Naptınız canim nasıl geçti muayeneCanım bu akşam 5 de randevum var. İnşallah ben de ikizlerimin cinsiyetini bu defa öğrenebilirim
Şimdi şöyle anlatayim aynı durumu yaşadım sata göre 6+3 d gittim 5+3 çıktı ve kese vardı sadece geç döllenme dedi kalp atışı duymaya çağırdı o dönem ben memlekete gidicektm kalp atışını orda duydum şuan 5 gün geriden geliyor ama bı sorun yok kendi gelisimi sayı yakaliuor ilerleyen zamanlarda kendi doktoruma yarın gidecegim yeni sat olusturacakti gelişmelerden haberdar ederim canimMerhaba, sizi onceki konulardan takip etmiştim bir sorum var ama sanırım sizinle aynı durumu yaşadım. Ben de 21-22.gün yumurtlama gördüm gebe kaldım suan uygulamaya göre 7 haftalık ama doktora göre 6 haftalık. Keseyi gördük haftaya kalp atışı icin gidicez. Ama sorum şu ki bu hafta olayı hiç bir zaman tutmayacak degil mi ? Sizin de öyle olmustu sanırım geç döllenmeden dolayı. Sizi de bir hafta geriden mi geliyor herhangi bir sorun yaşadınız mi? Doktor adet tarihinizi düzeltti mi ? Ve kalp atışını da 1 hafta geç ki duymuştunuz ?
Bisey olmaz ama sem bilirsin yine de ilk hamilelere bisey diyemiyorum. Çünkü bende ilkinde 9 ay boyunca hiç bisey olmadığı içinHahahahha Evet ya yalniz degilim demekki esim kendine sahip cikiyor da ben bazen cikamayacak gibi oluyorumtecavuzcu coskun gibi oldum ama orasi
Ah ne kadar ilgincBisey olmaz ama sem bilirsin yine de ilk hamilelere bisey diyemiyorum. Çünkü bende ilkinde 9 ay boyunca hiç bisey olmadığı içinikinci de saldım gitti masallahimiz vardı. Ondan mi acaba doğumum kolay oldu diye düşünmedi değilim. Bunda da rahatsız oluyorum nedense o yüzden pek istemiyorum sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum korkuyorum bi an
Korkulu surec sanirim bunlar Birde kime hamileyim desem ilk basta beni direk uyariyordu iliski yasak diye tabi doktor bilir ama iste o bile etkiliyorÇok normal canım boşver böylesi iyiSor sor kaldırır yasağı sıkıntı yoksa ama tabi size kalmış canım insan tedirgin olmuyorda değil..
Demedi o bisey de sanki öyle gibi geliyo bana. Kontrolüm de sorcam bende. Zaten 2 cocukdan sonra böyle şeyler çok zor geliyo. Bana üşeniyorumAh ne kadar ilgincnette de bebegin iyiligi icin iliski sart diyordu Belkide dogrudur
Evet biliyormusun ilk gebelik cok stresli Birde birsey bilmedigimiz icin sanirim daha korkulu
Doktor ne dedi Asagida mi ama iste psikolojik oldugu icin atlatmasi cok zor en temizi beklemek sanirim
Haklisin ya valla zor Birde hamileyken zaten dogumdan sonra uc olacakDemedi o bisey de sanki öyle gibi geliyo bana. Kontrolüm de sorcam bende. Zaten 2 cocukdan sonra böyle şeyler çok zor geliyo. Bana üşeniyorum
Yasak hiç konmadı özel doktordan . Ama ağır kanama geçirdiğimde, acildeki doktor yasak dedi. Zaten günde üç fitil atarken çok zor olurdu :)Kizlar size degisik bir soru sorabilirmiyim hamileyken iliskiye girmenize doktor onay verdimi ?
