2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bugun ilaç yazdırmaya gittim doktor bakmak istedi bebeğimi görmüş oldum gelişimi guzel dedi
Cinsiyeti sordum bu haftalar yanılma payı olur dedi
Ama kıza benzetti bakalım diğer haftalar daha net olur sanirim

Daha cicili picili elbiseler alıcam e bebege girince zaten kendimi kaybediyorum.sen ne zaman başlıcaksın almaya

Merhaba hanımlar sürekli yazılanları okuyorum fakat pek katilamiyordum bende doktor kontrolünden geliyorum benim için de tahminde bulunur musunuz

Resim yüklenmemiş diğer mesajda

Eklentiler

• 16487151259538354674094824634888.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 100
  • 16487151765763160318171923663146.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 96
Daha cicili picili elbiseler alıcam e bebege girince zaten kendimi kaybediyorum.sen ne zaman başlıcaksın almaya
Ben 5. Aydan sonra düşünüyorum canım :)
Sizin yanınızda biraz geç oluyor ama taşınma durumumuz var onu da halledip iki posta iş olmasın diye düşünüyorum.

Ben 5. Aydan sonra düşünüyorum canım :)
Sizin yanınızda biraz geç oluyor ama taşınma durumumuz var onu da halledip iki posta iş olmasın diye düşünüyorum.
Toplu alabiliyosan sorun yok canm birden alırsın hepsini bn toplu aldırırsam benmki çöker saçları bembeyaz olur bi beşiği agustos başına kadar almıcam sadece

Listenin başındaki arkadaslar cinsiyet öğrendiniz mi
Canım aslında ikisi de belli olsun öyle yazayım dedim. 2 gün önce kontrolüm vardı. Doktor biri için kesin kız dedi ama diğeri göstermediği için göremedi Haftaya çarşamba kontrolüm var yine. Bakalım ne göreceğiz

Kızını ekledim canım

Listenin başındaki arkadaslar cinsiyet öğrendiniz mi
Ben 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi. - Janna - benimkine de bir tahmin yapar belki

Eklentiler

• 20220319_094929.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 20220319_094104.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 61
Ben 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi. - Janna - benimkine de bir tahmin yapar belki
Ayyy evet sizdede bir çıkıntı var ama pipi mi bende önceki gitmem de çıkıntı görmüştüm ama cinsiyet söylemedi bu gitmem de erkek dedi

Artık aldıklarımın boyutunu büyütücem ama hep elim 0 3 aylık gidiyor cok sevimli
Bende dayanamıyorum alıyorum. Zeka kartları aldım az önce bence de büyütün 3 6 aylık yapın.zatwn kış bebişi olacaklar. Örgüleri 2 yaş ördürüyorum genelde. Bebeğin yediği helal giydiği haram diye bir söz var. Genelde 3 aylık alıyorum ben. İlk aylar için. Bir kaç parça da 0 3 ay aldım tabi. Çocuk kıyafet siz kalmasın :)

Hastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…