Kızlar sizin kontroller kaç dk sürüyor? Doktor uzun uzun açıklıyor mu her şeyi? Uzun süredir gittiğim doktorum var yani gebelikten önce de gidiyordum. Ama kontroller 5 dk dan uzun sürmüyor. Kalp atışına bakıyor boyunu ölçüyor bi sorun yok diyip bitiriyor. Sizinkiler nasıl geçiyor normali bu mudur yani?
Bir de 3 hafta sonrasına detaylı ultrason için bi prf. E yönlendirdi doktorum
beni.Çıkınca aklıma geldi 19 haftalık olcam erken değil mi? Sizlere bir şey söylediler mi?
Ben sırf bu yüzden erkek doktor seçtim ya ne bileyim kadın doktorlar gel gitli oluyor biraz. 3 gün sonra cevap vermek nedir yaa sürekli devam etmeyecek olsan bile değiştir bence canım aldığı paranın karşılığını verecek birine geç. Ben sırf bu ilgisizlik olaylarından yıllardır gittiğim doktoru değiştirdim baktım yaşınız genç çocuğunuz olur bilmemne kafasında değiştiriverdim valla her şey yaşla değil sonuçta ki tüp bebek yaptık normal olmadı yaniii onla devam etsek herhalde hala uğraşıyorduk çocuk için
Benim de yaşım 25 çikolata kistinden olmadı 18 ayda. 2 hsg bir negatif aşılama 6 ilaç denemesi. Yaş gençte bazen olmuyor işte. Bu kadında tedavi görüyordum burda da bu doktora iyi dediler, gittim geldim öyle 1 senedir. Şimdide gebelikte devam ediyorum ama ne bileyim hakikaten gel git var sanki
Ben yıllardır saçımda, cildimde,tatlılarda Hindistan cevizi yağı kullanırım.En memnun kaldığım monoville ve bade natural oldu.ikisnden de aşırı memnunum.
Ben yıllardır saçımda, cildimde,tatlılarda Hindistan cevizi yağı kullanırım.En memnun kaldığım monoville ve bade natural oldu.ikisnden de aşırı memnunum.
Benim de yaşım 25 çikolata kistinden olmadı 18 ayda. 2 hsg bir negatif aşılama 6 ilaç denemesi. Yaş gençte bazen olmuyor işte. Bu kadında tedavi görüyordum burda da bu doktora iyi dediler, gittim geldim öyle 1 senedir. Şimdide gebelikte devam ediyorum ama ne bileyim hakikaten gel git var sanki
Zaten boyle konustugu icin az gitmek icin surunuyorum ramazan geliyor insallah orda yiyelim diye tutturmaz benimki
Cok geriliyorum boyle negatif konusunca canim ya
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benimki de bir akrabası tüp bebekle hamile kalmış 6. Ayda kaybetmiş bebeğini onu söyleyip duruyor. Her aradığında bişey almayın daha erken diyor. Güya hani bir şey olursa üzülürüz bakıp bakıp diye. Sanki almayınca daha az üzüleceğiz Allah korusun bişey olsa. Kadın beni aradığında sabaha kadar uyuyamıyorum düşünmekten ya birşey olursa diye. Zaten zor elde ettim doktora gidene kadar geçmiyor zaman. Aramıyorum artık arasa da bi açıyorum bi açmıyorum.
Valla az önce acile gittim ama o hastaneye gitmedim, çağırıcaz gelecek vs. Dediler hemen geleceğini hiç sanmadim. Evet kalabalık ama ne kalabalık doktorlar gördüm dışarda da ilgilenen. Şuan evimde mi kalacağım yoksa memlekette mi onu da bilemedigim için kaldım böyle arada