- 24 Kasım 2016
- 4.103
- 6.878
- 158
Yok canım yaa alamadım. Web sitesine bakmıştım ama indirimli tayt bulamadımCanımm almışmıydın taytlardan falan ay ben aldım 2 tane tayt harika çok hoşuma gittiler çok rahat kumaşıda öyle iç göstermiyor yumuşacık karnımıda güzel sarcak belli azcık sardı bile hafif olan göbüşümü, bide modal külotlardan almıştım modal oluşundan dokusu harika onlarda çok iyiymiş bikaç tane daha almayı düşünüyorum..
Doktorum bu konu uzerinde cok durunca bende ne oldugunu bilmek icin baya arastirdim cogu yerde senin soyleidigin gibi seyler yaziyordu insallah rabbim ikinize de iyilikler versin InsallahDoktorum bu konuda bir şey demedi sadece tekrar kan ver şu değere tekrar bakalım dedi. Kan verdiğim laboratuvar da antibiyotik kullanıp kullanmadığımı, değerimin düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu sordu. Ben de bilmiyorum diyince o zaman sorun yoktur sadece emin olmak için istemiştir doktorun dedi. Yani ciddi bir şey olsaydı hemen müdahale ederdi diye düşünüyorum. İnsallah yanılmıyorumdur
Yok valla daha duyurmadım. Duyursam şok olurlarKızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Yok daha ne kadar az insan duysa benim icin o kadar iyi suanlik stres azKızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
AMİNNNN!!!Yaa rabbim korusun insallah test sonucu ne zaman gelecek ?
Bu toxoplazma icin doktorum da cok dikkat etmemi soyledi buzdolabini dahi temizleme dedi dikkat etmeye calisiyorum insallah sizinkide guzel cikar sonuclar bebeklerinizi rabbim korusun
Insallah ya kendini strese sokma insallah bisey olmazAMİNNNN!!!
10 Gün içine gelir sonuçlar dediler ama daha erken çıkar büyük ihtimalle hiç bulaşacak bir durumum yoktu zaten her zaman dikkat ederim meyve-sebze yıkarken et pişirirken kedi de yok cevremde anlamayamadım inşallah kötü bir sey cıkmaz
içimi ferah tutmaya calısıyorum
Bizde 12.haftaya kadar aileler dışında kimseye söylemedik. Sonrasında söyledik ondan ona duyuldu tabiiYok valla daha duyurmadım. Duyursam şok olurlaryakın arkadaşlarım yakın ailem dışında bilen yok
Ayy hatıra kalırdı yapsaydınız keşke.Yok daha ne kadar az insan duysa benim icin o kadar iyi suanlik stres az
Kankalarim baby shower diye tutturdu ama ben’sevmiyorum oyle seyler onlar da cinsiyet icin bekliyor Allah’tan ramazana denk geldi
Ben duyurmadım ve hiç de duyurmayı düşünmüyorum. Ben 6 yıllık evliliğimde sürekli tüp bebek tedavisi gördüm ve bu süreçte gebe kalan arkadaşların paylaşımı beni çok üzüyordu. Tabii ki onlar adına çok sevinirdim ama kendi durumuma da üzülüyordum ne yalan söylim. O yüzden hala bebeği olmayan arkadaşlarımı üzmemek adına paylaşmayı düşünmüyorum. Ne şimdi ne de doğumdan sonra. Zaten yakın çevrem ve arkadaşlarım biliyor yeterKızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Ben daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilimKızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Oyy grubumuzun ender kızlarındanKızlar kontrole gittim bugün kız oldugu kesinleşti muallakta kalmaktann kurtuldum.teyzelerinede el salladı
Valla cok bilgim olmamakla beraber cinsiyet ogrendikten hemen sonra saniyorumBizde 12.haftaya kadar aileler dışında kimseye söylemedik. Sonrasında söyledik ondan ona duyuldu tabiiSosyal medyaya bizde hiç koymadık ben nazara inanıyorum ya
Ayy hatıra kalırdı yapsaydınız keşke.Baby shower doğuma yakın yapılmıyor muydu birde
Bende bunu dusunuyorum acikcasiBen duyurmadım ve hiç de duyurmayı düşünmüyorum. Ben 6 yıllık evliliğimde sürekli tüp bebek tedavisi gördüm ve bu süreçte gebe kalan arkadaşların paylaşımı beni çok üzüyordu. Tabii ki onlar adına çok sevinirdim ama kendi durumuma da üzülüyordum ne yalan söylim. O yüzden hala bebeği olmayan arkadaşlarımı üzmemek adına paylaşmayı düşünmüyorum. Ne şimdi ne de doğumdan sonra. Zaten yakın çevrem ve arkadaşlarım biliyor yeter
Amin inşallah hepimiz saglıklı bi sekilde kucagmıza alırızBen daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilim
İnsanlar hamile kaldıktan sonda neden sosyal medyada daha az takılıyor paylaşım olarak şimdi anladım, ben de nazara inanıyorum kuzum
Oyy grubumuzun ender kızlarındansağlıkla gelsin resmen el sallamış. Kaş oldun bugün tam?
Evet en kötüsü de o. Söylesek olmaz söylemesek olmaz. İki türlü de kızacaklar gibi gelir. Söylesek nispet yaptık olacak, söylemesek nazardan korkuyorsun söylemiyorsun diyecekler. Neyse ki bilmesi gerekenlere söyledim. Çünkü yıllardır onlarca tedavi gördüğüm için nispet yaptığımı düşünemezler sanırım. Başka türlü duysalar kötü olurdum herhaldeBende bunu dusunuyorum acikcasi
Kuzenimin karisi benim arkadasim simdi kvdem duydugu icin herkes duyar diye once ona soylemek istedim ama icim el vermiyor onunla bu konuda konusmayi
Baskasindan duysa uzulur diye de korkuyorum
Bende öyleyim paylaşımlarım bile azaldı cidden hatta hiç foto koymamışım kasım ayından beriBen daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilim
İnsanlar hamile kaldıktan sonda neden sosyal medyada daha az takılıyor paylaşım olarak şimdi anladım, ben de nazara inanıyorum kuzum
Yok o cinsiyet partisiValla cok bilgim olmamakla beraber cinsiyet ogrendikten hemen sonra saniyorumbilmem ki
Bende nazara cok inaniyorum kac gundur kvdem duyurmys elti gorumcelere kafami kaldiramiyorum yataktan
Haklısınız aslında bir taraf sevinirken malesef bazılarının boynu bükük kalabiliyorBen duyurmadım ve hiç de duyurmayı düşünmüyorum. Ben 6 yıllık evliliğimde sürekli tüp bebek tedavisi gördüm ve bu süreçte gebe kalan arkadaşların paylaşımı beni çok üzüyordu. Tabii ki onlar adına çok sevinirdim ama kendi durumuma da üzülüyordum ne yalan söylim. O yüzden hala bebeği olmayan arkadaşlarımı üzmemek adına paylaşmayı düşünmüyorum. Ne şimdi ne de doğumdan sonra. Zaten yakın çevrem ve arkadaşlarım biliyor yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?