Geçmiş olsun bi bilgim yok ama inşallah pozitif çıkmaz tekrardanBende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)
baya kendimizi kıza alıştırmıştık sağlıkla gelsinler yeter bize ama toxoplazma diye bir test yapılmıştı gebeliğin ilk haftasında
pozitif çıkmıştı doktorum sorun yok demişti doktoru değiştirdim önemli bir durum kediden çiğ etten vs bulaşır bebeğe geçer dedi şimdi çok üzgünüm nasıl iki doktor arasında bu kadar fark olur anlamıyorum..
şimdi peritologdan geliyorum avidite testi yaptırdı inşallah yalancı pozitifliktir yoksa karnımdan su alacaklarmış bebeğe geçmişse gebelik sonlanmasından bahsediyorlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum
Olsun yerini doldursun şimdilik çok güzel olmuşlarSen söyleyince farkettim
maviss_34 eklemiş benim de ismi; daha net değildi kız :)
Neyse dursun bakalım şimdilik değişirse bir düzeltme yaparız:)
Canımm almışmıydın taytlardan falan ay ben aldım 2 tane tayt harika çok hoşuma gittiler çok rahat kumaşıda öyle iç göstermiyor yumuşacık karnımıda güzel sarcak belli azcık sardı bile hafif olan göbüşümü, bide modal külotlardan almıştım modal oluşundan dokusu harika onlarda çok iyiymiş bikaç tane daha almayı düşünüyorum..Canım online olarak mı yoksa mağazada mı indirim?
Off maalesef canım maalesef af edersin dha sabah öyle bir kustum apartman duydu öğürmekten ne edecem napcam bilmiyorum 13+1 olduk hala bulantı hapı kullanıyorum dua bekliyorm artık bende mutlu bir hamile olmak keyfini sürmek istiyorum fotoğraf bile çekinmedm sağlık sorunları yüzünden aklıma gelmiyor5. Aydan sonra yavaş yavaş alırım canım sanırım şu detaylı da bir geçsin, bir şey olacağından değil öyle yanda böyle benim evladım sonuçta ama sanki oralar benim eşiğimmiş gibi.
Biraz daha vakit geçsin imkanlar daha kolay şimdi tık tık sipariş veririz inşallah
Mide bulantın devam mı hala?
Evet ilk ama hareket gibi geldiSizin de söylediğiniz gibi damar atımıdır o. Eğer ilk gebeliğiniz ise bu dönemler çok erken hissetmek için.
14+6 canım. İlk gebeliğim ama ilk defa dün öyle elimle hissettim. Elimi koyunca sadeceKaçıncı haftaladasn canim benim de oluyor son günler de emin olamiyordum dün gece net emin oldum kipirtidan
Amin canım insAllah cümlemizinSağlıkla gelsin inşallah
Ben yurtdışında yaşıyorum. Benim de pozitif çıktı geçen hafta tekrar kan verdim doktor takip edelim demişti sadece. Arayıp bir şey demediğine göre sorun yoktur diye düşünüyorum. Haftaya da randevum var bakalım ne diyecek. Korkmayın, bir çok kadında oluyor Antibiyotik veriyorlar genelde. Belirli değerler var onun üstüne çıkmadıysa doktor ondan sorun yok demiş olabilir. Ve benim doktorum asla gebeliği sonlandırmaktan bahsetmedi kendinizi üzmeyin lütfen.Bende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)
baya kendimizi kıza alıştırmıştık sağlıkla gelsinler yeter bize ama toxoplazma diye bir test yapılmıştı gebeliğin ilk haftasında
pozitif çıkmıştı doktorum sorun yok demişti doktoru değiştirdim önemli bir durum kediden çiğ etten vs bulaşır bebeğe geçer dedi şimdi çok üzgünüm nasıl iki doktor arasında bu kadar fark olur anlamıyorum..
şimdi peritologdan geliyorum avidite testi yaptırdı inşallah yalancı pozitifliktir yoksa karnımdan su alacaklarmış bebeğe geçmişse gebelik sonlanmasından bahsediyorlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz. Gerçekten ikiz hamileliğimden sanki daha zor geçiyor gibi bu hamileliğim şimdi mesela mutfağa toplarken bile sürekli göbek altım yada özel bölgemde batmalar hafif sızı şeklinde ağrı hissediyorum inşallah normaldir deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Adet takvimime baktım normal vakitte adet dönemine girmişim adet belirtilerini yaşıyor vücut galibaÇok teşekkür ederim öncelikle desteğiniz için
Kesinlikle öyle, burada okuduğum kadarıyla bu korkuları yaşamayan yok. Ben kendi adıma hala tadını çıkarmaya başlayamadım, 9. Haftadan sonra rahat ederim demiştim olmadı. 12. Haftadan sonra kafam rahat olacak demiştim ama yok yine aklım fikrim hep bebeğimde
Çok şükür ki bu duyguyu tekrar yaşamak nasip oldu ve elimizde olmayan şeyler için çok da düşünmeye gerek yok ama işte, dediğiniz gibi dua dua dua..
