2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Gelmez mi gelir tabi. Ben de haftaiçleri genelde tekim canım ve tek kalınca insanın aklıma bin bir türlü şey geliyor zaman da geçmiyor.
Benimle beraber kavuşmaların da en güzelini yaşarsınız inşallah, eşin biraz daha yanında yamacında olur. Uzaklık çok zor biliyorum

İnşallah canım uzak mesafe zor ama sevgiliykende uzaktaydık alıştık artık galiba. Ee artık çoluk çocuğa karışıyoruz gelecekleri iyi olsun diye yine gemiye devam işi bu sonuçta ailesinide götürebiliyor ama bebekle çok büyük bir risk her ülkeye gidiyorlar iyi kötü. doğru düzgün doktor yok vs gidemem yani bende. Yalnızlığı kalan bilir gerçekten. çok şükür hamileliğim iyi geçiyorda rahatım sorunlu olsa eşim yok diye dahada zorlanırdım allah dağına göre kar veriyor derler ya doğru gerçekten galiba.

Biz de hep uzaktık canım, seni çok iyi anlıyorum. Şimdi de eşim haftaiçi olmuyor ama haftasonu geliyor, bu bile dışardan zor gözüküyor ama benim için büyük şans. Her zaman beterin beter vardır.

Söylediğin gibi Allah dağına göre kar vermiş prenses bir hamilelik geçiriyorsun ne güzel
Bundan sonra çocuklarımız İçin çalışmak durumundayız o da bu konjonktürde malesef maddi imkanlarla doğru orantılı. Sağlık olsun da kavuşmalar da güzel oluyor

Öyle canım en başı sağlık dediğin gibi ama malesef bu devirde maddiyatta olmadan sağlık hizmetini bile alamıyorsun her şeyin hayırlısı olsun ne güzel haftasonunuz var en azından benimde tesellim eşim gelince 6ay falan yanımda kalıyor 7/24 yanyanayız her işi beraber yapıyoruz, her yere birlikte gidiyoruz şimdi kısmetse bebeğimizide beraber büyüteceğiz yenidoğan sıkıntılarımda yanımda olacak inşallah. Birde böyle uzak ilişkilerde cicim ayları hiç geçmiyor sanki hep aynı heyecan oluyor her seferinde insanda

Yaa masallah
Ama cidden alan cok oldugu icin boyle oluyor sanirim haklisin
Iki gebelikte cok farkli oluyor
Birde bu var ikiz dogurduktan sonra hep ikiz dogurcaksin diye bekliyorlar
benimde karnim pek yok simdilik bekliyorum

Yaa masallah
Ama cidden alan cok oldugu icin boyle oluyor sanirim haklisin
Iki gebelikte cok farkli oluyor
Birde bu var ikiz dogurduktan sonra hep ikiz dogurcaksin diye bekliyorlar
benimde karnim pek yok simdilik bekliyorum
Teşekkürler
Bu aydan sonra artık belirginleşir 4ncü aydan sonra birden çıkıveriyor göbüşler

Dimi hem evli gibisin hem bekar. Ben bir de kendimle vakit geçirmeye bayılıyorum yalnız kalmak iyi geliyor bana da :)

İnşallah eylülde alacağız bebeklerimizi kucağımıza. İsim düşündünüz mü?

Dimi hem evli gibisin hem bekar. Ben bir de kendimle vakit geçirmeye bayılıyorum yalnız kalmak iyi geliyor bana da :)

İnşallah eylülde alacağız bebeklerimizi kucağımıza. İsim düşündünüz mü?
Evet bende fazla sıkılmıyorum alışkanlıktan olsa gerek poyraz ya da bulut düşünüyoruz ama şuanlık poyraz önde Siz düşündünüz mü

Evet bende fazla sıkılmıyorum alışkanlıktan olsa gerek poyraz ya da bulut düşünüyoruz ama şuanlık poyraz önde Siz düşündünüz mü
Ya ben eskiden hep eski isim seviyorum diyordum hani böyle Ömer falan gibi.
Ama şimdi içime sinmeyen bir şeyler var.
Eşim Aras dedi, sonra Ege mi olsa dedik. Ege bizim isimlerimize de uyuyor çünkü :)

Daha bakma aşamasındayız ama dillendirilen isim Ege oldu
Flüt hocam Ege’ler biraz yaramaz oluyor demişti kendisi 20 senelik öğretmen o biraz düşündürüyor beni

Banada poyrazlar yaramaz diyorlar arkadaşım okul öncesi öğretmeni :) şansa artık zaten yaramaz olacak gibime geliyor iki taraftanda ilk torun olacak bizimde ilk bebeğimiz. Kukla eder bizi . Ege güzel modern bir isim bence havalıda hayırlısıyla isimleriyle büyüsünler güzel güzel

Bizim de ilk torun. Benim taraftan ilk eşimin taraftan 2. Gerçi :) ama herkes inanılmaz heyecanlı.
Ben de kendimi biraz salabilir ve keyfini çıkarmaya başlayabilirsen psikolojik olarak biraz rahatlatacağım.
Poyraz da çok güzel isim, bize bu konuda öneri geldi mesela modern çok :)

Cuma gümü randevum var ben de gün sayıyorum.

