2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Geçmiş olsun bi bilgim yok ama inşallah pozitif çıkmaz tekrardan

Canım online olarak mı yoksa mağazada mı indirim?
Canımm almışmıydın taytlardan falan ay ben aldım 2 tane tayt harika çok hoşuma gittiler çok rahat kumaşıda öyle iç göstermiyor yumuşacık karnımıda güzel sarcak belli azcık sardı bile hafif olan göbüşümü, bide modal külotlardan almıştım modal oluşundan dokusu harika onlarda çok iyiymiş bikaç tane daha almayı düşünüyorum..

Off maalesef canım maalesef af edersin dha sabah öyle bir kustum apartman duydu öğürmekten ne edecem napcam bilmiyorum 13+1 olduk hala bulantı hapı kullanıyorum dua bekliyorm artık bende mutlu bir hamile olmak keyfini sürmek istiyorum fotoğraf bile çekinmedm sağlık sorunları yüzünden aklıma gelmiyor

Ben yurtdışında yaşıyorum. Benim de pozitif çıktı geçen hafta tekrar kan verdim doktor takip edelim demişti sadece. Arayıp bir şey demediğine göre sorun yoktur diye düşünüyorum. Haftaya da randevum var bakalım ne diyecek. Korkmayın, bir çok kadında oluyor Antibiyotik veriyorlar genelde. Belirli değerler var onun üstüne çıkmadıysa doktor ondan sorun yok demiş olabilir. Ve benim doktorum asla gebeliği sonlandırmaktan bahsetmedi kendinizi üzmeyin lütfen.

Amin inşallah hepimiz sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz. Gerçekten ikiz hamileliğimden sanki daha zor geçiyor gibi bu hamileliğim şimdi mesela mutfağa toplarken bile sürekli göbek altım yada özel bölgemde batmalar hafif sızı şeklinde ağrı hissediyorum inşallah normaldir deyip geçiştirmeye çalışıyorum. Adet takvimime baktım normal vakitte adet dönemine girmişim adet belirtilerini yaşıyor vücut galiba haftaya çarşamba doktordan hayırlı haberler alırım inşallah dua edin

Evet gelişimlerini takip edelim bugün sat a göre 15+0 olduk. Ultrasyonda 2 gün önde gösteriyor genelde. Cinsiyet öğrendinizmi.bakıyorum genelde hep erkek gibi
Gecen hafta gittom gostermedi Doktor dedi bir aya bekliyorum bakalim benimkide sat à gore 2 gun geride 15+3 um suan
Bu aralar agri bazen var yok ya insan dusunuyor durumlar nasil diye

Yaa rabbim korusun insallah test sonucu ne zaman gelecek ?
Bu toxoplazma icin doktorum da cok dikkat etmemi soyledi buzdolabini dahi temizleme dedi dikkat etmeye calisiyorum insallah sizinkide guzel cikar sonuclar bebeklerinizi rabbim korusun

Aynen hemen gebeligi sonlandirmak cok fazla sanki
Neden pozitif ciktigini biliyormusunuz Peki ?

İkizlerim tüp bebek tedavisi ile kavuştum. Sizi çok iyi anlıyorum. Korkular hep var malesef şimdi normal hamile kaldım. Korkum Olmaz sanıyordum daha bi endişeliyim gibi. Güzel düşünmeye çalışıyorum. Dua ediyorum her gece sürekli ne zaman aklıma gelirse. Bebeğimle konuşuyorum. Doğumu hayal ediyorum . Derken biraz içim ferahlıyor rahatlıyorum. Kitap okurdum ikizlerin hamileliğinde bolca netflix dizi izlerdim kafam dağılırdı. Sizede tavsiye ederim. Güzel düşünelim güzel olsun bolca dua edelim birbirimize.

Gecen hafta gittom gostermedi Doktor dedi bir aya bekliyorum bakalim benimkide sat à gore 2 gun geride 15+3 um suan
Bu aralar agri bazen var yok ya insan dusunuyor durumlar nasil diye
Haftaya çarşamba öğrenirim diyorum olmadı özele gidicem artık arada karnımı bastırıp pıt pıt atımları dinleynce biraz rahatlıyorum belki bebek hareketidir diye

Haftaya çarşamba öğrenirim diyorum olmadı özele gidicem artık arada karnımı bastırıp pıt pıt atımları dinleynce biraz rahatlıyorum belki bebek hareketidir diye
Bende tekme bekliyorum randevum 19 nisanda ama Cok sukurler olsun beklerken sakinim bu ara o yuzden dert etmiyorum
Doktorum sen iyiysen bebekte iyidir dedi butun gun bunu dusunuyorum

Sen söyleyince farkettim
maviss_34 eklemiş benim de ismi; daha net değildi kız :)

Neyse dursun bakalım şimdilik değişirse bir düzeltme yaparız:)
Olsun canisi değişirse düzeltirim bizim isim net ilk oğluma istiyordu eşim sonra rahmetli babasının adını koyunca ikinci erkek olursa Alparslan diyordu öyle De oldu adamın içine doğmuş
Canim öncelikle hayırlı olsun ogluslarin sağlıcakla kucakla inşallah aynı test bende de pozitif çıkmıştı ve benimde doktor hiç bişey demedi bu konu ile ilgili o kadar zararı mi oluyormuş çok ilginç ya inşallah yaptirdigin testten güzel sonuçlar alırsın Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ikisini de canım
Kuzum taytlar nerdendi bide kendi bedenini mi aldın yoksa büyük mü aldin
14+6 canım. İlk gebeliğim ama ilk defa dün öyle elimle hissettim. Elimi koyunca sadece
Kişiden kişiye değişiyordur elbet ama ben ilk oğlumu 20.haftalarda hissetmiştim canim ama 15.haftamfayim hafif kipirtilar hissediyorum nadiren

Gebeliğin yarısına geldik inşallah bundan sonrası daha güzel geçer, doktorlar iyi şeyler söyler. Sadece bebeğin iyi olduğunu ve her şeyin normal olduğunu bilsem yeter. Uzun süre bekleyince insan kafasında hep kuruyor. Sizin tüp bebekle ikiz çocuklarınız olmuş, gebeliğiniz daha da zormuş. İnşallah bu gebeliğinizi de sağlıklı atlatırsınız. Seneye de 2.çocuğu düşünüyordum ama aynı korkuları ve riskleri göze alabilir miyim artık bilmiyorum.

Umarım hissettiğim bebiştir

Sende benim gibisin tam geçti diyorum sadece sabahlarıydı bugün 14+1 im gece 1 de uykumdan uyandım bir öğürdüm bi kustum boğazlarım taş gibi batıyor acıyor. Sonra uyuyamadım bi ara içim geçmiş sonra 3 te wc kalktım tekrar öğüre kusa mahvoldum kendimi çok çaresiz hissediyorum ne alışveriş yapabildim ne foto çekildik bu hafta sonu çekilcektik sözde artık bunlara bile heves edemiyorum. Napayım ben bilemedim

Aynen hemen gebeligi sonlandirmak cok fazla sanki
Neden pozitif ciktigini biliyormusunuz Peki ?
Doktorum bu konuda bir şey demedi sadece tekrar kan ver şu değere tekrar bakalım dedi. Kan verdiğim laboratuvar da antibiyotik kullanıp kullanmadığımı, değerimin düşük mü yoksa yüksek mi olduğunu sordu. Ben de bilmiyorum diyince o zaman sorun yoktur sadece emin olmak için istemiştir doktorun dedi. Yani ciddi bir şey olsaydı hemen müdahale ederdi diye düşünüyorum. İnsallah yanılmıyorumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…