2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228

Canım inan bende bir çöp bile alamadım çok zor yaşadım bu dönemi mide bulantısı öldürdu beni.henüzde geçmedim.
Sana gelince içini ferah tut Allahın izniyle mucizen seninle

Onu da kullandım yani evet göğüs ucunu kurulmadığı için yara olmasını engelliyor bi de şöyle bir işlevi var ilk zaman uyurken ya da işte bi göğsü emzirirken diğerinden süt akıyor ya o haznede birikiyor ve bebişe içirebiliyorsun benim yoksa ped kullanmam gerekiyodu. Güzel bişey ama çok gerekli mi noo

25 haftalık doğdu malesef. Akciğer gelişimi için çok erken bir dönemdi. Doktorların beklediğinden daha uzun yaşadı ama olmadı malesef Allahım kimseye yaşatmasın
Başın sağolsun canım allah bu bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Çatlak öncesi yağı kullanacaksın canım. Çatlak bakım kremi çatlak olduktan sonra görüntünün düzelmesi için. Henüz oluşmadıysa çatlak öncesi yağına başlamalısın

Canım inan bende bir çöp bile alamadım çok zor yaşadım bu dönemi mide bulantısı öldürdu beni.henüzde geçmedim.
Sana gelince içini ferah tut Allahın izniyle mucizen seninle
5. Aydan sonra yavaş yavaş alırım canım sanırım şu detaylı da bir geçsin, bir şey olacağından değil öyle yanda böyle benim evladım sonuçta ama sanki oralar benim eşiğimmiş gibi.
Biraz daha vakit geçsin imkanlar daha kolay şimdi tık tık sipariş veririz inşallah
Mide bulantın devam mı hala?

Aklımdan geçen bütün sorulara cevap vermişsiniz. Çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim.

Herşeyin fiyatı o kadar uçtu ki. Şu anda bebeğin ihtiyaçlarına odaklandık, kendimize bir ihtiyaç çıkacak diye ödüm kopuyor :)
Ben ilçede yaşıyorum bizim buralarda o tarz kiralama olayı var mı bilmiyorum ama onu da araştırayım bir. Teşekkür ederim tekrar

Merhaba sanırım sizin yaşadığınız endişeleri yaşamayan çok az hamile kadın vardır. Ki birde düşük tecrübesi yaşamışsanız bu korku malesef doğana kadar geçmiyor.gerçi doğuncada farklı endişeleriniz oluyor. Evlat çok bambaşka bi durum.Allah yokluklarınıda göstermesin acılarınıda göstermesin diyelim. Bolca dua edin hep konuşun bebeğinizle iyi gelecektir sizede. Bende ikiz annesiyim öncesinde 2 düşük yaşadım. Şuan 3ncüde rahat olur diyordum ama hala muayeneye gidip kalp atışını duyana kadar içim rahatlamıyor ancak hareketlerini hissedince endişelerim azalacak.eminim sizinde öyle olacak. Alışveriş için bence çok erken özellikle mobilya vs büyük parça gereksinimler için. Ufak tefek beğendiğiniz kıyafet vb ürünleri alın tabi içinizde kalmasın. Kendimden örnek verirsek 24deen sonra park yataklarını ve ufak tefek elbise alışverişini yapabilmiştim ancak. 28 den sonra dışarı alışveriş yapmaya çıkamamıştım internetden aldım hep. Yeterki sağlıcakla doğsunlar alışveriş daha kolay kısmı hiç canınız sıkılmasın . Takdir Allahın hamilelikde kucağınıza alana kadar her zaman risk var malesef . Biz hep iyi ve güzel düşünelim sağlıcakla evlatlarımıza kavuşalım inşallah.

Çok teşekkür ederim öncelikle desteğiniz için

Kesinlikle öyle, burada okuduğum kadarıyla bu korkuları yaşamayan yok. Ben kendi adıma hala tadını çıkarmaya başlayamadım, 9. Haftadan sonra rahat ederim demiştim olmadı. 12. Haftadan sonra kafam rahat olacak demiştim ama yok yine aklım fikrim hep bebeğimde

Çok şükür ki bu duyguyu tekrar yaşamak nasip oldu ve elimizde olmayan şeyler için çok da düşünmeye gerek yok ama işte, dediğiniz gibi dua dua dua..

Hareketleri hissedince her şeyin çok başka olduğunu söylüyor herkes, o günler de gelecek Allah’ın izniyle

Size de sağlıklı kolay bir doğum dilerim Allah evlatlarınıza da sağlıklı bir ömür nasip etsin, iliz hem çok zor hem de çok güzeldir eminim.

Yok mu hiç böyle hisseden?

Ben çok korkmaya başladım. Başından beri hep korku stres içerisindeyim. Tüp bebekle hamile kaldım tutar mı tutmaz mı korkusu, sonra ilk aylarda acaba kese dolu mu, acaba kalp atışları var mı, sonra düşük olur mu korkusu, sonra ikili testim riskli çıktı nipty test yaptırdım sonucunu bekliyorum onun korkusu... Yani hep bu korku sürecek. Cumartesi günü muayene var doktor olumsuz bir şey söyleyecek diye ödüm kopuyor. Cinsiyeti öğreneceğim için bile heyecanlanamıyorum. Sizde de bu korkular oluyor mu? Oluyorsa nasıl baş ediyorsunuz?

Bende de oluyor canım.
Ben de 2 düşük yaşadım ve aklımda hep sanki kötü bir şey olacak korkusu var, aslında şuan her şey olması gerektiği gibi bir sorunum gözükmüyor çok şükür.

Çoğu zaman baş edemiyorum erkenden uyuyorum mesela düşünmemek için:)
Onun dışında dua edip bebekle konuşmak da iyi gelebilir.
Bir kez oldu diye bir kez daha aynı şey olacak diye bir kural yok, umarım güzel olacak her şey bizim için

Bende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)

baya kendimizi kıza alıştırmıştık sağlıkla gelsinler yeter bize ama toxoplazma diye bir test yapılmıştı gebeliğin ilk haftasında
pozitif çıkmıştı doktorum sorun yok demişti doktoru değiştirdim önemli bir durum kediden çiğ etten vs bulaşır bebeğe geçer dedi şimdi çok üzgünüm nasıl iki doktor arasında bu kadar fark olur anlamıyorum..
şimdi peritologdan geliyorum avidite testi yaptırdı inşallah yalancı pozitifliktir yoksa karnımdan su alacaklarmış bebeğe geçmişse gebelik sonlanmasından bahsediyorlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum

olmaz olur mu benim de tüp bebek ikiz gebelik sürekli aklıma geliyor , sonra kendimi sakinleştiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…