2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
emin ol hicbir kremin bebeginin, hele hele yenidoganinin (cunku bu gogus ucu problemleri en cok yenidogan doneminde oluyor) agzina girmesini istemeyeceksin, yikarsin hic suphem yok bundan. ama bu kanama yaralar vs gercekten COK zor, insallah hic hic hic yasamayiz.

saglikla gelsinlerde gerisi halledilir. ilk bebegimdeki gibi olacak dusuncem var umarim gercekten oyle olur ama her bebis farkli. insallah zorluk cekmem. gerci zorluk cekmem insallah diyorum ama bebisler acikinca gozleri biseyi gormuyo panik halinde emmek istiyorlar, memeyi tutturana kadar ter dokuyordum hahaha..asiri sirinler yaaa!

Kızlar dün geçmeyen sancıyla acile koştum. İdrar yolu enfeksiyonu dediler, ağrı öyle siddetliydi ki kendi doktoruma da gitmek istedim. Bebek de her şey yolunda çok şükür, hatta yine uyumuyor , tekme atiyordu bu kez. Detaylı ultrason randevumu da aldım gitmişken, bu arada yüzde 90 kızım oluyor

Canım geçmiş olsum antibiyotikle geçer seninde en kısa sürede inşallah içini ferah tut bebişin iyiymiş Ahh benim güzel kızım biliyordum kız olduğunu alıcaz kuzucuğu oğluşuma

Poz verebildimi hareketlerden fındık burun varsa atarmısın

Bu kadar yakalayabildi, tekmelerden fırsat bulunca, 7 Nisan'da enfeksiyon sonrası kontrole gidicem, belki o zaman poz verir koca göbüşlü

Eklentiler

• IMG_20220329_115140.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 50
Eki Görüntüle 3036232
Bu kadar yakalayabildi, tekmelerden fırsat bulunca, 7 Nisan'da enfeksiyon sonrası kontrole gidicem, belki o zaman poz verir
Ya maşallah her şeyi belli yüzünde.
Kız mı geliyor

O kadar erkek haberi aldık ki kız deyince bir tuhaf oluyorum ben, sağlıkla gelsin minik

Kızlar merhaba ben Ekim anneleri grubundanım. Siz bizden bir adım önden gittiğiniz için sizleri de takip etmeye çalışıyorum. Bu grupta tecrübeli anneler de çok. Ekim annelerinde ilk kez anne olacaklar çoğunlukta. Sizlere bir sorum olacak. Ben nasipse doğumdan sonra da çalışacağımdan sütü sağıp bırakmam gerekecek. Göğüs pompası kullanıp da şu markadan memnun kaldım diyen var mı? Yada araştıran. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyatlar daha fazla uçmadan alıp koyayım diyorum.

Evet durum bende de ayni bizde zor sahip oldugumuz icin bu korku aman beklemeye raziyim yeterki iyi olsunlar

Ben de başlayayım diyorum herhangi bir yan etkisi olmaz sanırım diye düşündüm tabi yine etraflıca araştırmak lazım. Bu dönemde en çok değişen şeylerden biri de göğüslermiş.
Ben en ucuna sürmedim, zaten orası sütün çıkacağı yer. Areola denen, koyu renkli yere sürdüm, zaten kimi kadınların küçük, kimilerinin aşırı büyüktür o bölgesi.

Hamileliğin sonuna doğru meme ucu ile çok oynamayın,uyarıp erken başlatabilirsiniz, derler. Ama benim o kadar çok acıyordu ki uyarılmanın U su bile olamazdı.
tüm hamilelik boyunca acıdı, o klasik uyarılardan korkup, pul pul dökülsede hiç nemlendirmedim.

Doğumdan iki gün önce, benim göğüslerim ( uçları) çok acıyor, dokunamıyorum diye doktorun şahsi ebesine sormuştum, cart diye tutup sıktı, kan beynime sıçradı. Çığlık attım dedi böyle elletmezsen, çocuğu nasıl emzireceksin. Su yolunu buldu sonra tüm acıya rağmen. Anısı kaldı. Emzirmek çok güzel bir duygu.

Sor danış bence, hazırlıklı olmak lazım. ( Acı hissedenler için diyorum) O yazılanlar hep içerik olsun diye, kadınların tecrübelerinin hesaba katılmadan, öyle yapmayın böyle yapmayın, diye yazılmış şeyler.
Her kadın farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…