2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Şimdi şöyle anlatayim aynı durumu yaşadım sata göre 6+3 d gittim 5+3 çıktı ve kese vardı sadece geç döllenme dedi kalp atışı duymaya çağırdı o dönem ben memlekete gidicektm kalp atışını orda duydum şuan 5 gün geriden geliyor ama bı sorun yok kendi gelisimi sayı yakaliuor ilerleyen zamanlarda kendi doktoruma yarın gidecegim yeni sat olusturacakti gelişmelerden haberdar ederim canim

Hahahahha Evet ya yalniz degilim demekki esim kendine sahip cikiyor da ben bazen cikamayacak gibi oluyorum tecavuzcu coskun gibi oldum ama orasi
Bisey olmaz ama sem bilirsin yine de ilk hamilelere bisey diyemiyorum. Çünkü bende ilkinde 9 ay boyunca hiç bisey olmadığı için ikinci de saldım gitti masallahimiz vardı. Ondan mi acaba doğumum kolay oldu diye düşünmedi değilim. Bunda da rahatsız oluyorum nedense o yüzden pek istemiyorum sanki bebek çok aşağıda gibi hissediyorum korkuyorum bi an

Ah ne kadar ilginc nette de bebegin iyiligi icin iliski sart diyordu Belkide dogrudur
Evet biliyormusun ilk gebelik cok stresli Birde birsey bilmedigimiz icin sanirim daha korkulu
Doktor ne dedi Asagida mi ama iste psikolojik oldugu icin atlatmasi cok zor en temizi beklemek sanirim

Çok normal canım boşver böylesi iyi Sor sor kaldırır yasağı sıkıntı yoksa ama tabi size kalmış canım insan tedirgin olmuyorda değil..
Korkulu surec sanirim bunlar Birde kime hamileyim desem ilk basta beni direk uyariyordu iliski yasak diye tabi doktor bilir ama iste o bile etkiliyor

Demedi o bisey de sanki öyle gibi geliyo bana. Kontrolüm de sorcam bende. Zaten 2 cocukdan sonra böyle şeyler çok zor geliyo. Bana üşeniyorum

Demedi o bisey de sanki öyle gibi geliyo bana. Kontrolüm de sorcam bende. Zaten 2 cocukdan sonra böyle şeyler çok zor geliyo. Bana üşeniyorum
Haklisin ya valla zor Birde hamileyken zaten dogumdan sonra uc olacak o zaman artik
Insallah iyisindir doktora gidene kadar soru birikiyor orda unutuyorum

Reactions: Zzy
Kizlar size degisik bir soru sorabilirmiyim hamileyken iliskiye girmenize doktor onay verdimi ?
Yasak hiç konmadı özel doktordan . Ama ağır kanama geçirdiğimde, acildeki doktor yasak dedi. Zaten günde üç fitil atarken çok zor olurdu :)

Yalnız ilk gwbeliğimde , acemilik mi diyeyim ne diyeyim artık... Hiç kanama, sıkıntı olmamasına rağmen , bir şey olur mu diye çok korktuk. Böyle kardeş kardeş takıldık. Doğumdan sonra da, iyileşme süreci, adaptasyon derken koca bir yıl olmuş. Emzirmek bazı hormonları da baskılıyor ve kuruluk yaşanabiliyor. O da keyif kaçırıyor. Doğumdan sonra 10 ay regl olmadım. Sonra rayına oturdu herşey bedensel olarak.

Hamilelik sürecinde uzak durdığumuz için pişman olduk. Psikolojik olarak da iyi bir şey degil inanın. Bu kez o hatayı yapmadık.

Her çift kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı elbet, ama işin fizyolojik tarafını ve bu sürenin insanın elinde olmayan sebeplerle de uzayabileceğini unutmamak gerekiyor diye , kendi fikrimi yazmak istedim.

Teşekkür ederim benimde aynı şekilde geriden geliyor. Kalp atisini henüz duymadım size zahmet yarın doktordan sonra yazabilirseniz cok
Memnun olurum

Kızlar herkese günaydın, inanılmaz saçma ve kabus gibi rüyalar görüyorum bu ne böyle?
Bir kaç yerde daha okudum hamilelikte böyle olabiliyormuş ama tuhaf geldi bana ne alaka ki yani?

Naptınız canim nasıl geçti muayene
Canımm. Çok şükür ikisi de iyiler elhamdülillah. Biri kesin kız dedi doktor. Ama diğer maymun fırıldak gibi dönüp durdu. Bir sabit duramadı yerinde 10 gün sonra haftaya çarşamba kontrol süresi içinde tekrar gideceğim. Kısmet olursa görürüz inşallah

Kızlar herkese günaydın, inanılmaz saçma ve kabus gibi rüyalar görüyorum bu ne böyle?
Bir kaç yerde daha okudum hamilelikte böyle olabiliyormuş ama tuhaf geldi bana ne alaka ki yani?
Bennnnn bennnnn aksiyon filminden sıçrarcasina geçen akşam sadece normal gördüm oda doktora gidiyorduk ultrason ile bakıyor kadın daha cinsiyet söylemeden pipi görüyoruz lalacim yaa

Ayyy çok sevindim ilk mi canim bebisler sağlıkla gelsinler

Bennnnn bennnnn aksiyon filminden sıçrarcasina geçen akşam sadece normal gördüm oda doktora gidiyorduk ultrason ile bakıyor kadın daha cinsiyet söylemeden pipi görüyoruz lalacim yaa
Ya resmen her gece 10 sezonluk netflix dizisi çekiyorum rüyalarımda, bilinçaltı çöpe döndü korku ve kaygından ondan mı ki

Mavişcim senin kontrolün ne zaman?

Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti

Ayyy çok sevindim ilk mi canim bebisler sağlıkla gelsinler
Amin canım Allah razı olsun Evet ilk olacak nasip olursa . Darısı tüm bekleyenlere isteyenlere, anne baba olmayı hak edenlere olsun inşallah. Biz 6 sene bekledik. Rabbim kimseyi bekletmeden aratmadan sağlıkla nasip etsin inşallah

Ya resmen her gece 10 sezonluk netflix dizisi çekiyorum rüyalarımda, bilinçaltı çöpe döndü korku ve kaygından ondan mı ki

Mavişcim senin kontrolün ne zaman?
Bilinc altiyla alakalıdır canim düşünerek mi yatıyorsun gerçi hamilelikte oluyor nedense öyle rüyalar
Kontrolüm bugün canım hem ikili test sonucunu göstereceğim hemde cinsiyet öğreneceğim gösterirse

Kizlar size degisik bir soru sorabilirmiyim hamileyken iliskiye girmenize doktor onay verdimi ?
Doktorum ilk üç ay yasak demişti ama zaten hem benim kanamam devam ettiği için, hem de tüp bebek gebeliğini ( 6 sene çok bekledik çok istedik ) riske atmamak için son adet tarihi itibari ile ara verdik. Doğum sonrasında da sürece göre bakarız artık nasıl olacak

Yaaa ne kadar güzel Rabbim sabrinizin mufakati iki evlat birden nasıl etmiş maşallah sübhanallah çift yumurta miydi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…