Hareketleri hissedince her şeyin çok başka olduğunu söylüyor herkes, o günler de gelecek Allah’ın izniyle
Size de sağlıklı kolay bir doğum dilerim Allah evlatlarınıza da sağlıklı bir ömür nasip etsin, iliz hem çok zor hem de çok güzeldir eminim.
Gecen hafta gittom gostermedi Doktor dedi bir ayaEvet gelişimlerini takip edelim bugün sat a göre 15+0 olduk.Ultrasyonda 2 gün önde gösteriyor genelde. Cinsiyet öğrendinizmi.bakıyorum genelde hep erkek gibi
Yaa rabbim korusun insallah test sonucu ne zaman gelecek ?Bende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)
Aynen hemen gebeligi sonlandirmak cok fazla sankiBen yurtdışında yaşıyorum. Benim de pozitif çıktı geçen hafta tekrar kan verdim doktor takip edelim demişti sadece. Arayıp bir şey demediğine göre sorun yoktur diye düşünüyorum. Haftaya da randevum var bakalım ne diyecek. Korkmayın, bir çok kadında oluyor Antibiyotik veriyorlar genelde. Belirli değerler var onun üstüne çıkmadıysa doktor ondan sorun yok demiş olabilir. Ve benim doktorum asla gebeliği sonlandırmaktan bahsetmedi kendinizi üzmeyin lütfen.
İkizlerim tüp bebek tedavisi ile kavuştum. Sizi çok iyi anlıyorum. Korkular hep var malesef şimdi normal hamile kaldım. Korkum Olmaz sanıyordum daha bi endişeliyim gibi. Güzel düşünmeye çalışıyorum. Dua ediyorum her gece sürekli ne zaman aklıma gelirse. Bebeğimle konuşuyorum. Doğumu hayal ediyorum . Derken biraz içim ferahlıyor rahatlıyorum. Kitap okurdum ikizlerin hamileliğinde bolca netflix dizi izlerdim kafam dağılırdı. Sizede tavsiye ederim. Güzel düşünelim güzel olsun bolca dua edelim birbirimize.Ben çok korkmaya başladım. Başından beri hep korku stres içerisindeyim. Tüp bebekle hamile kaldım tutar mı tutmaz mı korkusu, sonra ilk aylarda acaba kese dolu mu, acaba kalp atışları var mı, sonra düşük olur mu korkusu, sonra ikili testim riskli çıktı nipty test yaptırdım sonucunu bekliyorum onun korkusu... Yani hep bu korku sürecek. Cumartesi günü muayene var doktor olumsuz bir şey söyleyecek diye ödüm kopuyor. Cinsiyeti öğreneceğim için bile heyecanlanamıyorum. Sizde de bu korkular oluyor mu? Oluyorsa nasıl baş ediyorsunuz?
Haftaya çarşamba öğrenirim diyorum olmadı özele gidicem artıkGecen hafta gittom gostermedi Doktor dedi bir ayabekliyorum bakalim benimkide sat à gore 2 gun geride 15+3 um suan
Bu aralar agri bazen var yok ya insan dusunuyor durumlar nasil diye
Bende tekme bekliyorumHaftaya çarşamba öğrenirim diyorum olmadı özele gidicem artıkarada karnımı bastırıp pıt pıt atımları dinleynce biraz rahatlıyorum belki bebek hareketidir diye
Olsun canisi değişirse düzeltirim bizim isim net ilk oğluma istiyordu eşim sonra rahmetli babasının adını koyunca ikinci erkek olursa Alparslan diyordu öyle De oldu adamın içine doğmuşSen söyleyince farkettim
maviss_34 eklemiş benim de ismi; daha net değildi kız :)
Neyse dursun bakalım şimdilik değişirse bir düzeltme yaparız:)
Canim öncelikle hayırlı olsun ogluslarin sağlıcakla kucakla inşallah aynı test bende de pozitif çıkmıştı ve benimde doktor hiç bişey demedi bu konu ile ilgili o kadar zararı mi oluyormuş çok ilginç ya inşallah yaptirdigin testten güzel sonuçlar alırsın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ikisini de canımBende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)
Kuzum taytlar nerdendi bide kendi bedenini mi aldın yoksa büyük mü aldinCanımm almışmıydın taytlardan falan ay ben aldım 2 tane tayt harika çok hoşuma gittiler çok rahat kumaşıda öyle iç göstermiyor yumuşacık karnımıda güzel sarcak belli azcık sardı bile hafif olan göbüşümü, bide modal külotlardan almıştım modal oluşundan dokusu harika onlarda çok iyiymiş bikaç tane daha almayı düşünüyorum..
