Ayaksızlardan da alıcakmısın.bunlardanEvet canım zaten eldiven kullanmicaksin genelde öyle diyorlar bebek doknsun hissetsin diye. Bende bi hastane çıkışı 5 li takım. Diğerlerini de tulum alaçam inşallah. Üstüne bide yelek o şekil düşünüyorum. He bide tabi senin aldigin gibi uzum kollu badi be çoraplı alt alaçam. Diğerlerini 3 6 6 9 olanları fazla alcam. Ilk başta çabuk büyüyorlar
O zaman bize tam supriz olur nedense hep degisecejmis gibi geliyor vallaİnşallah kızdır ya detaylı ultrason da belli olur
Evet ayaksız da alacam. Aslin da ayaksizlae daha iyi. Az kısa da olsa giydirebiliyorsun. Varsa bundan almak istiyorum hatta çoğunu. Altına ayaklı alt giydiririm üstüne ayaksız tulumAyaksızlardan da alıcakmısın.bunlardan
E bebege gidicem bi kaç gün içinde bakarım internet sitesinde varsa magazadada vardır sanırımEvet ayaksız da alacam. Aslin da ayaksizlae daha iyi. Az kısa da olsa giydirebiliyorsun. Varsa bundan almak istiyorum hatta çoğunu. Altına ayaklı alt giydiririm üstüne ayaksız tulum
Lc waikikidede güzel şeyler var oraya da bakabilirsin. Nisanın 20sinde detaylı ultrason var bende kesinlessin baslicam hemenE bebege gidicem bi kaç gün içinde bakarım internet sitesinde varsa magazadada vardır sanırım
Detaylıyıda cok merak ediyorum bilmedigimden hastalık varsa belli oluyormu detaylıdaLc waikikidede güzel şeyler var oraya da bakabilirsin. Nisanın 20sinde detaylı ultrason var bende kesinlessin baslicam hemen
Çalışınca normal saatler evet yoğunluk azalınca daha iyi olur tabii. Ben geçen perşembe sordum ne var ne yok konuştuk yarınki şehir dışına çıkmadan bir ara kontrolEvet canım işten daha az izin alayım diye biraz geç aldım, hastaneyi kapatıp çıkarız artık :)
Bir de doktor da çok yoğun oluyor, son randevu olup rahat etmek istedim
Bütün organlarına bakıyorlar canım kordon kan akışı vs ne varsa. Eğer kızsa rahim falan. Ben anladigimdan değilse e nabiza yazmıştı doktor ordan okumuştum. Beynine kalbine falan bakıyorlar. Ama izlemesi çok keyifli oluyo.Detaylıyıda cok merak ediyorum bilmedigimden hastalık varsa belli oluyormu detaylıda
Ayy çok istiyordum kizz erkek yüzde 95 dedi sanki benimki kesin gibiO zaman bize tam supriz olur nedense hep degisecejmis gibi geliyor valla
İnşallah..bnmde ay sonunda şimdiden heyecanlıyım.Bütün organlarına bakıyorlar canım kordon kan akışı vs ne varsa. Eğer kızsa rahim falan. Ben anladigimdan değilse e nabiza yazmıştı doktor ordan okumuştum. Beynine kalbine falan bakıyorlar. Ama izlemesi çok keyifli oluyo.ınslalah hepimizin sorunsuz geçer.
Onu söylemedi canim yaparlar mi bilmiyorum. 12. Haftalık kontrolde hani şeker ölçüm cihazları var ya onunla ölçülerdi parmaktan kan alarak. Yükleme yaparlar mı hiç bilmiyorum.İnşallah..bnmde ay sonunda şimdiden heyecanlıyım.şeker yüklemeside mayıs sonunda seninde mayıstadır degilmi
Merhaba canım hiç üzülme. Bende cinsiyeti öğrenince eşime söylemek için cinsiyete uygun renkte bir zıbın aldım onun dışında bende hiçbirşey almadım ilerledikçe alırız bunlar hiç mesele değil inan. Ben kızımda da doğuma 1 ay kala herşeyi almıştım. İnşallah bu seferde sağlıkla kucağımıza alırız. Ama canın almak iatiyorsa kendini tutma sonuçta doğunca bebek açıkta kalmıyorKızlar ben de size bir şey danışayım, ya da bir iç dökme olsun.
