2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Çok haklısınız.
Ben de aynen bu şekilde düşünüyorum. Düşük yaşadığım dönemde arkadaşlarımın gebelik haberleri gelirken sanki inadına yapıyorlarmış gibi gelirdi.. halbuki öyle değil herkes kendi sevincini paylaşıyor ama ne bileyim insan hassas oluyor o dönemde.

O zaman kendime söz vermiştim ben sevincimi bu kadar ayan beyan yaşamayacağım diye.
Hamile ya da bebeği olan arkadaşlarımla bu konuyu rahat konuşuyorum mesela ama onun haricinde çok dikkat etmeye çalışıyorum sosyal medya dışındaki özel hayatımda da.

Birinin mutluluğu bazen birini incitiyor, onlar adına sevinip kendi adına üzülmenin ne demek olduğunu bu olayda tecrübe ettim ben.
İnsan bu duygu kendine özel kalsın istiyor hep, ben öyleyim şu halde.

Biz kız bebek daha harika
sağlıkla gelsinler

Size bu stresi yaşattıkları için çok üzüldüm. Elbette de testlerin yapılması mühimdir. Ben bazılarının abarttığını düşünüyorum, eşimin dediği gibi, bizler onlar için birer ürünüz, insan değil. Yapılan bolca test tedbir adı altında, bazen sadece rant için gibi geliyor.Görevlerini yapıyor olabilirler ama çoğunluğu gereksiz strese sokuyor.

Dün bir sürü kontrol yapıldı benimkine de, her şeye iyi dedi. Sonra anlayamadığım bir alan, kanama alanı olabilir, emin değilim, Progestan devam edelim, dedi. (Buraya kadar sorun yok) Eğer düşerse bebek, niye kullanmadık demeyelim, diyor. Hep dillerinde kayıp var. Anlamıyorum bu negatifliği bazılarındaki. Hiç rahat nefes alamıyorum, zorla strese sokuyorlar.

Sizin için dua ediyorum, tez zamanda kaygılarınızdan ve sıkıntılı bekleyişinizden kurtulup sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Maalesef oyle ortasi Yok bu durumun bende cok zor sahip oldum ama bunu esim ve benden baska kimse bilmiyor
Sevincimi kimseyi kirarak yapmak istemiyorum
Eltim her sene hamile kalirdi bizden saklarlardi kvde felan uzulurdum duysam da duymasam da o yuzden cok zor bir surec
Kkde bile sorularimi buraya sormak istiyorum
Kimsenin benim yuzumden aglamasini istemem bunun vebalini odeyemem
Bacim dur buda cinsiyet partisi iste
Normalde ben arkadaslarim ve ailem biliyordu ama esim dayanamadi ailesine soyledi annesi ogrenînce otomatikman tum dunya duyuyor zaten gecen gorumcem aradi duymus artik yayilmaya baslar diye dusunuyorum Aynen bazilari cok belli ediyor sevinmediklerini insan korkuyor bu durumdayim

Kendi doktorum dışında bir başka doktora gitmiştim 12 haftada. Bebeğin beyin sıvısı genişlemiş deyip beni radyolojiye gönderdi. Öylr korktum ki. Ne olacak dedim? Eğer bir sorun olursa aldırmak gerekebilir zihinsel bir engel olabilir dedi bana.
Ve iki kez düşük yaptığımı korkularım olduğunu ısrarla söylemişken..

Nitekim radyolojik gittim 600 TL bayıldım ve şükürler olsun ki bir şey çıkmadı. Hatta sonra tekrar doktora gittiğimde evet ya gerçekten bir sorun yokmuş bebeğin pozisyonundan kaynaklı öyle gözükmüş olabilir dedi bana

Düşünebiliyor musunuz o anki paniğimi? Söylediğiniz gibi keşke bu kadar paniğe vermeseler her şeyin söylenmesi gereken bir usulü var.

Benim de ilişkiden sonra kanamam olmuştu ama doktor hiç progestan vermedi benim de kanama alanım vardı son gittiğimde. Biraz dinlen, iliskiye girmeyin bir sonra ki randevuya kadar yeter dedi. Çevremde de hiç kullananan görmedim şimdiye kadar. Türkiyede herkese veriliyor gibime geliyor burda duymadım. Genel olarak Türkiyede daha çok ilaç veriliyor bence burda ilk 8 hafta doktor gelmene bile gerek yok diyor hangisi daha doğru bilemem tabi..

Yok canım yaa alamadım. Web sitesine bakmıştım ama indirimli tayt bulamadım
Göremedinmi acaba canım.. 2 tane o tayttan aldım 74 tl ye denk geldi 2 tanesi hala devam ediyor kampanya

Eklentiler

• Screenshot_20220330-173136_ebebek.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220330-173147_ebebek.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 83
Sevinmemekten olduğunu sanmıyorum tamamen soğuk yapılarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben ne ararlar ne sorarlar

Sevinmemekten olduğunu sanmıyorum tamamen soğuk yapılarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben ne ararlar ne sorarlar
Benimkiler sevinmemekten genelde o yuzden kimseye soylemek de istemiyorum sonra cidden nazar denen seyi kendimde uzun uzun hissediyorum

Kendi bedenimi aldım canım ebebekten..

Kızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Ben de paylaşmıyorum sosyal medyada henüz ve bu konuda kafam karışık. Yani doğumdan sonra mı, hamileyken mi ne zaman paylaşılmalı konusunda net değilim. Ama sonuç olarak bizim bebeğimiz olacak ve ailemizin bir parçası ve bir gün illa ki paylaşacağız yani ama ne zaman olmalı bilemiyorum. Zaten hamilelik fotoğrafım hiç yok benim de çünkü ilk aylarım ohss yüzünden hastanede, yatakta ya da karnım su dolu şiş bir halde geçti. Şimdi yeni yeni iyiyim ve normale döndüm çok şükür ama şimdi de biraz bekleyeyim diyorum. tabi bu arada artık fotoğrafları çekmeye başlamak lazım hatıra olsun diye.. paylaşmasak bile

Ayy bende dün ilk defa sosyal medyada paylaştım çok kararsız kaldım ama dayanamadım ( bu mucizevi şekiller boşa gitmesin dedim elime fırsat geçti) Herkes öğrenmiş oldu içim rahatladı hep bu anı bekliyormuşum meğer 2.5 seneden sonra mucizemle

Eklentiler

• 20220330_174311.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 85
Canim hayırlı olsun bilgilerini yazarsan kızını ekliyim listeye

Bende hiç paylaşım yapmadım daha karnım falanda yok zaten şu anlık düşünmüyorum belirginleşince belki eşimle birlikte olduğumuz bir fotoğraf koyabilirim 6. 7.ay gibi. Kötü günleri atlatmışsınız bundan sonra tadını çıkarın inşallah
Nasıl mutluysanız öyle yapın bencede Ben nazardan korkuyorum açıkcası henüz daha

Kızlar sosyal medyada hamileliğinizi duyurdunuz mu ya merak ettim. Bu aralar ne zaman açıp baksam birileri hamile hep fotolar,cinsiyet partileri
Ben de henüz sosyal medyada paylaşmadım, belki doğuma kadar koymayabilirim bile Zaten yakın çevrem biliyor, diğerleri bilse de olur, bilmese de

Öyle canım tabiki herkesin şahsi düşüncesi Kim nasıl mutluysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…