2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Mide sıkıntılıysa yapamazsın zaten canım haklısın. Evet öyle değiştirme ihtimalimiz var bakalım artık.

Ben yıllardır hipoglisemi yüzünden tutamıyorum, şu an gebelikle şeker değerlerim bir tık normale döndü ama tansiyonum 8-4' lerde, o yüzden tutmayı düşünmüyorum.
En önce bebeğimizin sağlığı tabii ki. Tutamıyorsak zorlama yok hamilelikte buna izin de verilmiş çok şükür

Aynen. Yapamazsak da fetvası var çok şükür ona göre amel edeceğiz. Sonraki sene de emzirme olacak o arada kazada zorlanırım diye düşünüyorum ben de

Çok sevindim canım bi sorun olmamasına. Su derken onu nasıl farkedecekmişsin peki nasıl oluyor yani fazla mı çok mu acaba
Rapor yazması da çok iyi olmuş belki biraz ağrılarında hafifler

Aynen. Yapamazsak da fetvası var çok şükür ona göre amel edeceğiz. Sonraki sene de emzirme olacak o arada kazada zorlanırım diye düşünüyorum ben de
Evet canım benim iki sene öyle borcum var geçen yıl tuttum çok şükür bu senede nasip artık

Doktorum bebek ve sudan yana sıkıntı yok ama tedbiren tutma dedi bi de pek önemsemiyordu oruçmuş kazaymış o yüzden deniycem ben sanırım zaten Ramazanda yine kontrolüm olacak o zaman da görür daha net bi karar verebilirim

Çok sevindim canım bi sorun olmamasına. Su derken onu nasıl farkedecekmişsin peki nasıl oluyor yani fazla mı çok mu acaba
Rapor yazması da çok iyi olmuş belki biraz ağrılarında hafifler
Hani bazi arkadaslarin suyu gelmis ya oyle Kuzum fazla su gelirse kork yoksa akintidan korkma dedi
Ayy hamdolsun ya rapor iyi geldi ozellikle ramazanda
Kesin olarak cinsiyet de söyler canım
Esim catliyor meraktan aman iyi olsunda surpriz olsun insallah kuzum ya

Hani bazi arkadaslarin suyu gelmis ya oyle Kuzum fazla su gelirse kork yoksa akintidan korkma dedi
Ayy hamdolsun ya rapor iyi geldi ozellikle ramazanda

Esim catliyor meraktan aman iyi olsunda surpriz olsun insallah kuzum ya
Ay hadi gözün aydın canım valla cok iyi olmuş senin adına çok çok sevindim

Allah razi olsun dilos Birde beni bir doktora gonderdi oda kadin dogumcu ama stres yapan gebeler icin calisiyormus ben yokken ona git kafan takilmasin ona da anlat biraz hafifle dedi

Evet Kuzum cok ugrastim hamdolsun ilk
Yaa gerçekten öyle bi doktor mu varmış bak daha da sevindim baya baya ilgilenir o zman o doktor

Gidersem soylerim nasil biseymis
Doktor dahi anladi stresimi Ay uc gundur kotuydum ustumden yuk kalkti dilos hamdolsun uc hafta beklerim artik
Ama sen anksiyetem var diyorsun bu çok normal o yüzden ben böyleyim diye düşünme. Bende bu aralar sanki depresyona girmişim öyle bi bıkkınlık içim daralıyor aklımdan bir sürü düsünce geçiyor

Ama sen anksiyetem var diyorsun bu çok normal o yüzden ben böyleyim diye düşünme. Bende bu aralar sanki depresyona girmişim öyle bi bıkkınlık içim daralıyor aklımdan bir sürü düsünce geçiyor
Ah kiyamam cok zor varya ozellikle de bu donemde dusunmekten beynimin yandigini hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…