Bacım biraz erken aslında 7aylik olunca falan alin buyuk şeyleri bence.doktorumuz bize bir çorap bile aldırmıyor her şeye hazırlıklı olun daha erken diyor.hadi esya kiyafet olsa neysede büyük eşyalar için azcik daha bekleyn benceKızlar merhaba sizlere bir sorum olacak. Fiyatlar daha fazla artmadan bebişin büyük eşyalarını almak istiyoruz, önce beşikten başlayalım dedik ama çeşitleri var park yatak , karyola vs. E-bebekte baktıklarımın hiçbiri içime sinmedi. Sizin kullanıp memnun kaldığınız, tavsiye edebileceğiniz beşik var mı? Bu benim inşallah ilk çocuğum olacak ve hiçbir şey bilmiyorum kafam çok karıştı
Tek olmadigini bilmekde guzel bisey insallah iyi oluruz dilosAynen öyle canım aynı şeyleri yaşadığımız için insan bi rahatliyor kesinlikle
Ben de kız diyorumBizde bugün gittik net olmamakla birlikte kıza benzetti doktorumuz sizden de yorum alabilir miyim
Fl uyluk kemiğinin boyu canımFL 1.74cm yazıyor tüm boy mu bu yoksa baş popo mu acaba
Evet canım bende gördüm bugün küveti bende almayı düşünüyorum kovasını ve maşrapasını almıştım daha önce yerde kaplamıyor pratik bence, bide muslin örtüyü almayı düşünüyorum müslin bornoz falan değilde bornoz seti alıcam özdileğinkiler çok iyi oluyor özellikle bambu olanları suyu müthiş emiyor..1 nisanda bime bebiş ürünleri geliyomuş ben küveti almayı düşünüyorum kullananınız var mı ya da çevresinde kullanan
İnşallah canım benim güzel haberler vermek nasip olsunTek olmadigini bilmekde guzel bisey insallah iyi oluruz dilos
Amiin bu mubarek gunlerin hurmetine insallahİnşallah canım benim güzel haberler vermek nasip olsun
Orası öyle ama bizde hazır imkan varken fiyatlar da yükselmeden alalım dedik. Kiracıyız ama uzun süre burada otururuz gibi. Fotoğraf ekliyorum şöyle bir tane büyüyen beşik beğendim 2900 tl. Park yataklar da1500 -2000 civarı. Park yatak kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba biliyor musunuz?Bacım biraz erken aslında 7aylik olunca falan alin buyuk şeyleri bence.doktorumuz bize bir çorap bile aldırmıyor her şeye hazırlıklı olun daha erken diyor.hadi esya kiyafet olsa neysede büyük eşyalar için azcik daha bekleyn bencebu arada mobilya beşik ev sahibiyseniz kesinlikle tavsiye ederim ama kiraciysaniz park yatak daha mantıklı.ayrica zaten küçük bir beşik alınıyor odadan odaya götürüyorsunuz çünkü bebeği
Ya valla bilsem kontrollerden önce atardım ağzıma bi bombaYarasın oğluşaTatlı doping etkisi yapıyor yarım saat içinde
aynen bende yerde kaplamadığı için sevdim benimde evde temiz kovam var sadece balkonubyıkarkwn su döküyorum onla onu kullanıırmdiye düşünüyorum maşrapada var o yüzden sadece küveti alcam.ben de bornoz seti almayı düşünüyorum özdilekte daha hamile kalmadan bi seti çok beğenmiştim o aklımdaEvet canım bende gördüm bugün küveti bende almayı düşünüyorum kovasını ve maşrapasını almıştım daha önce yerde kaplamıyor pratik bence, bide muslin örtüyü almayı düşünüyorum müslin bornoz falan değilde bornoz seti alıcam özdileğinkiler çok iyi oluyor özellikle bambu olanları suyu müthiş emiyor..
Aynen kuzum benim çeyizde aldıklarımda özdilek ordan biliyorum baya iyi oluyorlar.. Ay temizse kullanırsın tabi boş yere almaya gerek yok kovayıda, müslinide yaz için alırım gerçi boyutuda küçükmüş 60×90 diyor bizimkiler yaza kadar 8 aylık olmuş olcaklar küçük gelebilir diye düşündüm yine bakarım amaaynen bende yerde kaplamadığı için sevdim benimde evde temiz kovam var sadece balkonubyıkarkwn su döküyorum onla onu kullanıırmdiye düşünüyorum maşrapada var o yüzden sadece küveti alcam.ben de bornoz seti almayı düşünüyorum özdilekte daha hamile kalmadan bi seti çok beğenmiştim o aklımdamüslin örtü benimde holuma gitti gidip bakıcam ona
aynen baya küçük olabilir gidip bakcaz artıkAynen kuzum benim çeyizde aldıklarımda özdilek ordan biliyorum baya iyi oluyorlar.. Ay temizse kullanırsın tabi boş yere almaya gerek yok kovayıda, müslinide yaz için alırım gerçi boyutuda küçükmüş 60×90 diyor bizimkiler yaza kadar 8 aylık olmuş olcaklar küçük gelebilir diye düşündüm yine bakarım ama
Bende bütün büyük eşyalarını aldımOrası öyle ama bizde hazır imkan varken fiyatlar da yükselmeden alalım dedik. Kiracıyız ama uzun süre burada otururuz gibi. Fotoğraf ekliyorum şöyle bir tane büyüyen beşik beğendim 2900 tl. Park yataklar da1500 -2000 civarı. Park yatak kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba biliyor musunuz?
Oğluşumuz geldiiiiii oy oy gözün Aydın güzellikBende bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür her şey yolunda bebişimizin cinsiyetini öğrendikveee oğlan anası oluyorum kızlar Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birde haftamız önde gidiyormuş 13+3 çıktık Resimdeki çıkıntıya dikkat Eki Görüntüle 3034351 @maviss_34
Gözün aydın canımm Allah kucağına da almayı nasip eylesinBende bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür her şey yolunda bebişimizin cinsiyetini öğrendikveee oğlan anası oluyorum kızlar Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birde haftamız önde gidiyormuş 13+3 çıktık Resimdeki çıkıntıya dikkat Eki Görüntüle 3034351 @maviss_34
Teşekkür ederim çok heycanlıydı benim için moral oldu öğrenmekOğluşumuz geldiiiiii oy oy gözün Aydın güzellikmaşallah kocaman
Çok teşekkürler kuzum amin inş hepimizinGözün aydın canımm Allah kucağına da almayı nasip eylesin
Oy maşallah nasılda büyümüşş benimki gibi koca pipili bi bebiş dahaBende bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür her şey yolunda bebişimizin cinsiyetini öğrendikveee oğlan anası oluyorum kızlar Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birde haftamız önde gidiyormuş 13+3 çıktık Resimdeki çıkıntıya dikkat Eki Görüntüle 3034351 @maviss_34
HahahaOy maşallah nasılda büyümüşş benimki gibi koca pipili bi bebiş daha
Hahahaaynen seninkini de hatırlıyorum evet O yüzden daha fazla saklayamadı
Enanmmm açmış resmen burdayım diyor hayırlı olsun kuzucum ilk ogrendigin an geldi aklıma sürekli pik goruyordun nereden nereye sağlıkla kucakla oğlusunuBende bugün doktor kontrolüne gittim çok şükür her şey yolunda bebişimizin cinsiyetini öğrendikveee oğlan anası oluyorum kızlar Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin birde haftamız önde gidiyormuş 13+3 çıktık Resimdeki çıkıntıya dikkat Eki Görüntüle 3034351 @maviss_34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?