- 4 Şubat 2015
- 6.344
- 12.769
- 448
Bir tane 11 li iki tane 5 li almayı düşünüyorum.arkadaşım 10 lu almış ama çok zorlandım kakası falan çıktı ortada kaldık öyle dediHastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba
Zaten 11 li olan isimli olacak büyük ihtimal.Hastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba
3 tane şart o zamam isimlilere karsr veremedim bir türlü takip ettigin yer vsrmı önerebileceginZaten 11 li olan isimli olacak büyük ihtimal.
İnstagramda kaydettim bir kaç sayfa atarım sana. İsimli olacak. ama tarz karar veremedim. Mevlüt okutmayı planlıyorum rabbim izin verirse. Simli taşlı mı yaptırayım yoksa ponponlu tavşanlı bişeymi karar veremedim :)3 tane şart o zamam isimlilere karsr veremedim bir türlü takip ettigin yer vsrmı önerebilecegin
Diloş içine doğmuş gibi sarıli aldin hep kıyafetleri
Öyle oldu sanırım hep içimden kız diye geçirsem de ilk aldığım eşya erkek bölümünden çoraptiDiloş içine doğmuş gibi sarıli aldin hep kıyafetleri
Erkek dedi canim değişir mi bilemiyorum tabi degismex heralde artıkSeninki ne oldu cinsiyeti maviş
Düzeltiyorum kuzum
Ohhh maşallah canım hemen ekliyorum oğlusunuBizde doktordan geliyoruz bugünHersey yolunda çok şükür maviss_34 bizide ekleyebilirsin canım kesin erkek dedi bebişime
Oy maşallah çok şükür her şey çok yolunda ne güzelBizde doktordan geliyoruz bugünHersey yolunda çok şükür maviss_34 bizide ekleyebilirsin canım kesin erkek dedi bebişime
Valla bende erkek diyorum cok net cıkmıs nubu:)Ben 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi.- Janna - benimkine de bir tahmin yapar belki
Anammm uykucu prenses demek ki inşallah doğunca da hep öyle sakın olur annesini hiç üzmez maşallah canım ekliyorum kizceniKızlar bende gittim bugünhaftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda çok şükür.Bebis uyuyordu ,sirtinida dönmüş bize,doktor biraz zorladı ama uyanmadı pek,sonlara doğru bir iki gerilme hareketi yapti hem sırtı dönüktü hemde kordonun arkasına geçmiş dedi görüntü açısı hiç güzel değil doktor ama sonra da net görebildiğim şey cinsiyeti dedi ,şaşırdım görülmez sandim maviss_34 kızçeniz olacak dedi ben sandım kız çenesi diyor ahahah Videoya almıştık hala bulamıyorum hangi görüntüden anladı gayet net konuştu ama ben hala emin olamıyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Videoda yakalayabildigim tek bacak arası görüntüsü buKızlar bende gittim bugünhaftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda çok şükür.Bebis uyuyordu ,sirtinida dönmüş bize,doktor biraz zorladı ama uyanmadı pek,sonlara doğru bir iki gerilme hareketi yapti hem sırtı dönüktü hemde kordonun arkasına geçmiş dedi görüntü açısı hiç güzel değil doktor ama sonra da net görebildiğim şey cinsiyeti dedi ,şaşırdım görülmez sandim maviss_34 kızçeniz olacak dedi ben sandım kız çenesi diyor ahahah Videoya almıştık hala bulamıyorum hangi görüntüden anladı gayet net konuştu ama ben hala emin olamıyorum hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah canım, hepimizinki öyle olsunAnammm uykucu prenses demek ki inşallah doğunca da hep öyle sakın olur annesini hiç üzmez maşallah canım ekliyorum kizceni
Yaaa çok tatlı maşallah bizimki de sırt üstü yatmis yüzü bize dönük bakıyordu sanki görüyor yaVideoda yakalayabildigim tek bacak arası görüntüsü buheralde burda belli
Hastane çıkışı her şeyi içinden olan takım halinde mi 2 taneHastane cıkısını kactane almayı düşünüyosunuz 2 tane yeterli olurmu acaba
10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündümHastane çıkışı her şeyi içinden olan takım halinde mi 2 tane
Bekliyorım canım bn olsam mevlüde simli taşlı yaptırırdım.tavşanlı isimli cıkıslar oluyor onlar hosuma gidiyor onlardanda hastane çıkışı yaptırırdım resim içinİnstagramda kaydettim bir kaç sayfa atarım sana. İsimli olacak. ama tarz karar veremedim. Mevlüt okutmayı planlıyorum rabbim izin verirse. Simli taşlı mı yaptırayım yoksa ponponlu tavşanlı bişeymi karar veremedim :)
Canım bundan bi tane yeter bence. Yanı benim fikrim bu yönde. Eğer alacaksan bi tane de ekledigimden alabilirsin. Öyle denk geldi fotosunu çektim. Çok parcali fazla gerek yok bence. Bide aldıklarım hep 0 3 demistin bence yeter. Biraz 3 6 ay alabilirsin. Önlüklü takımdan bahsettim10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündümherseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?