Çok teşekkür ederim bende hep genelde son aylarda çıktığını duymuştum, kanda da öyle çıkınca içim biraz rahattı aslında. Insallah sorun çıkmaz şekerli bisey tükettin mi dedi börek yemiştim ama bu kadar etkileyeceğini bilemedim aklıma bile gelmedi
Bende hamilelikte hamurişine çok düştüm sulu yemekler yemek istemiyorum nedense tatlı nadir yesemde hamurişide başlı başına zarar normalde bile azaltmam lazım bir an önce.
Bende hamilelikte hamurişine çok düştüm sulu yemekler yemek istemiyorum nedense tatlı nadir yesemde hamurişide başlı başına zarar normalde bile azaltmam lazım bir an önce.
Degerler normal giderken aklıma bile gelmedi şeker benim
Allahim böyle beslenmesi de zor insan ne yiyeceğini bilmiyor gerçekten özellikle ekmeksiz kahvaltı falan yapamazdım herseye dikkat etmek lazımmış
Degerler normal giderken aklıma bile gelmedi şeker benim
Allahim böyle beslenmesi de zor insan ne yiyeceğini bilmiyor gerçekten özellikle ekmeksiz kahvaltı falan yapamazdım herseye dikkat etmek lazımmış
Malesef. Çok keskin bende uyamam her şeye ama mümkün olduğunca abartmadan yemek lazım her zaman. Fast food hiç yiyemiyorum midem yanıyor hemen iyi oldu bana
Malesef. Çok keskin bende uyamam her şeye ama mümkün olduğunca abartmadan yemek lazım her zaman. Fast food hiç yiyemiyorum midem yanıyor hemen iyi oldu bana
Bilmiyorum son zamanlarda çokta hareket ediyordum midem bulaniyordu sabah yersem akşam yiyemezdim
Benimde mide yanmalarim falan başladı çünkü
Değerde de +3 yazıyor, nette de bu şekilde söylüyor benim anlamadığım bu kadar yükseldi ben o an nasıl farketmedim
Bilmiyorum son zamanlarda çokta hareket ediyordum midem bulaniyordu sabah yersem akşam yiyemezdim
Benimde mide yanmalarim falan başladı çünkü
Değerde de +3 yazıyor, nette de bu şekilde söylüyor benim anlamadığım bu kadar yükseldi ben o an nasıl farketmedim
Herkese iyi akşamlar,
Birkaç gündür yazacaktım iş yoğunluğundan yazamadım. Bizim fetal dna sonucu cumartesi çıktı şükür herşey yolundaymış. Dr um pazartesi arayıp telefonda sonucun yorumunu anlattı ve cinsiyeti öğrenmek ister misin dedi. Bizim 3 yaşında bir kızımız var, şimdi de bir oğlumuz olacakmış. maviss_34
eklersin cinsiyeti. Canım - Janna -
bravo cinsiyet tahminin tuttu.
Herkese iyi akşamlar
Benim mide bulantilarim sonradan baslayinca dün doktor idrar tahlili istedi enfeksiyondan oluyordur diye.
Temiz çıkmış sanırım ama idrarda şeker çıkmış
Sekreteri aradı şeker yuklemesini erken yapalım demiş. Ben burda olmuycam 2 ay zaten. Memlekete gidince direk kanda değerlere baktirsam dahiliyede sonra kadın doğuma çıksam o zamana kadar bi sıkıntı olur mu? Bilen var mı?
En son yaptırdığım kanda açlık sekerinde bile tok gitmiştim bilmeden 89 çıkmıştı birden noldu bilmiyorum
Evet canım ama yaşadığım yerde hastane de sağlık ocağı da aynı uzaklıkta uzak yani yürüme mesafesi değil. Bir de sekreter dedi ki bana bir dahaki kontrolünde doktor konusacakmis şeker yüklemesi için. Direk gel demediler artık gidemezsem pazartesi memlekette hastane de yakın sağlık ocagida birine gidip baktiricam artik teşekkür ederim
Herkese iyi akşamlar,
Birkaç gündür yazacaktım iş yoğunluğundan yazamadım. Bizim fetal dna sonucu cumartesi çıktı şükür herşey yolundaymış. Dr um pazartesi arayıp telefonda sonucun yorumunu anlattı ve cinsiyeti öğrenmek ister misin dedi. Bizim 3 yaşında bir kızımız var, şimdi de bir oğlumuz olacakmış. maviss_34
eklersin cinsiyeti. Canım - Janna -
bravo cinsiyet tahminin tuttu.
İşyerinden arkadaşla konuştuk. Personel işlerine yazı gelmiş. Resmi gazetede yayınlanor yakında düzenleme yapıldıktan sonra demiş.
Ben çok hazırlamıştım kendimi. Zor bir işim var kafa dinlerim diyordum
İşyerinden arkadaşla konuştuk. Personel işlerine yazı gelmiş. Resmi gazetede yayınlanor yakında düzenleme yapıldıktan sonra demiş.
Ben çok hazırlamıştım kendimi. Zor bir işim var kafa dinlerim diyordum
Yani daha resmî gazetede yayınlanmadan nasıl yazı geliyor anlayamadım ama umarım kaldırmazlar yakın zamanda Ben de aynı şekilde evde dinlenmek istiyordum