2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bacım biraz erken aslında 7aylik olunca falan alin buyuk şeyleri bence.doktorumuz bize bir çorap bile aldırmıyor her şeye hazırlıklı olun daha erken diyor.hadi esya kiyafet olsa neysede büyük eşyalar için azcik daha bekleyn bence bu arada mobilya beşik ev sahibiyseniz kesinlikle tavsiye ederim ama kiraciysaniz park yatak daha mantıklı.ayrica zaten küçük bir beşik alınıyor odadan odaya götürüyorsunuz çünkü bebeği

1 nisanda bime bebiş ürünleri geliyomuş ben küveti almayı düşünüyorum kullananınız var mı ya da çevresinde kullanan
Evet canım bende gördüm bugün küveti bende almayı düşünüyorum kovasını ve maşrapasını almıştım daha önce yerde kaplamıyor pratik bence, bide muslin örtüyü almayı düşünüyorum müslin bornoz falan değilde bornoz seti alıcam özdileğinkiler çok iyi oluyor özellikle bambu olanları suyu müthiş emiyor..

Orası öyle ama bizde hazır imkan varken fiyatlar da yükselmeden alalım dedik. Kiracıyız ama uzun süre burada otururuz gibi. Fotoğraf ekliyorum şöyle bir tane büyüyen beşik beğendim 2900 tl. Park yataklar da1500 -2000 civarı. Park yatak kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba biliyor musunuz?

Eklentiler

• FD9DC24B-6CB6-4AAC-81AF-75E3815C89B4.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 82
aynen bende yerde kaplamadığı için sevdim benimde evde temiz kovam var sadece balkonubyıkarkwn su döküyorum onla onu kullanıırmdiye düşünüyorum maşrapada var o yüzden sadece küveti alcam.ben de bornoz seti almayı düşünüyorum özdilekte daha hamile kalmadan bi seti çok beğenmiştim o aklımda müslin örtü benimde holuma gitti gidip bakıcam ona

Aynen kuzum benim çeyizde aldıklarımda özdilek ordan biliyorum baya iyi oluyorlar.. Ay temizse kullanırsın tabi boş yere almaya gerek yok kovayıda, müslinide yaz için alırım gerçi boyutuda küçükmüş 60×90 diyor bizimkiler yaza kadar 8 aylık olmuş olcaklar küçük gelebilir diye düşündüm yine bakarım ama

aynen baya küçük olabilir gidip bakcaz artık

Bende bütün büyük eşyalarını aldım Park yatak olarak yoyko aldık baya geniş 2 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum ilk yıl yanımızda sonraki yıl kendi odasında. Beşik almayacağım 2 yaşından sonra montessori tarzı yatağa geçiş yapmayı düşünüyorum.

Oğluşumuz geldiiiiii oy oy gözün Aydın güzellik maşallah kocaman

Gözün aydın canımm Allah kucağına da almayı nasip eylesin

Oy maşallah nasılda büyümüşş benimki gibi koca pipili bi bebiş daha

Enanmmm açmış resmen burdayım diyor hayırlı olsun kuzucum ilk ogrendigin an geldi aklıma sürekli pik goruyordun nereden nereye sağlıkla kucakla oğlusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…