2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti
Ahhh resmen işkence gibiydi hem agliyordhm hem emziriyoedym beni böyle uyaran olmadı hastaneden yazdıkları krem iyi gelmedi sonra bı arkadaşım lansinoh dedi ama geç kalmıştım kanaya kanaya neyse ki hemen etki etti geçti zamanla

İçime mi doğdu ya nasıl sormuşum :)

Erkek bende ama hadi bakalım haber ver bize de merakla bekliyorum

Benim taaaaa cuma günü o kadar uzun geldi ki

Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti
Bu ara benim göğüslerimde bazı değişiklikler seziyorum biraz hassaslaşma biraz dolgunlarla gibi..
Bu kremi en geç ne zaman kullanmaya başlamalıyız?

Yaaa ne kadar güzel Rabbim sabrinizin mufakati iki evlat birden nasıl etmiş maşallah sübhanallah çift yumurta miydi kuzum
Bin şükür bu güne. Evet canım şükür ki çift yumurta ikizi. Tek yumurta ikizi olsaymış riskli olma ihtimali olurmuş. Kan ve su dağılımında, beslenme konusunda sorun çıkabilirmiş, birbirlerinden beslenebilirlermiş. Ama şükür iki iki ayrı yumurta ikizi. 20. haftada detaylı ultrason çekimi olacak. İnşallah sorun çıkmaz dilerim. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar olsunlar

İçime mi doğdu ya nasıl sormuşum :)

Erkek bende ama hadi bakalım haber ver bize de merakla bekliyorum

Benim taaaaa cuma günü o kadar uzun geldi ki
İçine doğmuştur canım bende merakla bekliyorum bakalım hayırlısı sen her hafta gittiğin için öyle geldi ya aylığa dönünce napcaz nerdeyse bende iki hafta da bir gittim bundan sonra aylığa döner sanirim

Yok çıkmaz canım iyi guzell düşünelim herşey güzel olsun inşallah

Gerçekten öyle hareket hissetsek bu sefer de hissedemediğimiz zaman endişe edeceğiz bitmez bizdeki bu stres.
Gerçi sen tecrübelisin :)

Gerçekten öyle hareket hissetsek bu sefer de hissedemediğimiz zaman endişe edeceğiz bitmez bizdeki bu stres.
Gerçi sen tecrübelisin :)
Tecrübeli olsa da hissiyat korku aynı canim önceki bir gün boyunca hareket etmemişti çok korkmuştum mesela meğerse uyuyormus gündüz vakti

Tecrübeli olsa da hissiyat korku aynı canim önceki bir gün boyunca hareket etmemişti çok korkmuştum mesela meğerse uyuyormus gündüz vakti
Bahsettiğim şey tam olarak da o işte.
Bazen düşünüyorum da doktora gidiyoruz ne oluyor mesela görüp geliyoruz yani olacağa engel olunamıyor. Tamamen iç rahatlatması.

Doktor artık risk çok düşük dedi ama ah gel de anlat keşke hep iyi düşünebilsem.

Dediğin gibi güzel düşünelim canim bugüne kadar sagsalim geldik çok şükür hareketlerini de hissetsek suankindrn daha rahat olacağız Rabbim hiç bir evladimixin yokluğunu vermesin sağlıcakla kucaklayalim insalalh

Kızlar herkese günaydın, inanılmaz saçma ve kabus gibi rüyalar görüyorum bu ne böyle?
Bir kaç yerde daha okudum hamilelikte böyle olabiliyormuş ama tuhaf geldi bana ne alaka ki yani?
Progesteron hormonu sebep oluype buna. Sık sık saçma, anlamsız rüyalar, hatta kabuslar görülebilir.

kızlar bugün 12:55 de kontrolüm var 4 lü tarama için kan alınacak. her zamanki gibi yine çok stresliyim. inşallah güzel sonuçlar duymak nasip olur. sizlerden de güzel dualarınızı bekliyorum
Canim güzel haberlerle gel inşallah

Bu ara benim göğüslerimde bazı değişiklikler seziyorum biraz hassaslaşma biraz dolgunlarla gibi..
Bu kremi en geç ne zaman kullanmaya başlamalıyız?
Bende de vardı, yanlışlıkla dokunsam acıyordu. Burda krem konusu açılınca aklıma geldi, doğal bir krem almıştım meme ucu için. Onu buldum sürdüm, iyi geldi , Dindi acısı. Göğüsler de geriliyor, sanırım ondan, hassaslaşıyor. Acıyanlara tavsiye ederim şimdiden

Ben de başlayayım diyorum herhangi bir yan etkisi olmaz sanırım diye düşündüm tabi yine etraflıca araştırmak lazım. Bu dönemde en çok değişen şeylerden biri de göğüslermiş.

Aynen canim hatta duydunuzmu bilmiyorum yeni bisey çıkmış gümüş göğüs kalkani aninda iyilestiriyormus ama biraz pahali duymadiysaniz bir arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…