- 8 Ocak 2015
- 1.507
- 1.370
- 333
Aslına bakarsan ikiz hamileliğimden daha çabuk karnımın büyüdüğünü söylüyor annemler bu hamileliğimde annem hala ikizmi bu da diyr soruyor inanamıyor tek olduğunaAh ilginc Peki ikizlerinde karnin cabuk buyumusmuydu agri bundan oldugu icin
Bu hafta değil ama haftaya çarşamba artık doktor söyler diyorum üçlü tarama testindeGünaydın kızlar güzel haberler alacağımız mutlu bir hafta olsun inşallah var mı doktora gidecekler cinsiyet öğrenecekler
Ah aminn cok zor anliyorumDarısı bana olsun o zaman amin
Ben kızımda Ahmet gül’e gitmiştim 22-24 haftada yine oraya giderim herhaldeKızlar detaylı ultrason İçin bir yerle görüştünüz mü? Ya da İstanbul Kocaeli civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
Yaa masallahAslına bakarsan ikiz hamileliğimden daha çabuk karnımın büyüdüğünü söylüyor annemler bu hamileliğimde annem hala ikizmi bu da diyr soruyor inanamıyor tek olduğunabi farklı geçiyo bu hamilelik. Ultrasyonda da baya hareketli zıpladığınıda gördüm ikizlerde öyle değildi yerleri sıkışık olduğunundan galiba net göremiyordum hareketlerini
Verdi canım ama biz hiç denemedik henüz. Ben korkuyorum eşim de keza aynı şekilde. Hamilelik boyunca böyle gider muhtemelen :)Kizlar size degisik bir soru sorabilirmiyim hamileyken iliskiye girmenize doktor onay verdimi ?
Ben korktugum icin sormadim bileVerdi canım ama biz hiç denemedik henüz. Ben korkuyorum eşim de keza aynı şekilde. Hamilelik boyunca böyle gider muhtemelen :)
yakınlaşma oluyor tabi ama ilişki değil.
Evet bir de benim kayıplarım oldu, çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorumBen korktugum icin sormadim bile
En temizi boyle kafa rahat
3 ay yasaktı bana sonra sordum artık serbest dedi kanama ağrı yoksa, başta korktum haftada 1 falandı şuan normal düzene geçtik çok şükür sıkıntı yokBen korktugum icin sormadim bile
En temizi boyle kafa rahat
Merhaba ürünü hangi ilde hangi mağazada buldunuz , Gaziantep içi 4500 altında neredeyse yokOrası öyle ama bizde hazır imkan varken fiyatlar da yükselmeden alalım dedik. Kiracıyız ama uzun süre burada otururuz gibi. Fotoğraf ekliyorum şöyle bir tane büyüyen beşik beğendim 2900 tl. Park yataklar da1500 -2000 civarı. Park yatak kaç yaşına kadar kullanılıyor acaba biliyor musunuz?
Ay demekki bu yuzden Evet benimde oldugu icin kayipEvet bir de benim kayıplarım oldu, çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum
Normalde bir zararı yok diyorlar öyle bir kanama riskim falan da olmadı benim ama tamamen psikolojik. Eşimle de konuştuk bu konuyu o da korktuğunu söyledi. Biz de yeltenmedik bile. Şimdilik böyle iyi :)
Insallah sikinti hic olmasin canim ya3 ay yasaktı bana sonra sordum artık serbest dedi kanama ağrı yoksa, başta korktum haftada 1 falandı şuan normal düzene geçtik çok şükür sıkıntı yok
İnşallah olmasın kuzum ya hamilelikten herhalde kadınlık hormonları fazla çalışıyor çünkü insan duramıyordaAy demekki bu yuzden Evet benimde oldugu icin kayip
Artik daha tedirginim esimde oyleesim tabi doktora sorma yonunde ama ben atlatamiyorum
Insallah sikinti hic olmasin canim ya
Belkide sorun olmaz ama hep psikolojik
Hahahahha Evet ya yalniz degilim demekki esim kendine sahip cikiyor da ben bazen cikamayacak gibi oluyorumİnşallah olmasın kuzum ya hamilelikten herhalde kadınlık hormonları fazla çalışıyor çünkü insan duramıyorda
Helal sahip çıkabiliyorsa valla onların işi daha zor aslındaHahahahha Evet ya yalniz degilim demekki esim kendine sahip cikiyor da ben bazen cikamayacak gibi oluyorumtecavuzcu coskun gibi oldum ama orasi
O benden daha cok korkuyor cunkiHelal sahip çıkabiliyorsa valla onların işi daha zor aslındaAdamıda yolundan edersin bu gidişle Doktora sor yine sen izin verirse uzun vadeli ara ara olabilir bence
Çok normal canım boşver böylesi iyiO benden daha cok korkuyor cunkinormalde tam tersi olmaliydi ama hormonlar
Iffetle cemil gibi hissediyorum bazen
Y’a aslidna doktora korktugum icin sormuyorum ama sorcam merak sirf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?