaya tutma dedi. Böyle diyince acaba bi gün tutup bi gün tutmasam mı diye bi düşündüm. Yapabilirsem tamamını tutmayı düşünüyorum. Çok şükür sorun yok ve kazası zor olur bu sefer emzirirken 30 gün. Siz konuştunuz mu doktorunuzla tutacak mısınız?

Kalbi kötü olanın size bir faydası yoktur, kıskançlık değil bu kötü niyet, hayata bir kez geliyoruz, bırakın ozelimi açmayı selam bile vermezdim. Kalbi güzellere çıksın yolunuz

Doktorum.bana da tutma dedi
Vücudum susuz kalabilirmiş
Birde kullandığım ilac aralığı iftardan sahura çok az oluyormuş (doktorum hemen herseyde tutma.djyecek biri degil)
Bende tutmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…