- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 31
YaaaBen o kalkanı aldım çok kullanışlı gibi görünüyordu, özellikle yara olduğunda. Ama her kullandığımda süt kanallarıma bası yapıp mastite yol açtısizde de olacak diye birşey yok ama aklınızda olsun
Merhaba. Yanıtlamak istemeseniz anlarım. 6 ay mı kuvezde kaldi dediniz. Ne kadarlikken doğduydu ki.Çalıştığınız için devamlı sağmanız gerekecek, ev rahatlığı olmayacağı için pratik olmanız gerekecek. O yüzden size tavsiyem kesinlikle çift taraflı elektrikli göğüs pompası almanız olacaktır.
Ben geçen yıl erken doğum yaptım, bebeğim 6 ay küvözde kaldı ve dolayısıyla 6 ay devamlı dağım yaptım. İlk 4-5 ay mamajoo tek taraflı göğüs pompasını kullandım. Başlarda çok memnundum ama kullandıkça vakum gücü azaldı ve sağım süresi arttı. Daha sonra spectra markasının çift taraflı olanını aldım. Ondan acayip memnun kaldım. Sağım süresi üçte birine düştü, yaşam kalitem arttı resmen :) ama şimdi fiyatına baktım 2 katına çıkmışsiz daha uygun fiyatlısına bakabilirsiniz. Lansinoh, mamajoo, ebebeğinki de iyiler. Siz benim gibi günde 7-8 kez sağmak zorunda kalmazsanız inşallah size bu markalar da yeterli olur
Evet ben büyük umutlarla almıştım çünkü kışın yaralı meme uçlarıyla kıyafet giymek çok acı verici oluyordu. Kalkan süt kanallarını tıkayıp bir de üstüne mastit ağrısı eklediYaaakişiden kişiye değişiyor galiba bu ürünlerin memnuniyeti
25 haftalık doğdu malesef. Akciğer gelişimi için çok erken bir dönemdi. Doktorların beklediğinden daha uzun yaşadı ama olmadı malesefMerhaba. Yanıtlamak istemeseniz anlarım. 6 ay mı kuvezde kaldi dediniz. Ne kadarlikken doğduydu ki.
Canım oğluşun saglıklıca gelsin inşalalhKızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda
Büyümüş annesi seninki tam abilik yapar benim ki henüz 3 buçuk yaşındaNormalde usludur ama bebegi ogrendiginden beri evde kafayi yedirtiyor banaoglum7 yasinda 1.sinifa gidiyor neyseki okul var da kafayi dinliyorum arada seninki kac yaşında
Oğlum 3 bucuk yaşında canim yeni yeni anlıyor kardeşin olacak bak burda diyoruz seviyor anne Bebek falan diyor ama doğum olunc nasiil olur bilemiyoruziki çocuklu anneler ilkleriniz kaç yaşında? onlara söylediniz mi veya ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? bir yandan tepkisini merak ediyorum çocuğumun bir yandan da ne kadar geç o kadar iyi diyorum
Amin inşallah canımCanım oğluşun saglıklıca gelsin inşalalh
Kalkan nasıl göğsünüze değdi peki çok büyük geldi gözüme benimde göğüslerim küçükte şok oldum boyutunu görünceEvet ben büyük umutlarla almıştım çünkü kışın yaralı meme uçlarıyla kıyafet giymek çok acı verici oluyordu. Kalkan süt kanallarını tıkayıp bir de üstüne mastit ağrısı ekledigümüş kapaklar bası yapmıyor ve o da çamaşırla kullanılabiliyor. Hem de iyileşmeye yardımcı oluyor. Ona bir bakın isterseniz
25 haftalık doğdu malesef. Akciğer gelişimi için çok erken bir dönemdi. Doktorların beklediğinden daha uzun yaşadı ama olmadı malesefAllahım kimseye yaşatmasın
Şöyle hani ortasında delik var ya işte o delik kısım areola denen bölgeye bası yaptı üstüne çamaşır giyince. Oralardan da süt kanalları geçiyor hep malum. O sebeple tıkandılarKalkan nasıl göğsünüze değdi peki çok büyük geldi gözüme benimde göğüslerim küçükte şok oldum boyutunu görüncegümüş kapaklarıda duydum artık ihtiyaç olursa eşimi yollarım alır gelir ya ne var ne yok doldurmakta istemiyorum gerekli gereksiz
Anladım evet göğüse tutunsun diye vakumlu gibi bir yapısı var zaten bakalım hayırlısı başıma gelirse hemen bırakırım bende teşekkür ederimŞöyle hani ortasında delik var ya işte o delik kısım areola denen bölgeye bası yaptı üstüne çamaşır giyince. Oralardan da süt kanalları geçiyor hep malum. O sebeple tıkandılar
aminn bende hasta bebekleri ne zaman görsem içim cız ediyo artık haber bile bakmıyorum dediğin gibi cinsiyet hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeterKızlar ben bu aralar çok ağlak oldum yabaşlangıçta hiç böyle değildim şimdi haberlere bile bakamıyorum gözyaşım pıt pıt her şeye. Özellikle böyle hasta bebeklere çok üzülüyorum. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah kız erkek hiç farketmez. Tüm hastalarada şifa versin.
