Birikim yapıyoruz canım bizde, zaten internetten bi tık ile geliyor o konuda içim rahat. Almak istediğim zaman da alacağım öyle karar verdimMerhaba canım hiç üzülme. Bende cinsiyeti öğrenince eşime söylemek için cinsiyete uygun renkte bir zıbın aldım onun dışında bende hiçbirşey almadım ilerledikçe alırız bunlar hiç mesele değil inan. Ben kızımda da doğuma 1 ay kala herşeyi almıştım. İnşallah bu seferde sağlıkla kucağımıza alırız. Ama canın almak iatiyorsa kendini tutma sonuçta doğunca bebek açıkta kalmıyor
Ben idrarda çıkan şeker bilmiyorum canım ama hamileliği öğrendiğim zaman yapılan rutin kan testlerinde bende de insülin direnci çıktı.Herkese iyi akşamlar
Benim mide bulantilarim sonradan baslayinca dün doktor idrar tahlili istedi enfeksiyondan oluyordur diye.
Temiz çıkmış sanırım ama idrarda şeker çıkmış
Sekreteri aradı şeker yuklemesini erken yapalım demiş. Ben burda olmuycam 2 ay zaten. Memlekete gidince direk kanda değerlere baktirsam dahiliyede sonra kadın doğuma çıksam o zamana kadar bi sıkıntı olur mu? Bilen var mı?
En son yaptırdığım kanda açlık sekerinde bile tok gitmiştim bilmeden 89 çıkmıştı birden noldu bilmiyorum
Ya ne güzel insanın yanında biri olması manevi olarak onu güçlü kılıyor.Kızlar az önce güzel bir haber aldım ailemin yanına gideceğim için babam almaya gelecekti beni yarın. Annemde işten izin almış geliyormuş çok sevindim yılbaşından beri görmüyordum gözyaşım pıtyarın miniği birlikte görmeye gideceğiz yalnız olunca hep tek başıma gidiyordum inşallah her şeyimiz yolundadırda güzel bir gün geçiririz birlikte
Demir ilacını ben hep sabah aç karnına içiyorum canım aç karna emilimi kolay oluyor diye biliyorum.Kızlar ben vitaminleri hep gece yatmadan alıyorum öyle alışınca unutmuyorum diye. Bu sabah da ilk defa demir ilacını içtim çok çok afedersiniz yeşil renginde istifra ettim. Vitainimde de yeterli miktarda demir varmış baktığımda ondan dolayı zehirlenmiş olabilir miyim sizce hastaneye gitmeli miyim? Aşırı bi doz değil aslında ama kusma beni biraz tedirgin etti
Daha bir heyecanlandım erkenden uyandım resmenYa ne güzel insanın yanında biri olması manevi olarak onu güçlü kılıyor.
Aklımdasın güzel haberlerini bekliyorum
Ya çok güzel heyecanlar bunlar, hem cuma günü hem Nisan hem de Ramazan gelmiş.Daha bir heyecanlandım erkenden uyandım resmenbime falan gittim birkaç oyuncak aldım Bende ultrason fotoları bekliyorum bugün canım hayırlı haberler alalım inşallah
Benim o kanda değerim iyi çıkmıştı aslında insülin direncine baktılar mi bilmiyorum ama midem bulanıyor diyince idrar testi yaptı onda da şeker çıktı. Detaylı baktiricam canım inşallah teşekkür ederimBirikim yapıyoruz canım bizde, zaten internetten bi tık ile geliyor o konuda içim rahat. Almak istediğim zaman da alacağım öyle karar verdim
Ben idrarda çıkan şeker bilmiyorum canım ama hamileliği öğrendiğim zaman yapılan rutin kan testlerinde bende de insülin direnci çıktı.
Glifor isimli bir ilaç kullandım 13. Haftaya kadar, 13. Hafta itibariyle kestim.
Benim de böyle bir sorunum olabilir hiç doymuyorum sürekli bir şeyler yeme istediğim var ve karbonhidrat yemek istiyorum özellikle.
İçin rahat etmeyecek belli ki, bir an önce ayarlayıp doktoruma git o sana programı çizer hem.
Ya ne güzel insanın yanında biri olması manevi olarak onu güçlü kılıyor.
Aklımdasın güzel haberlerini bekliyorum
Gittim ama acildeki doktor o kadar acemiydi ki ilk zamanları herhalde çok muallakta konuşup aile hekimine danışmamı tavsiye etti. İlaçlara bakmadı sadece gebelerde takviye veriyoruz evet dedi hiç tatmin etmedi ama şimdi iyi hissediyorum.Demir ilacını ben hep sabah aç karnına içiyorum canım aç karna emilimi kolay oluyor diye biliyorum.
Vitaminleri de akşam yemekten sonra tok karnına alıyorum.
İçin rahat etmezse git istersen.
Amin canım inşallah hepimizin süreci sağlıkla huzurla geçsinYa çok güzel heyecanlar bunlar, hem cuma günü hem Nisan hem de Ramazan gelmiş.
Bugün güzel geçsin
Kızlar havuç yeyin bol bol, bazı topiclerde bebeğin suyunun azalması ile ilgili şeyler denk geldi havuç çok iyi geliyormuş tabi bir de saf su. İçelim bolca.
Yaa bende virüs önlemlerini esnettiler kesin kaldırırlar demiştim kendimi 24.haftaya hazırlamıştım amaKızlar günaydın. 24 hafta izni kaldırılıyormuş.sizin bilginiz varmı
Bende. Yıkıldım resmen :)Yaa bende virüs önlemlerini esnettiler kesin kaldırırlar demiştim kendimi 24.haftaya hazırlamıştım ama
Bir kurumda İk da çalışan arkadaşa sordum daha bize yazı gelmedi dedi ama. Ne kadar geç gelirse o kadar iyi.Bende. Yıkıldım resmen :)
Çok bariz erkek gibi yaaBen 11 Nisanda gidince öğrenirim inşallah. Erkeğe benzettim ama siz yinede alışveriş yapmayın birdahaki gelişinizde kesinleştirelim dedi. @- Janna - benimkine de bir tahmin yapar belki
Üzdü bu haber ne iyi olacaktı yaaİşyerinden arkadaşla konuştuk. Personel işlerine yazı gelmiş. Resmi gazetede yayınlanor yakında düzenleme yapıldıktan sonra demiş.
Ben çok hazırlamıştım kendimi. Zor bir işim var kafa dinlerim diyordum
Bana da öyle geldi çıkıntı açısı dik baya yukarı doğru paralel olsa kız oluyormuş. Hayırlısı artıkÇok bariz erkek gibi yaa
Canım tahmın etmem icin nubu belli olması lazım burda bebek ekrana dönmüs. Yan durması gerkli
Canım ben özele gidiyorum başından beri, oradaki hemşireler bana 13-17 ve 21. Haftalarda doktorumuz detaylı bakıyor demişlerdi.Kızlar size bir sorum olacak.
Normalde bu haftaya kadar devlete gitmiştim.Dun ilk kez özele gittim.Doktor bana bu haftalarda göreceğimiz çok bişey yok,20.haftada iç organlarini taradigimizda asıl göreceğiz dedi.Benimde aklım karıştı yani 20-24 te yapılan detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak normal muayene sırasında ? çünkü devlette detaylı ultrason için perinatolojiden randevu alacaksın demişlerdi.Ozele giden arkadaşlar,sizin doktorunuz detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak yoksa dışarda başka yere mi yönlendirecek,yardımcı olursanız sevinirimNumarasını vermedi bende unuttum direkt kendisine soramiyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?