2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yok canım yaa alamadım. Web sitesine bakmıştım ama indirimli tayt bulamadım

Doktorum bu konu uzerinde cok durunca bende ne oldugunu bilmek icin baya arastirdim cogu yerde senin soyleidigin gibi seyler yaziyordu insallah rabbim ikinize de iyilikler versin Insallah

Kızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Yok daha ne kadar az insan duysa benim icin o kadar iyi suanlik stres az
Kankalarim baby shower diye tutturdu ama ben’sevmiyorum oyle seyler onlar da cinsiyet icin bekliyor Allah’tan ramazana denk geldi

Yaa rabbim korusun insallah test sonucu ne zaman gelecek ?
Bu toxoplazma icin doktorum da cok dikkat etmemi soyledi buzdolabini dahi temizleme dedi dikkat etmeye calisiyorum insallah sizinkide guzel cikar sonuclar bebeklerinizi rabbim korusun
AMİNNNN!!!

10 Gün içine gelir sonuçlar dediler ama daha erken çıkar büyük ihtimalle hiç bulaşacak bir durumum yoktu zaten her zaman dikkat ederim meyve-sebze yıkarken et pişirirken kedi de yok cevremde anlamayamadım inşallah kötü bir sey cıkmaz
içimi ferah tutmaya calısıyorum

Insallah ya kendini strese sokma insallah bisey olmaz Ben burda cok olan okudum ama hic gebeligi sonlandirmak felan okumamistim

Yok valla daha duyurmadım. Duyursam şok olurlar yakın arkadaşlarım yakın ailem dışında bilen yok
Bizde 12.haftaya kadar aileler dışında kimseye söylemedik. Sonrasında söyledik ondan ona duyuldu tabii Sosyal medyaya bizde hiç koymadık ben nazara inanıyorum ya
Yok daha ne kadar az insan duysa benim icin o kadar iyi suanlik stres az
Kankalarim baby shower diye tutturdu ama ben’sevmiyorum oyle seyler onlar da cinsiyet icin bekliyor Allah’tan ramazana denk geldi
Ayy hatıra kalırdı yapsaydınız keşke. Baby shower doğuma yakın yapılmıyor muydu birde

Kızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Ben duyurmadım ve hiç de duyurmayı düşünmüyorum. Ben 6 yıllık evliliğimde sürekli tüp bebek tedavisi gördüm ve bu süreçte gebe kalan arkadaşların paylaşımı beni çok üzüyordu. Tabii ki onlar adına çok sevinirdim ama kendi durumuma da üzülüyordum ne yalan söylim. O yüzden hala bebeği olmayan arkadaşlarımı üzmemek adına paylaşmayı düşünmüyorum. Ne şimdi ne de doğumdan sonra. Zaten yakın çevrem ve arkadaşlarım biliyor yeter

Ben daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilim
İnsanlar hamile kaldıktan sonda neden sosyal medyada daha az takılıyor paylaşım olarak şimdi anladım, ben de nazara inanıyorum kuzum
Kızlar kontrole gittim bugün kız oldugu kesinleşti muallakta kalmaktann kurtuldum.teyzelerinede el salladı
Oyy grubumuzun ender kızlarından sağlıkla gelsin resmen el sallamış. Kaş oldun bugün tam?

Valla cok bilgim olmamakla beraber cinsiyet ogrendikten hemen sonra saniyorum bilmem ki
Bende nazara cok inaniyorum kac gundur kvdem duyurmys elti gorumcelere kafami kaldiramiyorum yataktan

Bende bunu dusunuyorum acikcasi
Kuzenimin karisi benim arkadasim simdi kvdem duydugu icin herkes duyar diye once ona soylemek istedim ama icim el vermiyor onunla bu konuda konusmayi
Baskasindan duysa uzulur diye de korkuyorum

Amin inşallah hepimiz saglıklı bi sekilde kucagmıza alırız sata göre 16+2 Usgde 16+5 çıktı

Eşim sağ olsun başından beri en uzaktakilere bile duyurdu, benim paylaşmama gerek kalmadı. Kalp atışlarını duymaya gittiğimizde bile insanlar sürekli arayıp nasıl geçti diye soruyolardı.

Bende bunu dusunuyorum acikcasi
Kuzenimin karisi benim arkadasim simdi kvdem duydugu icin herkes duyar diye once ona soylemek istedim ama icim el vermiyor onunla bu konuda konusmayi
Baskasindan duysa uzulur diye de korkuyorum
Evet en kötüsü de o. Söylesek olmaz söylemesek olmaz. İki türlü de kızacaklar gibi gelir. Söylesek nispet yaptık olacak, söylemesek nazardan korkuyorsun söylemiyorsun diyecekler. Neyse ki bilmesi gerekenlere söyledim. Çünkü yıllardır onlarca tedavi gördüğüm için nispet yaptığımı düşünemezler sanırım. Başka türlü duysalar kötü olurdum herhalde

Ben daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilim
İnsanlar hamile kaldıktan sonda neden sosyal medyada daha az takılıyor paylaşım olarak şimdi anladım, ben de nazara inanıyorum kuzum
Bende öyleyim paylaşımlarım bile azaldı cidden hatta hiç foto koymamışım kasım ayından beri
Valla cok bilgim olmamakla beraber cinsiyet ogrendikten hemen sonra saniyorum bilmem ki
Bende nazara cok inaniyorum kac gundur kvdem duyurmys elti gorumcelere kafami kaldiramiyorum yataktan
Yok o cinsiyet partisi Bende benim ya da eşimin dışında başkalarının yaymasına sinir olurdum sırf o yüzden 12ye kadar bekledim sadece anneler ve babalara söyledik önce. biliyorum çünkü babanneler ananeler hemen yayacak herkese ki öylede oldu birde hayırlı olsun bile diyemeyen amcalar dayılar vs sinir oluyorum.

Merhaba kızlar uzun süredir okuyamamıştım yazdıklarınızı iş yoğunluğundan dolayı. Son 10-15 sayfayı bugün okudum hızlıca ve cinsiyetler belli olmaya başlamış hayırlısıyla
8. ve 12. Haftalarda birer gün süren hafif kanamalarım olmuştu. Hatta 12+4 günümde gece acilde iğne vuruldum kanama artınca ve tekrar edince. Ama çok şükür bebeğim iyi ve tekrar yaşamadık bu durumu
12. haftada kanama için kendi doktoruma kontrole gittiğimde kız gibi görünüyor ama net değil demişti. 14+6 da tekrar gittik kontrole ve kesin kız dedi
12. haftada ikili testim düşük risk çıktı ve doktor nipty test gerek yok dedi ama biz içimiz rahat etsin diye 15. Haftada nipty test yaptırdık. Haftaya çıkacak sonuç ve inşallah iyi çıkar
Hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kızlar
Kızım geliyor

Haklısınız aslında bir taraf sevinirken malesef bazılarının boynu bükük kalabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…