Ahhh resmen işkence gibiydi hem agliyordhm hem emziriyoedym beni böyle uyaran olmadı hastaneden yazdıkları krem iyi gelmedi sonra bı arkadaşım lansinoh dedi ama geç kalmıştım kanaya kanaya neyse ki hemen etki etti geçti zamanlaLansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti
İçime mi doğdu ya nasıl sormuşum :)Bilinc altiyla alakalıdır canim düşünerek mi yatıyorsun gerçi hamilelikte oluyor nedense öyle rüyalar
Kontrolüm bugün canım hem ikili test sonucunu göstereceğim hemde cinsiyet öğreneceğim gösterirse
Bu ara benim göğüslerimde bazı değişiklikler seziyorum biraz hassaslaşma biraz dolgunlarla gibi..Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti
Bin şükür bu güne. Evet canım şükür ki çift yumurta ikizi. Tek yumurta ikizi olsaymış riskli olma ihtimali olurmuş. Kan ve su dağılımında, beslenme konusunda sorun çıkabilirmiş, birbirlerinden beslenebilirlermiş. Ama şükür iki iki ayrı yumurta ikizi. 20. haftada detaylı ultrason çekimi olacak. İnşallah sorun çıkmaz dilerim. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar olsunlarYaaa ne kadar güzel Rabbim sabrinizin mufakati iki evlat birden nasıl etmiş maşallah sübhanallahçift yumurta miydi kuzum
Merakla bekliyoruzBilinc altiyla alakalıdır canim düşünerek mi yatıyorsun gerçi hamilelikte oluyor nedense öyle rüyalar
Kontrolüm bugün canım hem ikili test sonucunu göstereceğim hemde cinsiyet öğreneceğim gösterirse
İçine doğmuştur canımİçime mi doğdu ya nasıl sormuşum :)
Erkek bende ama hadi bakalım haber ver bize de merakla bekliyorum
Benim taaaaa cuma günü o kadar uzun geldi ki
Yok çıkmaz canım iyi guzell düşünelim herşey güzel olsun inşallahBin şükür bu güne. Evet canım şükür ki çift yumurta ikizi. Tek yumurta ikizi olsaymış riskli olma ihtimali olurmuş. Kan ve su dağılımında, beslenme konusunda sorun çıkabilirmiş, birbirlerinden beslenebilirlermiş. Ama şükür iki iki ayrı yumurta ikizi. 20. haftada detaylı ultrason çekimi olacak. İnşallah sorun çıkmaz dilerim. Rabbim her isteyene nasip etsin. Sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar olsunlar
Gerçekten öyle hareket hissetsek bu sefer de hissedemediğimiz zaman endişe edeceğiz bitmez bizdeki bu stres.İçine doğmuştur canımbende merakla bekliyorum bakalım hayırlısı sen her hafta gittiğin için öyle geldi ya aylığa dönünce napcaz nerdeyse bende iki hafta da bir gittim bundan sonra aylığa döner sanirim
Tecrübeli olsa da hissiyat korku aynı canim önceki bir gün boyunca hareket etmemişti çok korkmuştum mesela meğerse uyuyormus gündüz vaktiGerçekten öyle hareket hissetsek bu sefer de hissedemediğimiz zaman endişe edeceğiz bitmez bizdeki bu stres.
Gerçi sen tecrübelisin :)
Bahsettiğim şey tam olarak da o işte.Tecrübeli olsa da hissiyat korku aynı canim önceki bir gün boyunca hareket etmemişti çok korkmuştum mesela meğerse uyuyormus gündüz vakti
Dediğin gibi güzel düşünelim canim bugüne kadar sagsalim geldik çok şükür hareketlerini de hissetsek suankindrn daha rahat olacağızBahsettiğim şey tam olarak da o işte.
Bazen düşünüyorum da doktora gidiyoruz ne oluyor mesela görüp geliyoruz yani olacağa engel olunamıyor. Tamamen iç rahatlatması.
Doktor artık risk çok düşük dedi ama ah gel de anlat keşke hep iyi düşünebilsem.
Progesteron hormonu sebep oluype buna. Sık sık saçma, anlamsız rüyalar, hatta kabuslar görülebilir.Kızlar herkese günaydın, inanılmaz saçma ve kabus gibi rüyalar görüyorum bu ne böyle?
Bir kaç yerde daha okudum hamilelikte böyle olabiliyormuş ama tuhaf geldi bana ne alaka ki yani?
Canim güzel haberlerle gel inşallahkızlar bugün 12:55 de kontrolüm var 4 lü tarama için kan alınacak. her zamanki gibi yine çok stresliyim. inşallah güzel sonuçlar duymak nasip olur. sizlerden de güzel dualarınızı bekliyorum
Evet lansinoh canım. Aventin plastik göğüs kalkanını mı kullanmıştın?Lansinoh mu bahsettiginiz krem ben de kullandim onu zaten minicik suruyorsunuz sonra gogus kalkani almistim onunla kapatmıştım gercekten cok iyi gelmişti
Bende de vardı, yanlışlıkla dokunsam acıyordu. Burda krem konusu açılınca aklıma geldi, doğal bir krem almıştım meme ucu için. Onu buldum sürdüm, iyi geldi , Dindi acısı. Göğüsler de geriliyor, sanırım ondan, hassaslaşıyor. Acıyanlara tavsiye ederim şimdidenBu ara benim göğüslerimde bazı değişiklikler seziyorum biraz hassaslaşma biraz dolgunlarla gibi..
Bu kremi en geç ne zaman kullanmaya başlamalıyız?
Ben de başlayayım diyorum herhangi bir yan etkisi olmaz sanırım diye düşündüm tabi yine etraflıca araştırmak lazım. Bu dönemde en çok değişen şeylerden biri de göğüslermiş.Bende de vardı, yanlışlıkla dokunsam acıyordu. Burda krem konusu açılınca aklıma geldi, doğal bir krem almıştım meme ucu için. Onu buldum sürdüm, iyi geldi , Dindi acısı. Göğüsler de geriliyor, sanırım ondan, hassaslaşıyor. Acıyanlara tavsiye ederim şimdiden
Aynen onlari kullandimEvet lansinoh canım. Aventin plastik göğüs kalkanını mı kullanmıştın?
Doktorum dediki sonlara kdr kullanma goguslere mumkunse elleme erken sut gelebilir dedi bacimBu ara benim göğüslerimde bazı değişiklikler seziyorum biraz hassaslaşma biraz dolgunlarla gibi..
Bu kremi en geç ne zaman kullanmaya başlamalıyız?
Aynen canim hatta duydunuzmu bilmiyorum yeni bisey çıkmış gümüş göğüs kalkani aninda iyilestiriyormus ama biraz pahali duymadiysaniz bir arastirinAhhh resmen işkence gibiydi hem agliyordhm hem emziriyoedym beni böyle uyaran olmadı hastaneden yazdıkları krem iyi gelmedi sonra bı arkadaşım lansinoh dedi ama geç kalmıştım kanaya kanaya neyse ki hemen etki etti geçti zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?