Kişiden kişiye değişiyordur elbet ama ben ilk oğlumu 20.haftalarda hissetmiştim canim ama 15.haftamfayim hafif kipirtilar hissediyorum nadiren14+6 canım. İlk gebeliğim ama ilk defa dün öyle elimle hissettim. Elimi koyunca sadece
Gebeliğin yarısına geldik inşallah bundan sonrası daha güzel geçer, doktorlar iyi şeyler söyler. Sadece bebeğin iyi olduğunu ve her şeyin normal olduğunu bilsem yeter. Uzun süre bekleyince insan kafasında hep kuruyor. Sizin tüp bebekle ikiz çocuklarınız olmuş, gebeliğiniz daha da zormuş. İnşallah bu gebeliğinizi de sağlıklı atlatırsınız. Seneye de 2.çocuğu düşünüyordum ama aynı korkuları ve riskleri göze alabilir miyim artık bilmiyorum.İkizlerim tüp bebek tedavisi ile kavuştum. Sizi çok iyi anlıyorum. Korkular hep var malesef şimdi normal hamile kaldım. Korkum Olmaz sanıyordum daha bi endişeliyim gibi. Güzel düşünmeye çalışıyorum. Dua ediyorum her gece sürekli ne zaman aklıma gelirse. Bebeğimle konuşuyorum. Doğumu hayal ediyorum . Derken biraz içim ferahlıyor rahatlıyorum. Kitap okurdum ikizlerin hamileliğinde bolca netflix dizi izlerdim kafam dağılırdı. Sizede tavsiye ederim. Güzel düşünelim güzel olsun bolca dua edelim birbirimize.
Umarım hissettiğim bebiştirOlsun canisi değişirse düzeltirim bizim isim net ilk oğluma istiyordu eşim sonra rahmetli babasının adını koyunca ikinci erkek olursa Alparslan diyordu öyle De oldu adamın içine doğmuş
Canim öncelikle hayırlı olsun ogluslarin sağlıcakla kucakla inşallah aynı test bende de pozitif çıkmıştı ve benimde doktor hiç bişey demedi bu konu ile ilgili o kadar zararı mi oluyormuş çok ilginç ya inşallah yaptirdigin testten güzel sonuçlar alırsın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım
Kuzum taytlar nerdendi bide kendi bedenini mi aldın yoksa büyük mü aldin
Kişiden kişiye değişiyordur elbet ama ben ilk oğlumu 20.haftalarda hissetmiştim canim ama 15.haftamfayim hafif kipirtilar hissediyorum nadiren
Sende benim gibisin tam geçti diyorum sadece sabahlarıydı bugün 14+1 im gece 1 de uykumdan uyandım bir öğürdüm bi kustum boğazlarım taş gibi batıyor acıyor. Sonra uyuyamadım bi ara içim geçmiş sonra 3 te wc kalktım tekrar öğüre kusa mahvoldum kendimi çok çaresiz hissediyorumOff maalesef canım maalesef af edersin dha sabah öyle bir kustum apartman duydu öğürmekten ne edecem napcam bilmiyorum 13+1 olduk hala bulantı hapı kullanıyorum dua bekliyorm artık bende mutlu bir hamile olmak keyfini sürmek istiyorum fotoğraf bile çekinmedm sağlık sorunları yüzünden aklıma gelmiyor
Doktorum bu konuda bir şey demedi sadece tekrar kan ver şu değere tekrar bakalım dedi. Kan verdiğim laboratuvar da antibiyotik kullanıp kullanmadığımı, değerimin düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu sordu. Ben de bilmiyorum diyince o zaman sorun yoktur sadece emin olmak için istemiştir doktorun dedi. Yani ciddi bir şey olsaydı hemen müdahale ederdi diye düşünüyorum. İnsallah yanılmıyorumdurAynen hemen gebeligi sonlandirmak cok fazla sanki
Neden pozitif ciktigini biliyormusunuz Peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?