Ben mayısta 9 haftalık kalp durması sonucu kasım ayında da düzensiz beta artışı sebebiyle 2 düşük yaşadım.
Şükürler olsun ki Allah çok bekletmeden tekrar nasip etti bu duyguyu yaşamayı ve şuan bildiğim ve doktorum söylediğine göre her şey yolunda.
Detaylı 14 hafta usgsinde bir sorun çıkmadı tüm organlar olması gerektiği gibi bir kanamam vs beni zorlayan bir hamilelik sürecim de yok.
Ama ben o kadar çok korkuyorum ki bir şey olacak diye kendime bir tayt ve haftasonu bu korkumu yenebilmektir adına e-bebekten biz zıbın dışında hiçbir şey alamadım henüz.
Siz aldık ettik deyince çok hoşuma gidiyor ama kendi adıma da üzülüyorum, acaba bebeğime haksızlık mı ediyorum diyorum kendi kendime.
Bu düşüncelerle nasıl başedebilirim hiç bilmiyorum? Olacak olan olur buna engel olamayız bunun da çok tabii farkındayım ama işte gel de anlat gönlüme beynime
Geçmiş olsun cnm, 89 normal bir değer ama idrarda şeker çıkması, şekerinin yüksek olduğunu gösterir, şeker yüksekliği bebek için tehlike oluşturabiliyor. Bence gidene kadar test yaptırsan ne zararı olur ki, aklında kalmasın.Herkese iyi akşamlar
Benim mide bulantilarim sonradan baslayinca dün doktor idrar tahlili istedi enfeksiyondan oluyordur diye.
Temiz çıkmış sanırım ama idrarda şeker çıkmış
Sekreteri aradı şeker yuklemesini erken yapalım demiş. Ben burda olmuycam 2 ay zaten. Memlekete gidince direk kanda değerlere baktirsam dahiliyede sonra kadın doğuma çıksam o zamana kadar bi sıkıntı olur mu? Bilen var mı?
En son yaptırdığım kanda açlık sekerinde bile tok gitmiştim bilmeden 89 çıkmıştı birden noldu bilmiyorum
Canım gebelik şekeri belli olmuyor hiç birden çıkabiliyormuş yakın bir arkadaşımda oldu şeker hastası olmamasına rağmen. Biraz dikkatli beslenmekte fayda var tatlıyı çok kaçırmadan ayrıca karbonhidratlarda şekeri yükseltebiliyor bazen çok geçmiş olsunHerkese iyi akşamlar
Benim mide bulantilarim sonradan baslayinca dün doktor idrar tahlili istedi enfeksiyondan oluyordur diye.
Temiz çıkmış sanırım ama idrarda şeker çıkmış
Sekreteri aradı şeker yuklemesini erken yapalım demiş. Ben burda olmuycam 2 ay zaten. Memlekete gidince direk kanda değerlere baktirsam dahiliyede sonra kadın doğuma çıksam o zamana kadar bi sıkıntı olur mu? Bilen var mı?
En son yaptırdığım kanda açlık sekerinde bile tok gitmiştim bilmeden 89 çıkmıştı birden noldu bilmiyorum
Pazar günü gidicem o yüzden demiştim aslında, olmadı yarın ya da cumartesi çıkabilirsem çıkayım birden noldu bende anlamadımGeçmiş olsun cnm, 89 normal bir değer ama idrarda şeker çıkması, şekerinin yüksek olduğunu gösterir, şeker yüksekliği bebek için tehlike oluşturabiliyor. Bence gidene kadar test yaptırsan ne zararı olur ki, aklında kalmasın.
Çok teşekkür ederim bende hep genelde son aylarda çıktığını duymuştum, kanda da öyle çıkınca içim biraz rahattı aslında. Insallah sorun çıkmaz şekerli bisey tükettin mi dedi börek yemiştim ama bu kadar etkileyeceğini bilemedim aklıma bile gelmediCanım gebelik şekeri belli olmuyor hiç birden çıkabiliyormuş yakın bir arkadaşımda oldu şeker hastası olmamasına rağmen. Biraz dikkatli beslenmekte fayda var tatlıyı çok kaçırmadan ayrıca karbonhidratlarda şekeri yükseltebiliyor bazen çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?