2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ayaksızlardan da alıcakmısın.bunlardan

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-30-11-21-26-406_com.solidict.ebebek.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 69
Evet ayaksız da alacam. Aslin da ayaksizlae daha iyi. Az kısa da olsa giydirebiliyorsun. Varsa bundan almak istiyorum hatta çoğunu. Altına ayaklı alt giydiririm üstüne ayaksız tulum
E bebege gidicem bi kaç gün içinde bakarım internet sitesinde varsa magazadada vardır sanırım

Evet canım işten daha az izin alayım diye biraz geç aldım, hastaneyi kapatıp çıkarız artık :)

Bir de doktor da çok yoğun oluyor, son randevu olup rahat etmek istedim
Çalışınca normal saatler evet yoğunluk azalınca daha iyi olur tabii. Ben geçen perşembe sordum ne var ne yok konuştuk yarınki şehir dışına çıkmadan bir ara kontrol

Detaylıyıda cok merak ediyorum bilmedigimden hastalık varsa belli oluyormu detaylıda
Bütün organlarına bakıyorlar canım kordon kan akışı vs ne varsa. Eğer kızsa rahim falan. Ben anladigimdan değilse e nabiza yazmıştı doktor ordan okumuştum. Beynine kalbine falan bakıyorlar. Ama izlemesi çok keyifli oluyo. ınslalah hepimizin sorunsuz geçer.

İnşallah..bnmde ay sonunda şimdiden heyecanlıyım.şeker yüklemeside mayıs sonunda seninde mayıstadır degilmi

İnşallah..bnmde ay sonunda şimdiden heyecanlıyım.şeker yüklemeside mayıs sonunda seninde mayıstadır degilmi
Onu söylemedi canim yaparlar mi bilmiyorum. 12. Haftalık kontrolde hani şeker ölçüm cihazları var ya onunla ölçülerdi parmaktan kan alarak. Yükleme yaparlar mı hiç bilmiyorum.

Merhaba canım hiç üzülme. Bende cinsiyeti öğrenince eşime söylemek için cinsiyete uygun renkte bir zıbın aldım onun dışında bende hiçbirşey almadım ilerledikçe alırız bunlar hiç mesele değil inan. Ben kızımda da doğuma 1 ay kala herşeyi almıştım. İnşallah bu seferde sağlıkla kucağımıza alırız. Ama canın almak iatiyorsa kendini tutma sonuçta doğunca bebek açıkta kalmıyor

Birde benim bugün tansiyonum 14/8 çıktı biraz yüksek ama sıkıntı değil dediler. İnşallah öyledir.

Herkese iyi akşamlar
Benim mide bulantilarim sonradan baslayinca dün doktor idrar tahlili istedi enfeksiyondan oluyordur diye.
Temiz çıkmış sanırım ama idrarda şeker çıkmış
Sekreteri aradı şeker yuklemesini erken yapalım demiş. Ben burda olmuycam 2 ay zaten. Memlekete gidince direk kanda değerlere baktirsam dahiliyede sonra kadın doğuma çıksam o zamana kadar bi sıkıntı olur mu? Bilen var mı?
En son yaptırdığım kanda açlık sekerinde bile tok gitmiştim bilmeden 89 çıkmıştı birden noldu bilmiyorum

Geçmiş olsun cnm, 89 normal bir değer ama idrarda şeker çıkması, şekerinin yüksek olduğunu gösterir, şeker yüksekliği bebek için tehlike oluşturabiliyor. Bence gidene kadar test yaptırsan ne zararı olur ki, aklında kalmasın.

Canım gebelik şekeri belli olmuyor hiç birden çıkabiliyormuş yakın bir arkadaşımda oldu şeker hastası olmamasına rağmen. Biraz dikkatli beslenmekte fayda var tatlıyı çok kaçırmadan ayrıca karbonhidratlarda şekeri yükseltebiliyor bazen çok geçmiş olsun

Pazar günü gidicem o yüzden demiştim aslında, olmadı yarın ya da cumartesi çıkabilirsem çıkayım birden noldu bende anlamadım

Kızlar az önce güzel bir haber aldım ailemin yanına gideceğim için babam almaya gelecekti beni yarın. Annemde işten izin almış geliyormuş çok sevindim yılbaşından beri görmüyordum gözyaşım pıt yarın miniği birlikte görmeye gideceğiz yalnız olunca hep tek başıma gidiyordum inşallah her şeyimiz yolundadırda güzel bir gün geçiririz birlikte

Çok teşekkür ederim bende hep genelde son aylarda çıktığını duymuştum, kanda da öyle çıkınca içim biraz rahattı aslında. Insallah sorun çıkmaz şekerli bisey tükettin mi dedi börek yemiştim ama bu kadar etkileyeceğini bilemedim aklıma bile gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…