Bende arada böyle bişeyler hissediyorum canım ama erken sanırım daha, aynı haftadaymışız 18. 19. haftada falan artık hissederiz gibime geliyor inşallah
Çoğu kişi böyle düşünüyor sanırım Bende koyarsam 6. 7. Ayda çekim yaptırırsam öyle koyarım tek kare eşimle diyorum. Birde her şeyini sosyal medyada yaşayanlardan hoşlanmıyorum bıraksalar 24 saatini koyacak insanlar var itiyor beni çok
Kizlar ya kusura bakmayin detay vermek istemiyorum ama bugun kana benzeyen bir’lekelenme gordum
Ama bu kanmi onu dahi anlamadim o derece devami da yok korktum acikcasi napsam
Kizlar ya kusura bakmayin detay vermek istemiyorum ama bugun kana benzeyen bir’lekelenme gordum
Ama bu kanmi onu dahi anlamadim o derece devami da yok korktum acikcasi napsam
Lekelenme dışında ağrı sızı batma gibi yada bacak arası ağrınız varmı. pembe bi lekeyse devamı gelmediyse bi süre gözlemleyin yatın bolca su için dinlenin ama içim rahat etmez dersen acile gitsen bakarlar. Birde bugün fazla ayakda kaldınmı yada yakın zamanda eşinle ilişki durumun olduysa belki sebebi bu olabilir.birde stresde bazen lekelenme yapabiliyor.bazen sıcak duş bile etkileyebiliyor lekelenme yapabiliyor. O yüzden genelde ılık duş yapılması tavsiye edilir hamilelere .
Lekelenme dışında ağrı sızı batma gibi yada bacak arası ağrınız varmı. pembe bi lekeyse devamı gelmediyse bi süre gözlemleyin yatın bolca su için dinlenin ama içim rahat etmez dersen acile gitsen bakarlar. Birde bugün fazla ayakda kaldınmı yada yakın zamanda eşinle ilişki durumun olduysa belki sebebi bu olabilir.birde stresde bazen lekelenme yapabiliyor.bazen sıcak duş bile etkileyebiliyor lekelenme yapabiliyor. O yüzden genelde ılık duş yapılması tavsiye edilir hamilelere .
Benim agrim sizim hep olur ve asiri degil her zamanki gibi iliskiye girmiyorum zaten korkudan sik sik kontrol ediyorum suanlik bisey yok beyaz leke sadece
Off bizim Acil problemli mecbur yarini beklemek zorundayim sabah bir kac saat ayakta kaldim ama daha cok kaldigim gunler vardi birdaha gezmiycem korktum
Umarim bisey olmaz
Sende benim gibisin tam geçti diyorum sadece sabahlarıydı bugün 14+1 im gece 1 de uykumdan uyandım bir öğürdüm bi kustum boğazlarım taş gibi batıyor acıyor. Sonra uyuyamadım bi ara içim geçmiş sonra 3 te wc kalktım tekrar öğüre kusa mahvoldum kendimi çok çaresiz hissediyorum ne alışveriş yapabildim ne foto çekildik bu hafta sonu çekilcektik sözde artık bunlara bile heves edemiyorum. Napayım ben bilemedim
Aynen canım bende bir foto çekeyim dedim çekemedim çünkü halim yok ne zaman geçecek bilmiyorum 12 ye geldik yok 13 e geldik yok tek umudum 14 Du ona da inancım kalmadı sanırım 16 da falan geçer
Benim agrim sizim hep olur ve asiri degil her zamanki gibi iliskiye girmiyorum zaten korkudan sik sik kontrol ediyorum suanlik bisey yok beyaz leke sadece
Off bizim Acil problemli mecbur yarini beklemek zorundayim sabah bir kac saat ayakta kaldim ama daha cok kaldigim gunler vardi birdaha gezmiycem korktum
Umarim bisey olmaz
Olmaz inşallah yarın pıt pıt kalp sesini duyunca unutup gidersin ağrıyı sızıyı minnak sevindirir yarın sizi beyaz leke bu dönemde artacakmış. O yüzden panik yok bendede bugün hala adet ağrısı gibi batmalar devam bu da normalmiş google göre
Olmaz inşallah yarın pıt pıt kalp sesini duyunca unutup gidersin ağrıyı sızıyı minnak sevindirir yarın sizi beyaz leke bu dönemde artacakmış. O yüzden panik yok bendede bugün hala adet ağrısı gibi batmalar devam bu da normalmiş google göre
Ah Google ona bakinca anksiyetem artiyor
Doktor beyaz akinti normal onun kanaman ve suyun gelmedikce korkma demisti
Ama dedigim gibi kanama oldugundan dahi emin olamadim o derece
Bir tekme atsaydi rahatlardim insallah hersey yolundadir cok tesekkur ederim herseyden korkar oldum
Ben daha kendi çevreme bile tam olarak söyleyebilmiş değilim
İnsanlar hamile kaldıktan sonda neden sosyal medyada daha az takılıyor paylaşım olarak şimdi anladım, ben de nazara inanıyorum kuzum
Oyy grubumuzun ender kızlarından sağlıkla gelsin resmen el sallamış. Kaş oldun bugün tam?
Bende net olarak cinsiyetlerini yeni öğrendim ikizlerimin ikisi de erkek :)
baya kendimizi kıza alıştırmıştık sağlıkla gelsinler yeter bize ama toxoplazma diye bir test yapılmıştı gebeliğin ilk haftasında
pozitif çıkmıştı doktorum sorun yok demişti doktoru değiştirdim önemli bir durum kediden çiğ etten vs bulaşır bebeğe geçer dedi şimdi çok üzgünüm nasıl iki doktor arasında bu kadar fark olur anlamıyorum..
şimdi peritologdan geliyorum avidite testi yaptırdı inşallah yalancı pozitifliktir yoksa karnımdan su alacaklarmış bebeğe geçmişse gebelik sonlanmasından bahsediyorlar ne olur bana dua edin çok korkuyorum
Bende arada böyle bişeyler hissediyorum canım ama erken sanırım daha, aynı haftadaymışız 18. 19. haftada falan artık hissederiz gibime geliyor inşallah