2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Normalde bile açlıktan kan şekerim düşüyor hamilelikte hiç cesaret edemem ben tutmayacağım.

Canim tehlikeli zamanları atlatmışsın
Yakında bebeginin hareketlerinde duyarsın
Bence Hamileliğin tadını çıkar bosver herkesi
İlk önceliğimiz bebeğimiz olucak herseyi stres yapma bebekde kötü etkilenir
Herkesi kafandan sil bebeginle vakit gecirmenin tadını cikar

Gözün aydın canım tam doktordan memnunsun diye sevinirken gerisi pek hoş olmadı sanırım. Insallah aklına yatan bi doktor bulursun. Ben oruç tutamicam çünkü bulantilarim ve reflu şikayetlerim başladı, zaten normalde de sıkıntılı mide o yüzden riske atmak istemedim

Ben yıllardır hipoglisemi yüzünden tutamıyorum, şu an gebelikle şeker değerlerim bir tık normale döndü ama tansiyonum 8-4' lerde, o yüzden tutmayı düşünmüyorum.

O konuda benim de içim hiç rahat değil bı ilk gün denemek istiyorum tutabilir miyim acaba diye aç kalamiuorum normalde gebelikten dolayı ama Allah kolaylığını verir diye düşünüyorum tutabilirsm dediğin gibi bir gün tutup bir gün tutmayacahim sanirim

Ben hem doktorumla hem diyetisyenimle konustum. İkisi de tavsiye etmediler bebeğin gelişimini etkileyebiliyor dediler, kaza tutar ya da parasını verirsin dediler. Doktorum illa çok tutmakta ısrarcıysan ramazandan önce bi bakarız gelişime ama özellikle susuzluk bebeği çok olumsuz etkiliyo dedi. Ben tutmayacağım o yüzden. İlerde kışın tutarız

1 nisanda bime bebiş ürünleri geliyomuş ben küveti almayı düşünüyorum kullananınız var mı ya da çevresinde kullanan

Eklentiler

• Screenshot_20220325-121405.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 65
Bana da açlık önemli değil de susuzluk önemli beyin gelişimi için dedi ama ben 2. De tuttum. Bunda da bi sıkıntı olmazsa tutmayı düşünüyorum. Hiç bo gün bile bi sıkıntı çekmedim mayıs haziran olmasına rağmen. Inşallah bunda da olmaz. şu konusunda bol bol içemeye çalışırım. Zaten 4 aydır şu falan içemiyorum günde 1 litre içemiyorum bile

Doğru söylüyorsun canım tadını çıkarmak lazım gerçekten. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Patavatsız işte. Bi hayır duası et
Ben banyo küvetletini bile aldım dediğin gibi nasibi varsa kullanır. Heves ediyoruz kötümü
Ay rabbim kullanmayi nasip etsin sana insallah o kuvetleri
Aynen sacmaliyor yani bu anlattigim yuzde bir kisim ben cok geriliyorum sonra
Ama hayir duasi etmek dursun konusmasa yeter benim icin
Gerçekten şaka gibi. Anlamıyorum destek olmak varken neden sürekli negatiflik. Allah gönüllerine göre versin ne diyeyim
Aynen aman bebekler iyi olsun da hic onemli degil uzaklasmaya calisiyorum basarcam insallah

Gittin mi doktora canisi

Çok şükür canim o bile yetmistr sana çok bişeyde kalmamış nisana
Hamdolsun mavis valla cok kotuydum ferahladim biraz agrilarima normal dedi
Stres yapma sadece kanama su felan olursa acile git yoksa hersey yolunda
Dedi
Birde o beni iyi biliyor bu kadar zor yollardan gecip olmasi dusuk felan derken ben cok endise dolu oldum onu anladi is yerinde kafayi yersin boyle taka taka rapor yaziyorum sana dedi

Doktorum.bana da tutma dedi
Vücudum susuz kalabilirmiş
Birde kullandığım ilac aralığı iftardan sahura çok az oluyormuş (doktorum hemen herseyde tutma.djyecek biri degil)
Bende tutmayacagim
Hmm ben bi sorun yoksa ikinci trimesterde tutulabilir diye biliyorum ki tutan çok kişi de gördüm. Zararlıysa tabi tutulmayabilir zaten fetvaya göre de

Ohh iyi yapmış valla yat dinlej kendini dinle kafani dinle canim

Normalde bile açlıktan kan şekerim düşüyor hamilelikte hiç cesaret edemem ben tutmayacağım.
Ben bi denemek istiyorum. Zaten 6 sında da randevum var Ramazanın sonlarına doğru da gideceğim. Tekrar bi uyarı olursa bırakırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…