2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Aman yol yakinken dikkat et ilerlemesin
Biliyorum zor ama bende deniyorum bunu ilerledikce insan daha koti oluyor aklimiza yazik
Zaten bunlar bi anda ortaya çıkan şeyler değil canım zamanla birike birike bu hale geliyor. Hiç bi yere sığamıyorum ama oturmaktan başka da canım bisey yapmak istemiyor

Allah razi olsun dilos Birde beni bir doktora gonderdi oda kadin dogumcu ama stres yapan gebeler icin calisiyormus ben yokken ona git kafan takilmasin ona da anlat biraz hafifle dedi

Evet Kuzum cok ugrastim hamdolsun ilk
Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin canim

Rabbim sağlıkla sihatle kucağına almayı nasip etsin canim
Amin cumlemizinkini Insallah kuzum
Zaten bunlar bi anda ortaya çıkan şeyler değil canım zamanla birike birike bu hale geliyor. Hiç bi yere sığamıyorum ama oturmaktan başka da canım bisey yapmak istemiyor
Bende oyle iletisim koptu sanki insanlarla icimden bisey yapmak gelmiyor
Psikolojik olarak cokmus hissediyorum napsak anlamadim

Belki degisiklik iyi gelir sana
Bende bir psikolokla konusmak istiyordum ama bakim once su doktora insallah atlatiriz
Bak o doktor sana iyi gelecek gibi bence. Eğer gebelikten başka sıkıntı yaşamıyorsan.
Ben geçen sene gittiğimde içim bi müddet sonra daha da sıkılmıştı nedense, düzensizlikten bıktım biraz belki de ondan öyle geldi

Dogru duzen istiyor insan aslinda benimde sorunum duzen evle is arasi mekik dokuyorum sosyal cevremden geri kaldim hep is dusunce derken sanirim birikti
Insallah iyi gelir ya guzel
Gecer hersey hepimiz icin

Dogru duzen istiyor insan aslinda benimde sorunum duzen evle is arasi mekik dokuyorum sosyal cevremden geri kaldim hep is dusunce derken sanirim birikti
Insallah iyi gelir ya guzel
Gecer hersey hepimiz icin
İşe ara verme imkanın yok mu peki? Bende eşimin işinden dolayı bi oradayım bi burda asker kendisi tahmin edebilirsin. İnsan memleketine gittiğinde mutlu olmalı ama benim içim sıkılıyor yaşadığım yeri sevmesem de evim orda, eşim yok birde ne zamana kadar böyle süreceği belli değil bi de üstüne bebis o yüzden çok sıkıldım sanırım çocukla ne yaparım diye

Insan bir yere ait hissetmek duzeninde kalmak istiyor haklisin anliyorum seniise ara vermem hamilelikle insallah olur yoksa zor boyle rapor felan alinca dahi yasadigimi hissediyorum cunki hic aktivitem kalmadi hep ev is kvdeler annemler rutin yordu sanirim beni

Ara verebilirsen imkanin varsa bırak, anlattıklarına dayanarak söylüyorum tabi zaten bi müddet sonra zorlaşacak
Belki sana daha iyi gelir

Ara verebilirsen imkanin varsa bırak, anlattıklarına dayanarak söylüyorum tabi zaten bi müddet sonra zorlaşacak
Belki sana daha iyi gelir
Bu ilk uc haftam gecsin tekrar isterim doktordan boyle birakabilirim eger bir anda birakirsam haklarimdan vazgecmis olurum onu istemiyorum cok emek verdim bir yol bulcam insallah

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Fiyatlar daha fazla artmadan bebişin büyük eşyalarını almak istiyoruz, önce beşikten başlayalım dedik ama çeşitleri var park yatak , karyola vs. E-bebekte baktıklarımın hiçbiri içime sinmedi. Sizin kullanıp memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz beşik var mı? Bu benim inşallah ilk çocuğum olacak ve hiçbir şey bilmiyorum kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…