2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben pek anlamadım ney neresi

Eklentiler

• IMG-20220330-WA0004.webp
    15 KB · Görüntüleme: 95
Arkadaşlar benim kız demisti perinatolog 12 haftada net konuşmuştu bugün gittim erkek dedi pipisini gösterdi net dedi. Valla neye inanacağım sasirdim. İlk hamile kaldigimdan bu yana 54 52 çıkarırdım 60 kiloyum cok abarti kilo aldim. Sizde de oyle mi?

16 ya da razıyım ben doğuma kadar devam ederse diye korkmaya başladım
Benim ilk hamilikte 12 de azalıp 14 de harikaydın hatta cinsiyet öğrenmeye gitmiştim artık iyiyim demiştim ama bu ilkinden beter çıktı oysa eşim de bende ilki zor ikinci o kadar zor olmaz diyorduk yanıldık bu çocuk fena çıktı

Ya neden bilmiyorum ama aşırı derece de yanılma payı okuyorum teknoloji ve tip bu kadar ilerlemişken.. Galiba önceden 16 ya kadar demiyorlardi şimdi acele edip 12 de öğrenmek istediğimz İçin çünkü Ekim annelerinde de epey yanılma oldu ama benim Dr temkinli çıktı birşey diyemem dedi henüz belli değil dedi bakalım merakla bekliyorum

Çok şükür atlattık canım teşekkür ederim hepimiz tadını çıkaralım bundan sonra inşallah

Listede varım aslında Sadece cinsiyeti yeni belli oldu
Adana, sat 9 Aralık 2021, ilk çocuk, kız
teşekkür ederim canım size de hayırlı olsun
Evet varmissin canim ekledim kizceni sağlıkla gelsin bende bu aralar bakar körlük var göremiyorum

Bakalm seninki şimdiden ne muzurluklar peşinde
İnşallah her şey yolundadır.
En son 2 hafta önce gitmiştim neler oluyor ne bitiyor merak ediyorum, tek tesellim 12. Haftayı bitirmiş olmak ve doktorumun bundan sonra rahat ol risk azaldı benim de içim rahatladı demiş olması :)

Sen de alışverişe başladın mı kuzum:)

Hiç bişi yoktur canm korkma yarın mutlulukla cıkarsın o odadan başlamammı eline ne denk geliyorsa alıyorum gittigim yerden şimdilik bunlar

Eklentiler

• IMG_20220330_115533.webp
    81,6 KB · Görüntüleme: 114
Hiç bişi yoktur canm korkma yarın mutlulukla cıkarsın o odadan başlamammı eline ne denk geliyorsa alıyorum gittigim yerden şimdilik bunlar
Yaaa maşallah maşallah bütün alışveriş yapılmış:)

Gerçekten kız bebek için çok daha fazla seçenekte var, geçen e-bebek mağazasına girince farkettim de hepsi çok güzeller güle güle giydirmek nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…