2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ah ilginc Peki ikizlerinde karnin cabuk buyumusmuydu agri bundan oldugu icin
Aslına bakarsan ikiz hamileliğimden daha çabuk karnımın büyüdüğünü söylüyor annemler bu hamileliğimde annem hala ikizmi bu da diyr soruyor inanamıyor tek olduğuna bi farklı geçiyo bu hamilelik. Ultrasyonda da baya hareketli zıpladığınıda gördüm ikizlerde öyle değildi yerleri sıkışık olduğunundan galiba net göremiyordum hareketlerini

Merhaba kızlar benim için de tahminde bulunabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220328_191529.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 91
Yaa masallah
Ama cidden alan cok oldugu icin boyle oluyor sanirim haklisin
Iki gebelikte cok farkli oluyor
Birde bu var ikiz dogurduktan sonra hep ikiz dogurcaksin diye bekliyorlar
benimde karnim pek yok simdilik bekliyorum

Ben korktugum icin sormadim bile
En temizi boyle kafa rahat
Evet bir de benim kayıplarım oldu, çok tedirgin bir hamilelik geçiriyorum

Normalde bir zararı yok diyorlar öyle bir kanama riskim falan da olmadı benim ama tamamen psikolojik. Eşimle de konuştuk bu konuyu o da korktuğunu söyledi. Biz de yeltenmedik bile. Şimdilik böyle iyi :)

Merhaba ürünü hangi ilde hangi mağazada buldunuz , Gaziantep içi 4500 altında neredeyse yok

Ay demekki bu yuzden Evet benimde oldugu icin kayip
Artik daha tedirginim esimde oyle esim tabi doktora sorma yonunde ama ben atlatamiyorum
3 ay yasaktı bana sonra sordum artık serbest dedi kanama ağrı yoksa, başta korktum haftada 1 falandı şuan normal düzene geçtik çok şükür sıkıntı yok
Insallah sikinti hic olmasin canim ya
Belkide sorun olmaz ama hep psikolojik

Ay demekki bu yuzden Evet benimde oldugu icin kayip
Artik daha tedirginim esimde oyle esim tabi doktora sorma yonunde ama ben atlatamiyorum

Insallah sikinti hic olmasin canim ya
Belkide sorun olmaz ama hep psikolojik
İnşallah olmasın kuzum ya hamilelikten herhalde kadınlık hormonları fazla çalışıyor çünkü insan duramıyorda

Hahahahha Evet ya yalniz degilim demekki esim kendine sahip cikiyor da ben bazen cikamayacak gibi oluyorum tecavuzcu coskun gibi oldum ama orasi
Helal sahip çıkabiliyorsa valla onların işi daha zor aslında Adamıda yolundan edersin bu gidişle Doktora sor yine sen izin verirse uzun vadeli ara ara olabilir bence

Helal sahip çıkabiliyorsa valla onların işi daha zor aslında Adamıda yolundan edersin bu gidişle Doktora sor yine sen izin verirse uzun vadeli ara ara olabilir bence
O benden daha cok korkuyor cunki normalde tam tersi olmaliydi ama hormonlar
Iffetle cemil gibi hissediyorum bazen
Y’a aslidna doktora korktugum icin sormuyorum ama sorcam merak sirf

O benden daha cok korkuyor cunki normalde tam tersi olmaliydi ama hormonlar
Iffetle cemil gibi hissediyorum bazen
Y’a aslidna doktora korktugum icin sormuyorum ama sorcam merak sirf
Çok normal canım boşver böylesi iyi Sor sor kaldırır yasağı sıkıntı yoksa ama tabi size kalmış canım insan tedirgin olmuyorda değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…