Gözün aydın mavisim bi sorun çıkmamasına çok çok sevindim saglikla gelsin bebeginKızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda
Benim 12+3te kız gibi dendi 13+0da erkek dendi beklemedeyim suanlikmerhaba kızlar, 13. haftada erkek denilip de sonradan cinsiyeti kız olduğu anlaşılan oldu mu hiç?
Sağol canım hahahah bende öyle diyorum eşime bana Bon Bon bakıyor kafayı yedin heralde diyorGözün aydın mavisim bi sorun çıkmamasına çok çok sevindim saglikla gelsin bebegin
Olsun 3.ye artık diyormuşum
Bebislere biz bakıyoruz adamlar bizden daha korkak hahahaSağol canım hahahah bende öyle diyorum eşime bana Bon Bon bakıyor kafayı yedin heralde diyor
Evet ya Allah yardımcımız olsun biz bı oğlanları nasıl evlendircez diyor şimdiden onun derdine düşmüş adamBebislere biz bakıyoruz adamlar bizden daha korkak hahaha
Ama bi yandan hak veriyorum hersey o kadar pahalı kii
pipiyi göremeyince o çok oluyor da tam tersi oluyor mu onu merak ettm:)Benim 12+3te kız gibi dendi 13+0da erkek dendi beklemedeyim suanlik
Yaa bu adamların kafa yapısı aynı direk benimki de oğlanı duyunca sünnet düğün yandık diyorEvet ya Allah yardımcımız olsun biz bı oğlanları nasıl evlendircez diyor şimdiden onun derdine düşmüş adam
Aynen benimde bi oglum var gönül ister kız olsun ama nasip saglikli olsunlarda benimkide erkekKızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda
Cogunlukla kızdan erkeğe dönüyor hiç duymadım erkekten kıza döndüğünüpipiyi göremeyince o çok oluyor da tam tersi oluyor mu onu merak ettm:)
Aslında doktor bana pipi resmi gibi bisey verdi bana bi garip geldi çünkü daha 4 5 gün önce bacak arasının boş olduğunu görmüştüm yine değişir mi acaba mantığıyla beklemedeyimpipiyi göremeyince o çok oluyor da tam tersi oluyor mu onu merak ettm:)
Kordonu benzetiyorlarmis bacak arasında pipi diyeCogunlukla kızdan erkeğe dönüyor hiç duymadım erkekten kıza döndüğünü
Onların kafalar ekonomik şeylere kayıyor hemen Rabbim can sağlığı ömür versin yeter ki inşallah o günlerini de görürüzYaa bu adamların kafa yapısı aynı direk benimki de oğlanı duyunca sünnet düğün yandık diyor
Kaderdasimmmm oğlun kaç yaşında yaramaz mı benimki hiç yerinde durmuyor Allah yardımcımız olsunAynen benimde bi oglum var gönül ister kız olsun ama nasip saglikli olsunlarda benimkide erkekmasallah kuzucuga bu arada Rabbim cumlemize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
daha doğuma var nasılsa alışverişin acelesi yok da insan merak ediyorKordonu benzetiyorlarmis bacak arasında pipi diye16da cinsiyet organları tamamlaniyormus sanırım en net o zamanı mı beklemeli bilemedim
İnsan hevesleniyor yadaha doğuma var nasılsa alışverişin acelesi yok da insan merak ediyor
Amiinnn inşallahhOnların kafalar ekonomik şeylere kayıyor hemen Rabbim can sağlığı ömür versin yeter ki inşallah o günlerini de görürüz
Kaderdasimmmm oğlun kaç yaşında yaramaz mı benimki hiç yerinde durmuyor Allah yardımcımız olsunAminn inşallah canım
Tamamdır çok teşekkür ediyorumCanim geldim randevudan bebek haftasini yakalamis aslında ama gene de bir hafta geriye attı sat tarihini muhtemelen seninde öyle olacaktır kalp atışında sonra hesaplar muhtemelen ben kendi doktoruma gitmekte geç kaldım biraz o yüzden bu kadar sarktı
sağlıkla doğsun inşallah canım Allah izin verirse ilerde 2 gelininde olur onlarda kızınKızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda
Bana da bi kahve yapar mısın bakalım ne çıkacakBu seferde benim oğlanın pipi karnımdan fırlamış gibi çıktı kızlar
Bende wee baby aldım canım manuel olanından yorumları oldukça iyiydi..Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?