2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
3 tane şart o zamam isimlilere karsr veremedim bir türlü takip ettigin yer vsrmı önerebilecegin
İnstagramda kaydettim bir kaç sayfa atarım sana. İsimli olacak. ama tarz karar veremedim. Mevlüt okutmayı planlıyorum rabbim izin verirse. Simli taşlı mı yaptırayım yoksa ponponlu tavşanlı bişeymi karar veremedim :)

Seninki ne oldu cinsiyeti maviş
Erkek dedi canim değişir mi bilemiyorum tabi degismex heralde artık
maviss_34 benimkini de degistir canim bari kesin erkek dedi degismez herhalde bundan sonra
Düzeltiyorum kuzum
Bizde doktordan geliyoruz bugün Hersey yolunda çok şükür maviss_34 bizide ekleyebilirsin canım kesin erkek dedi bebişime
Ohhh maşallah canım hemen ekliyorum oğlusunu

Kızlar bende gittim bugün haftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda çok şükür.Bebis uyuyordu ,sirtinida dönmüş bize,doktor biraz zorladı ama uyanmadı pek,sonlara doğru bir iki gerilme hareketi yapti hem sırtı dönüktü hemde kordonun arkasına geçmiş dedi görüntü açısı hiç güzel değil doktor ama sonra da net görebildiğim şey cinsiyeti dedi ,şaşırdım görülmez sandim maviss_34 kızçeniz olacak dedi ben sandım kız çenesi diyor ahahah Videoya almıştık hala bulamıyorum hangi görüntüden anladıgayet net konuştu ama ben hala emin olamıyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Anammm uykucu prenses demek ki inşallah doğunca da hep öyle sakın olur annesini hiç üzmez maşallah canım ekliyorum kizceni

Videoda yakalayabildigim tek bacak arası görüntüsü bu heralde burda belli

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-31-17-07-48-47_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 87
Bizimki göstermiyor ya bende bugün gittim gecen sefer erkeğe benzetti bu sefer kıza pozisyon uygun değil dedi salladı falan yok bizimki göstermiyor 1 hafta geriden geliyoruz bizde doktor uyumlu haftasıyla dedi yinede kasık ağrım olmuştu oyuzden 1 hafta erken gittim susuz kalmissindir dedi kesin kaldım çünkü hala kusuyorum ve günde 1 litre zor içiyordum su görünce biraz rahatladım ama cinsiyet bayram sonuna kaldı

Hastane çıkışı her şeyi içinden olan takım halinde mi 2 tane
10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündüm herseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı

Eklentiler

• IMG_20220312_115509.webp
    80,2 KB · Görüntüleme: 92
Bekliyorım canım bn olsam mevlüde simli taşlı yaptırırdım.tavşanlı isimli cıkıslar oluyor onlar hosuma gidiyor onlardanda hastane çıkışı yaptırırdım resim için

10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündüm herseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı
Canım bundan bi tane yeter bence. Yanı benim fikrim bu yönde. Eğer alacaksan bi tane de ekledigimden alabilirsin. Öyle denk geldi fotosunu çektim. Çok parcali fazla gerek yok bence. Bide aldıklarım hep 0 3 demistin bence yeter. Biraz 3 6 ay alabilirsin. Önlüklü takımdan bahsettim

Eklentiler

• Screenshot_20220331-164410_Chrome.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…