2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gözün aydın mavisim bi sorun çıkmamasına çok çok sevindim saglikla gelsin bebegin
Olsun 3.ye artık diyormuşum

Bebislere biz bakıyoruz adamlar bizden daha korkak hahaha
Ama bi yandan hak veriyorum hersey o kadar pahalı kii
Evet ya Allah yardımcımız olsun biz bı oğlanları nasıl evlendircez diyor şimdiden onun derdine düşmüş adam

Aynen benimde bi oglum var gönül ister kız olsun ama nasip saglikli olsunlarda benimkide erkek masallah kuzucuga bu arada Rabbim cumlemize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin

Yaa bu adamların kafa yapısı aynı direk benimki de oğlanı duyunca sünnet düğün yandık diyor
Onların kafalar ekonomik şeylere kayıyor hemen Rabbim can sağlığı ömür versin yeter ki inşallah o günlerini de görürüz
Aynen benimde bi oglum var gönül ister kız olsun ama nasip saglikli olsunlarda benimkide erkek masallah kuzucuga bu arada Rabbim cumlemize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin
Kaderdasimmmm oğlun kaç yaşında yaramaz mı benimki hiç yerinde durmuyor Allah yardımcımız olsun Aminn inşallah canım

Amiinnn inşallahh

Tamamdır çok teşekkür ediyorum

sağlıkla doğsun inşallah canım Allah izin verirse ilerde 2 gelininde olur onlarda kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…