Evet bizdede poyraz ağır basıyor şu anlık :) Sakin olmakta fayda var aslında her şey olacağına varır kendine telkinler verebilirsin bu konuda Benimde cuma günü bakalım gelsin ultrason resimleri

Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla ağız tadıyla kucağımıza alırız yavrularımızı

Selam herkese, güzel bir muayene yaşadım ben de bugün. 15+5 te bütün organlar, kalbe giren çıkan damarlar, kalp ritmi, yarık dudak, ayak, bir sürü şey kontrol edildi. Herşey yolunda hamdolsun

Doktor kanamalarım olduğu için zaten hissediyordum, diliyle de söylüyordu düşer bu bebek falan diyordu.
(Zaten herkes değiştir dedi doktoru burda da )
Ben de 30 gün hakkım var diye, Bu kez Fetal DNA sonucum da geldi diyerek, aldım kontrol randevusunu.

Bana dedim hiç vitamin vermediniz, Aaa vermedim mi daha, falan diyor. Adam hiç normal bir gebe olarak görmemiş beni

Neyse oğlum da öğrendi, seVinç çığlıkları eşliğinde, bir ay sonrası için randevu oluşturalım diye, sekreterin önündeyiz.
Ee 550 TL muayene ücreti alayım, dedi.
Nasıl yani, dedim? İki hafta önce geldim. Ne ücreti?
Dedi politikamız değişti. 15 günde bir oldu.
17. Günde gelmişsiniz. Ben kalakaldım.
Neyse üzerimde para da yoktu. Sonra verirsiniz dedi, çıktım klinikten.

Bazı doktorlar 15 günde bir alıyor biliyorum. Ama daha ekonomik rakamlardı sanki. 300 gibi falan diye hatırlıyorum. Burda yazanlar olmuştu başlarda.

Bana bilgilendirme bile yapılmadan, ücret istenmesini öncelikle etik bulmuyorum.

Siz olsanız yerimde ne yapardınız? Merak ediyorum. Ayda iki kez gidilmesi gerekse 1100 TL istenmesi normal mi, her yer mi değişti de benim haberim yok. Paylaşırsanız sevinirim.

Çok sevindim her şeyin sorunsuz olmasına Bizimde doktorumuz 15günden sonra ücret alıyor muayene ücretide 700tlydi. Çok memnun olsamda tüp bebek ilaçlarımda bitti artık hamilelik öncesindende doğum sigortam vardı o yüzden ben bu ay medicalparkta mehmet bal’a geçtim kendisine kanım ısındı ilgili buldum. Bizim doktor önceliğimiz kesinlikle ilgili olması yoksa memnun kalmıyoruz malesef. Normal muayene ücreti ne kadar bilmiyorum ama tavsiye ederim. Sizde izmirdesiniz diye biliyorum burada genel olarak yüksek fiyat politikası var galiba diğer şehirlerde daha uyguna duyuyorum bende hep.

Ay inşallah o günleri görmeyi Rabbim nasip eylesin seninkide küçükmüş ikisi beraber büyür giderler cok iyi olmuş
Evet canım en cok o sebeple istedim aralarında çok yaş farkı olmasın diye
Saglikli eli ayagi duzgun alsun canim saglikla gelsin
Amin canım hepimizin inşallah
Ben covid oldum bütün vücudum ağrıyor. Bana dua edin kolay atlatayım lütfen
Canım çok geçmiş olsun inşallah en hafif şekilde atlatırsın
Evet bizdede poyraz ağır basıyor şu anlık :) Sakin olmakta fayda var aslında her şey olacağına varır kendine telkinler verebilirsin bu konuda Benimde cuma günü bakalım gelsin ultrason resimleri
Kızlar isimleri görünce yazayım dedim isim sutunu da var dilerseniz ekleyim bebek isimlerini L Lalalala1

Kesinleştirmedik ki canım daha tam kesinleşince yazayım

Acaba 14+6 iken parmaklarımızı karnımıza koyduğumuzda sanki bişi kıpırdıyor yada damar atıyormuş gibi his olabilir mi ? Bebekten dolayı mıdır? İlk defa bu akşam kasıklarımın üstü göbeğin 4/5 parmak kadar altında o damar atım gibi birşey hissettim sonra aklıma takıldı ara ara karnıma parmaklarımla hafif bastırdığımda 2 kere aynı benzer şeyi hissettim.

Hayırlı olsun öncelikle

Medela Swing elektrikli almıştım ben, doğumdan önce. Hastanede bile ihtiyacım oldu , iyi ki almışım dedim. ( şu An fiyatına baktım da, umarım çalışıyordur diye dua ediyorum içimden)

( İzmir'de) profesyonel sağma makinası kiralayan bir firma buldum. ilk zamanlar süt daha çok geldiğinden ve bu makinalar çok hızlı ve kuvvetli olduğundan. Kiralamıştım ilk iki ay. Yine Medela dan. Başlarda öyle yapabilirsiniz gerçekten çok zaman kazandırıyor. Sonra kendi pompanızla devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…