2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Canım ne güzel detaylıca açıklamışsın çok teşekkür ederim siz gibi tecrübeli annelerin bilgilerine ihtiyacımız çok bu dönemde.

Benim göğüslerim zaten küçük, bu dönemde özellikle evden çalıştığım dönemde ve akşam işten geldikten sonra asla sütyen kullanamıyorum. Sıkıyor bunaltıyor beni artık.

Krem mevzunu da duma günü kontrole doktoruma soracağım. Emzirmek eminim ki çok güzel bir his

Gozun aydin kuzum saglicakla kucagina al minnosu

Gecmis olsun canim ayni zamanda gözün aydin

Merhaba, benim ilk gebeliğim, tecrübeli anneler daha iyi yardımcı olabilirler ama ben yorumlara bakıp mochi aldım.

Canim ben wee baby almıştım ama phlips aventte güzel tavsiye ederim çalışmayı düşünüyorsan elektrikli al daha rahat edersin

Bende philips avent var ama ben ilk cocugumda almistim o zamanlar memnundum. Simdi daha gelismisi çıkmıştır bence avent. Ama diger piyasaya hakim degilim

Kızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda

merhaba kızlar, 13. haftada erkek denilip de sonradan cinsiyeti kız olduğu anlaşılan oldu mu hiç?

Son düzenleme:
Canım
Gözün aydın çok şükür her şeyin yolunda olmasına çok çok sevindim. Bir erkek haberi de senden geldi.
Hemen hemen aynıyız benim de sar 15 Aralık, bugün 14+6 ama usgde bir kaç gün önde gidiyordu. Sağol Salim kucağımız almak nasip olsun her birimize

Evet canım gene bir erkek senesi sanırım aslında öne geçmiş bebek hafta olarak eski satı kullanayim dedim yok yeni satın bu dedi aynı zamanlar da kucağımıza alacağız Allah'ın izniyle

Teşekkür ederim benimde aynı şekilde geriden geliyor. Kalp atisini henüz duymadım size zahmet yarın doktordan sonra yazabilirseniz cok
Memnun olurum
Canim geldim randevudan bebek haftasini yakalamis aslında ama gene de bir hafta geriye attı sat tarihini muhtemelen seninde öyle olacaktır kalp atışında sonra hesaplar muhtemelen ben kendi doktoruma gitmekte geç kaldım biraz o yüzden bu kadar sarktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…