Dimiii düşünce baloncuğu bile çıkıyor bizimkinin Hemen gel sanada bi kahve yapayımm Ama sanırım iş hüpletirken meydana çıkıyor bende çok şaşkınım Eşimde diyor anladık hamilesin
Dimiii düşünce baloncuğu bile çıkıyor bizimkinin Hemen gel sanada bi kahve yapayımm Ama sanırım iş hüpletirken meydana çıkıyor bende çok şaşkınım Eşimde diyor anladık hamilesin
bende manuel almayı düşünüyorum çalışmıyorum şu an doğumdan sonrada çalışabilcğeimi hemen sanmıyorum iş yok ne yazıkkio yüzden elektriklilerinde malum fiyatları yüksek bazılarıda boşyere almış kullanmaya gerek kalmamış o yüzden manuel daha mantıklı geldi bana da
bende manuel almayı düşünüyorum çalışmıyorum şu an doğumdan sonrada çalışabilcğeimi hemen sanmıyorum iş yok ne yazıkkio yüzden elektriklilerinde malum fiyatları yüksek bazılarıda boşyere almış kullanmaya gerek kalmamış o yüzden manuel daha mantıklı geldi bana da
Evet canım bende ilk başta onu düşündüm bazen gerek kalmıyormuş bebek emerse süt gelirse, hem buda elektrikliler kadar iyi diyorlar iki sıkcaz o kadarda yorulacağımı sanmam ve dediğin gibi fiyatlar gereksiz yüksekti.
Evet canım bende ilk başta onu düşündüm bazen gerek kalmıyormuş bebek emerse süt gelirse, hem buda elektrikliler kadar iyi diyorlar iki sıkcaz o kadarda yorulacağımı sanmam ve dediğin gibi fiyatlar gereksiz yüksekti.
Normalde usludur ama bebegi ogrendiginden beri evde kafayi yedirtiyor bana oglum7 yasinda 1.sinifa gidiyor neyseki okul var da kafayi dinliyorum arada seninki kac yaşında
Kızlar merhaba ben Ekim anneleri grubundanım. Siz bizden bir adım önden gittiğiniz için sizleri de takip etmeye çalışıyorum. Bu grupta tecrübeli anneler de çok. Ekim annelerinde ilk kez anne olacaklar çoğunlukta. Sizlere bir sorum olacak. Ben nasipse doğumdan sonra da çalışacağımdan sütü sağıp bırakmam gerekecek. Göğüs pompası kullanıp da şu markadan memnun kaldım diyen var mı? Yada araştıran. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyatlar daha fazla uçmadan alıp koyayım diyorum.
Lansinohun 2 Li elektriklisini kullandım çok memnun kaldım daha önce philips aventin teklisi vardı ama ikisini de bilen biri olarak çok fark varmış aralarında kesinlikle lansinoh
iki çocuklu anneler ilkleriniz kaç yaşında? onlara söylediniz mi veya ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? bir yandan tepkisini merak ediyorum çocuğumun bir yandan da ne kadar geç o kadar iyi diyorum
Kızlar gerçekten bizim insanımızın kadar bencil bi millet daha yoktur. Otobüste metroda karnını doyuran görüyorlar, daha sonra kafayı çevirip görmemiş gibi yapıyolar ama alttan altta da sinsice bakmaya devam ediyorlar. Bi yer vermekten aciz hepsi sinir oluyorum böylelerine!!
Kızlar bugün baya göğüs konusu açılmış. Bende çalışmadığım için sadece mochi aldım ilk aylar içinde hastane tipi kiralayacağım mastit olursam diye ama çalışıyorsanız bence elektrikli alın manuel zor olur gibime geliyor. Ben birde phılıps avent göğüs kalkanı aldım ama çok büyük geldi gözüme önceden kullanan var mı aranızda boşa mı aldım acaba
Kızlar bugün baya göğüs konusu açılmış. Bende çalışmadığım için sadece mochi aldım ilk aylar içinde hastane tipi kiralayacağım mastit olursam diye ama çalışıyorsanız bence elektrikli alın manuel zor olur gibime geliyor. Ben birde phılıps avent göğüs kalkanı aldım ama çok büyük geldi gözüme önceden kullanan var mı aranızda boşa mı aldım acaba
Ben o kalkanı aldım çok kullanışlı gibi görünüyordu, özellikle yara olduğunda. Ama her kullandığımda süt kanallarıma bası yapıp mastite yol açtı sizde de olacak diye birşey yok ama aklınızda olsun
Kızlar merhaba ben Ekim anneleri grubundanım. Siz bizden bir adım önden gittiğiniz için sizleri de takip etmeye çalışıyorum. Bu grupta tecrübeli anneler de çok. Ekim annelerinde ilk kez anne olacaklar çoğunlukta. Sizlere bir sorum olacak. Ben nasipse doğumdan sonra da çalışacağımdan sütü sağıp bırakmam gerekecek. Göğüs pompası kullanıp da şu markadan memnun kaldım diyen var mı? Yada araştıran. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Fiyatlar daha fazla uçmadan alıp koyayım diyorum.
Çalıştığınız için devamlı sağmanız gerekecek, ev rahatlığı olmayacağı için pratik olmanız gerekecek. O yüzden size tavsiyem kesinlikle çift taraflı elektrikli göğüs pompası almanız olacaktır.
Ben geçen yıl erken doğum yaptım, bebeğim 6 ay küvözde kaldı ve dolayısıyla 6 ay devamlı dağım yaptım. İlk 4-5 ay mamajoo tek taraflı göğüs pompasını kullandım. Başlarda çok memnundum ama kullandıkça vakum gücü azaldı ve sağım süresi arttı. Daha sonra spectra markasının çift taraflı olanını aldım. Ondan acayip memnun kaldım. Sağım süresi üçte birine düştü, yaşam kalitem arttı resmen :) ama şimdi fiyatına baktım 2 katına çıkmış siz daha uygun fiyatlısına bakabilirsiniz. Lansinoh, mamajoo, ebebeğinki de iyiler. Siz benim gibi günde 7-8 kez sağmak zorunda kalmazsanız inşallah size bu markalar da yeterli olur