emin ol hicbir kremin bebeginin, hele hele yenidoganinin (cunku bu gogus ucu problemleri en cok yenidogan doneminde oluyor) agzina girmesini istemeyeceksin, yikarsin hic suphem yok bundan. ama bu kanama yaralar vs gercekten COK zor, insallah hic hic hic yasamayiz.Anne sütü mucizevi bir şey tabi de bu çatlaklar oluşursa ilk etapta çok zorlanıp kanarsa bebişi emzirme sorunu yaşamamak için hamilelikte sürmeyi düşünüyorum ben. Bir de bu krem yıkanmayan kremmiş bebeğin çiziklerine yüzüne de sürülüp iyi geliyormuşYani yıkamadan emzirilebilmesi güzel. doğumdan sonra gelen süt ile yine sürülebilir tabi.
Canım geçmiş olsum antibiyotikle geçer seninde en kısa sürede inşallah içini ferah tut bebişin iyiymişKızlar dün geçmeyen sancıyla acile koştum. İdrar yolu enfeksiyonu dediler, ağrı öyle siddetliydi ki kendi doktoruma da gitmek istedim. Bebek de her şey yolunda çok şükür, hatta yine uyumuyor , tekme atiyordu bu kez. Detaylı ultrason randevumu da aldım gitmişken, bu arada yüzde 90 kızım oluyor
Yalnız çok hareketli, pek evde durmaz gezer bu gelin ben sana diyeyimCanım geçmiş olsum antibiyotikle geçer seninde en kısa sürede inşallah içini ferah tut bebişin iyiymişAhh benim güzel kızım biliyordum kız olduğunu alıcaz kuzucuğu oğluşuma
Ahahahha ayy benim oğlanda pek hareketsiz sayılmaz kuzum gezip dursunlar yiyip içsinler ne güzel arada bizede uğrarlarYalnız çok hareketli, pek evde durmaz gezer bu gelin ben sana diyeyim
Poz verebildimi hareketlerden fındık burun varsa atarmısınYalnız çok hareketli, pek evde durmaz gezer bu gelin ben sana diyeyim
Poz verebildimi hareketlerden fındık burun varsa atarmısın
O zaman doktoruma bir danışayım kuzum. Kaş yaparken göz çıkarmayayım şimdi.Doktorum dediki sonlara kdr kullanma goguslere mumkunse elleme erken sut gelebilir dedi bacim
Ya maşallah her şeyi belli yüzünde.Eki Görüntüle 3036232
Bu kadar yakalayabildi, tekmelerden fırsat bulunca, 7 Nisan'da enfeksiyon sonrası kontrole gidicem, belki o zaman poz verir
Eki Görüntüle 3036232
Bu kadar yakalayabildi, tekmelerden fırsat bulunca, 7 Nisan'da enfeksiyon sonrası kontrole gidicem, belki o zaman poz verir koca göbüşlü
Ya teşekkür ederimYa maşallah her şeyi belli yüzünde.
Kız mı geliyor
O kadar erkek haberi aldık ki kız deyince bir tuhaf oluyorum ben, sağlıkla gelsin minik
Keremimin AslısıEki Görüntüle 3036232
Bu kadar yakalayabildi, tekmelerden fırsat bulunca, 7 Nisan'da enfeksiyon sonrası kontrole gidicem, belki o zaman poz verir koca göbüşlü
Teşekkür ederimOoyy maşallahh ağza burna bak sübhanallah sanamı benziyor acaba çok güzel duruyor yaa ❤
Ya sen de haklısın şimdi, Aslı uyumlu olurmuşKeremimin Aslısıİsmi düşündünüzmüü?
Herşeyden güzel gelir hemdeeTeşekkür ederimYani fena sayılmaz annesi de babası da sağlıkla gelsinler inşallah, insana yavrusu hep güzel gelmez mi zaten
Hadi hayırlısı bakalımYa sen de haklısın şimdi, Aslı uyumlu olurmuşHiç düşünmedik valla yakında karar veririz ins.
Evet durum bende de ayni bizde zor sahip oldugumuz icin bu korku aman beklemeye raziyim yeterki iyi olsunlarDoktorum ilk üç ay yasak demişti ama zaten hem benim kanamam devam ettiği için, hem de tüp bebek gebeliğini ( 6 sene çok bekledik çok istedik ) riske atmamak için son adet tarihi itibari ile ara verdik. Doğum sonrasında da sürece göre bakarız artık nasıl olacak
Ben en ucuna sürmedim, zaten orası sütün çıkacağı yer. Areola denen, koyu renkli yere sürdüm, zaten kimi kadınların küçük, kimilerinin aşırı büyüktür o bölgesi.Ben de başlayayım diyorum herhangi bir yan etkisi olmaz sanırım diye düşündüm tabi yine etraflıca araştırmak lazım. Bu dönemde en çok değişen şeylerden biri de göğüslermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?