Teşekkür ederim benimde aynı şekilde geriden geliyor. Kalp atisini henüz duymadım size zahmet yarın doktordan sonra yazabilirseniz cokŞimdi şöyle anlatayim aynı durumu yaşadım sata göre 6+3 d gittim 5+3 çıktı ve kese vardı sadece geç döllenme dedi kalp atışı duymaya çağırdı o dönem ben memlekete gidicektm kalp atışını orda duydum şuan 5 gün geriden geliyor ama bı sorun yok kendi gelisimi sayı yakaliuor ilerleyen zamanlarda kendi doktoruma yarın gidecegim yeni sat olusturacakti gelişmelerden haberdar ederim canim
Canımm. Çok şükür ikisi de iyiler elhamdülillah. Biri kesin kız dedi doktor. Ama diğer maymun fırıldak gibi dönüp durdu. Bir sabit duramadı yerindeNaptınız canim nasıl geçti muayene
Bennnnn bennnnn aksiyon filminden sıçrarcasinaKızlar herkese günaydın, inanılmaz saçma ve kabus gibi rüyalar görüyorum bu ne böyle?
Bir kaç yerde daha okudum hamilelikte böyle olabiliyormuş ama tuhaf geldi bana ne alaka ki yani?
Ayyy çok sevindim ilk mi canim bebislerCanımm. Çok şükür ikisi de iyiler elhamdülillah. Biri kesin kız dedi doktor. Ama diğer maymun fırıldak gibi dönüp durdu. Bir sabit duramadı yerinde10 gün sonra haftaya çarşamba kontrol süresi içinde tekrar gideceğim. Kısmet olursa görürüz inşallah
Ya resmen her gece 10 sezonluk netflix dizisi çekiyorum rüyalarımda, bilinçaltı çöpe döndü korku ve kaygından ondan mı kiBennnnn bennnnn aksiyon filminden sıçrarcasinageçen akşam sadece normal gördüm oda doktora gidiyorduk ultrason ile bakıyor kadın daha cinsiyet söylemeden pipi görüyoruz lalacim yaa
Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmiştiAnne sütü mucizevi bir şey tabi de bu çatlaklar oluşursa ilk etapta çok zorlanıp kanarsa bebişi emzirme sorunu yaşamamak için hamilelikte sürmeyi düşünüyorum ben. Bir de bu krem yıkanmayan kremmiş bebeğin çiziklerine yüzüne de sürülüp iyi geliyormuşYani yıkamadan emzirilebilmesi güzel. doğumdan sonra gelen süt ile yine sürülebilir tabi.
Amin canım Allah razı olsunAyyy çok sevindim ilk mi canim bebislersağlıkla gelsinler
Sağlıkla gelsin inşallahKızlar benim cinsiyetim belli oldu oğluşum olacakmış
Bilinc altiyla alakalıdır canim düşünerek mi yatıyorsun gerçi hamilelikte oluyor nedense öyle rüyalarYa resmen her gece 10 sezonluk netflix dizisi çekiyorum rüyalarımda, bilinçaltı çöpe döndü korku ve kaygından ondan mı ki
Mavişcim senin kontrolün ne zaman?
Doktorum ilk üç ay yasak demişti ama zaten hem benim kanamam devam ettiği için, hem de tüp bebek gebeliğini ( 6 sene çok bekledik çok istedik ) riske atmamak için son adet tarihi itibari ile ara verdik. Doğum sonrasında da sürece göre bakarız artık nasıl olacakKizlar size degisik bir soru sorabilirmiyim hamileyken iliskiye girmenize doktor onay verdimi ?
Yaaa ne kadar güzel Rabbim sabrinizin mufakati iki evlat birden nasıl etmiş maşallah sübhanallahAmin canım Allah razı olsunEvet ilk olacak nasip olursa . Darısı tüm bekleyenlere isteyenlere, anne baba olmayı hak edenlere olsun inşallah. Biz 6 sene bekledik. Rabbim kimseyi bekletmeden aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?