Amin canım. Normalde de duygusaldım ama her şeye ağlamazdım şu an hormonlar tavan tabii.aminn bende hasta bebekleri ne zaman görsem içim cız ediyo artık haber bile bakmıyorum dediğin gibi cinsiyet hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter
Ay inşallah o günleri görmeyi Rabbim nasip eylesinBüyümüş annesi seninki tam abilik yapar benim ki henüz 3 buçuk yaşındasuanlik kardeşim kardeşim diye seviyor doğunca nasıl olur bilemiyorum
Saglikli eli ayagi duzgun alsun canim saglikla gelsinKızlar geldim hastaneden ikili tarama testi temiz çıktı çok şükür herşey yolunda yeni sat tarihim 18 Aralık oldu ama usg de önde gidiyor çok şükür 15+2 olmuşuz cinsiyete gelince bir oğlum daha oluyor gönül isterdi ki bir de kızım olsun ama sağlık olsu. Yeter ki eli ayağı düz olsun hiç sorun değil şuan yaşadığım şoktan çıktım herşey yolunda
Başınız sağolsun, ben de kayıplar yaşadım ama çok çok küçüktü. Onda bile o kadar etkilendim ki..25 haftalık doğdu malesef. Akciğer gelişimi için çok erken bir dönemdi. Doktorların beklediğinden daha uzun yaşadı ama olmadı malesefAllahım kimseye yaşatmasın
YaKızlar ben bu aralar çok ağlak oldum yabaşlangıçta hiç böyle değildim şimdi haberlere bile bakamıyorum gözyaşım pıt pıt her şeye. Özellikle böyle hasta bebeklere çok üzülüyorum. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah kız erkek hiç farketmez. Tüm hastalarada şifa versin.
5 yaşında kızım. Soylemicektim ama söyledim çok heycanlı hayaller kuruyo. Az önce bebisin tekmesini hissedince onu cagirdim elini koydum tekme atinca hissetti heycanlandi çok mutlu oldu. Keşke oyuncak verebilsek diyoiki çocuklu anneler ilkleriniz kaç yaşında? onlara söylediniz mi veya ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz? bir yandan tepkisini merak ediyorum çocuğumun bir yandan da ne kadar geç o kadar iyi diyorum
Yok canım ben izmirdeyim. Eşim yurtdışında şu an gemi mak mühendisi uzakyola gidiyor gemiyle. yalnızlıktan bunaldım herhalde birazda. Neyseki haftasonu babam gelip alacak doktorumla konuştum cuma günü kontrole çağırdı gitmeden bebeğe bakalım diye. 1 ay sonra gelebilirsin dedi izin verdi ailem eskişehirde yanlarına gideceğim biraz banada iyi gelir.Başınız sağolsun, ben de kayıplar yaşadım ama çok çok küçüktü. Onda bile o kadar etkilendim ki..
Ama şükürler olsun Allah bizlere yeniden mucizeyi nasip etti, sağlıkla devam etsin her birimizin gebeliği tek duam o hepimiz için
Ya
Benim de duygu durumum terelelli ya, hormonlardan oluyor sanırım canım benim.
Amin inşallah
Sen yurtdışında mıydın ben yanlış mı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?