2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben vitaminleri hep gece yatmadan alıyorum öyle alışınca unutmuyorum diye. Bu sabah da ilk defa demir ilacını içtim çok çok afedersiniz yeşil renginde istifra ettim. Vitainimde de yeterli miktarda demir varmış baktığımda ondan dolayı zehirlenmiş olabilir miyim sizce hastaneye gitmeli miyim? Aşırı bi doz değil aslında ama kusma beni biraz tedirgin etti

Birikim yapıyoruz canım bizde, zaten internetten bi tık ile geliyor o konuda içim rahat. Almak istediğim zaman da alacağım öyle karar verdim
Ben idrarda çıkan şeker bilmiyorum canım ama hamileliği öğrendiğim zaman yapılan rutin kan testlerinde bende de insülin direnci çıktı.
Glifor isimli bir ilaç kullandım 13. Haftaya kadar, 13. Hafta itibariyle kestim.

Benim de böyle bir sorunum olabilir hiç doymuyorum sürekli bir şeyler yeme istediğim var ve karbonhidrat yemek istiyorum özellikle.

İçin rahat etmeyecek belli ki, bir an önce ayarlayıp doktoruma git o sana programı çizer hem.
Ya ne güzel insanın yanında biri olması manevi olarak onu güçlü kılıyor.
Aklımdasın güzel haberlerini bekliyorum

Kızlar sabah bime gittim fısher prıce ürünleri ve bebekler için ürünler var bakmak isterseniz

Demir ilacını ben hep sabah aç karnına içiyorum canım aç karna emilimi kolay oluyor diye biliyorum.
Vitaminleri de akşam yemekten sonra tok karnına alıyorum.
İçin rahat etmezse git istersen.

Ya ne güzel insanın yanında biri olması manevi olarak onu güçlü kılıyor.
Aklımdasın güzel haberlerini bekliyorum
Daha bir heyecanlandım erkenden uyandım resmen bime falan gittim birkaç oyuncak aldım Bende ultrason fotoları bekliyorum bugün canım hayırlı haberler alalım inşallah

Daha bir heyecanlandım erkenden uyandım resmen bime falan gittim birkaç oyuncak aldım Bende ultrason fotoları bekliyorum bugün canım hayırlı haberler alalım inşallah
Ya çok güzel heyecanlar bunlar, hem cuma günü hem Nisan hem de Ramazan gelmiş.
Bugün güzel geçsin

Kızlar havuç yeyin bol bol, bazı topiclerde bebeğin suyunun azalması ile ilgili şeyler denk geldi havuç çok iyi geliyormuş tabi bir de saf su. İçelim bolca.

Benim o kanda değerim iyi çıkmıştı aslında insülin direncine baktılar mi bilmiyorum ama midem bulanıyor diyince idrar testi yaptı onda da şeker çıktı. Detaylı baktiricam canım inşallah teşekkür ederim

Demir ilacını ben hep sabah aç karnına içiyorum canım aç karna emilimi kolay oluyor diye biliyorum.
Vitaminleri de akşam yemekten sonra tok karnına alıyorum.
İçin rahat etmezse git istersen.
Gittim ama acildeki doktor o kadar acemiydi ki ilk zamanları herhalde çok muallakta konuşup aile hekimine danışmamı tavsiye etti. İlaçlara bakmadı sadece gebelerde takviye veriyoruz evet dedi hiç tatmin etmedi ama şimdi iyi hissediyorum.

Amin canım inşallah hepimizin süreci sağlıkla huzurla geçsin havuç alışkanlığım hiç yok ya her şeyede faydalı alayım bari bende. Suya dikkat ediyorum zaten eskiden beri bir gün az içsem ertesi sabah parmaklarım ödem oluyor anlıyorum hemen alyanstan

Kızlar size bir sorum olacak.
Normalde bu haftaya kadar devlete gitmiştim.Dun ilk kez özele gittim.Doktor bana bu haftalarda göreceğimiz çok bişey yok,20.haftada iç organlarini taradigimizda asıl göreceğiz dedi.Benimde aklım karıştı yani 20-24 te yapılan detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak normal muayene sırasında ? çünkü devlette detaylı ultrason için perinatolojiden randevu alacaksın demişlerdi.Ozele giden arkadaşlar,sizin doktorunuz detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak yoksa dışarda başka yere mi yönlendirecek,yardımcı olursanız sevinirim Numarasını vermedi bende unuttum direkt kendisine soramiyorum suan

Canım ben özele gidiyorum başından beri, oradaki hemşireler bana 13-17 ve 21. Haftalarda doktorumuz detaylı bakıyor demişlerdi.

13. Haftayı atlattık çok şükür. Onda baya detaylı organlara vs her şeyine bakmıştı.
Benim de aklımda bu soru var, bugün randevum var gittiğimde sizin 21. Hafta kontrolündeki detaylıdan kasıt detaylı usg mi diye soracağım.

Görünce yazmak istedim ben benim durumum İçin seni haberdar ederim akşama. Eğer uzmanlığı vs varya yapıyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…