Gözün aydın canım tam doktordan memnunsun diye sevinirken gerisi pek hoş olmadı sanırım. Insallah aklına yatan bi doktor bulursun. Ben oruç tutamicam çünkü bulantilarim ve reflu şikayetlerim başladı, zaten normalde de sıkıntılı mide o yüzden riske atmak istemedim
Ben yıllardır hipoglisemi yüzünden tutamıyorum, şu an gebelikle şeker değerlerim bir tık normale döndü ama tansiyonum 8-4' lerde, o yüzden tutmayı düşünmüyorum.
O konuda benim de içim hiç rahat değil bı ilk gün denemek istiyorum tutabilir miyim acaba diye aç kalamiuorum normalde gebelikten dolayı ama Allah kolaylığını verir diye düşünüyorum tutabilirsm dediğin gibi bir gün tutup bir gün tutmayacahim sanirim
Kizlar bu arada gittim doktora hizlica bakti
Hersey iyi hamdolsun cinsiyet gostermedi hizlica bakinca da bisey diyemedim
Sadece cok stres yaptigim icin rapor yazdi biraz evde dur senin icin iyi degil dedi akinti icin o normal ama su gelirse dikkat et dedi
Çok sevindim canım bi sorun olmamasına. Su derken onu nasıl farkedecekmişsin peki nasıl oluyor yani fazla mı çok mu acaba
Rapor yazması da çok iyi olmuş belki biraz ağrılarında hafifler
Ben hem doktorumla hem diyetisyenimle konustum. İkisi de tavsiye etmediler bebeğin gelişimini etkileyebiliyor dediler, kaza tutar ya da parasını verirsin dediler. Doktorum illa çok tutmakta ısrarcıysan ramazandan önce bi bakarız gelişime ama özellikle susuzluk bebeği çok olumsuz etkiliyo dedi. Ben tutmayacağım o yüzden. İlerde kışın tutarız
Doktorum bebek ve sudan yana sıkıntı yok ama tedbiren tutma dedi bi de pek önemsemiyordu oruçmuş kazaymış o yüzden deniycem ben sanırım zaten Ramazanda yine kontrolüm olacak o zaman da görür daha net bi karar verebilirim
Çok sevindim canım bi sorun olmamasına. Su derken onu nasıl farkedecekmişsin peki nasıl oluyor yani fazla mı çok mu acaba
Rapor yazması da çok iyi olmuş belki biraz ağrılarında hafifler
Hani bazi arkadaslarin suyu gelmis ya oyle Kuzum fazla su gelirse kork yoksa akintidan korkma dedi
Ayy hamdolsun ya rapor iyi geldi ozellikle ramazanda
Hani bazi arkadaslarin suyu gelmis ya oyle Kuzum fazla su gelirse kork yoksa akintidan korkma dedi
Esim catliyor meraktan aman iyi olsunda surpriz olsun insallah kuzum ya
Esim catliyor meraktan aman iyi olsunda surpriz olsun insallah kuzum ya
Allah razi olsun dilos Birde beni bir doktora gonderdi oda kadin dogumcu ama stres yapan gebeler icin calisiyormus ben yokken ona git kafan takilmasin ona da anlat biraz hafifle dedi
Allah razi olsun dilos Birde beni bir doktora gonderdi oda kadin dogumcu ama stres yapan gebeler icin calisiyormus ben yokken ona git kafan takilmasin ona da anlat biraz hafifle dedi
Ama sen anksiyetem var diyorsun bu çok normal o yüzden ben böyleyim diye düşünme. Bende bu aralar sanki depresyona girmişim öyle bi bıkkınlık içim daralıyor aklımdan bir sürü düsünce geçiyor
Ama sen anksiyetem var diyorsun bu çok normal o yüzden ben böyleyim diye düşünme. Bende bu aralar sanki depresyona girmişim öyle bi bıkkınlık içim daralıyor aklımdan bir sürü düsünce geçiyor