2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Tamam canım teşekkür ederim, bekliyorum , güzel geçer inşallah muayeneniz

Merhaba ben özel muayenehaneye gidiyorum. Detaylı ultrason için perinatologa yönlendirildim. Baska bir doktor ilgilenecek.

Kizlar oruç tutabilecekmsnz
Ben tutmak istiyorum doktor izin vermedi
Bende dün sordum doktora.Oruc önermiyoruz normalde dedi ama ille de tutucam dersen 1 gün tut 1 gün tutma dedi. Açıkçası ben kendimden değil ama bebekten,gelişiminden endişe ettiğim için tutmicam,riske atmak istemiyorum.Dinen de izin veriliyor , inşallah daha sonra borçlarımızı tutarız

Cnım ben özele gidiyorum başka bir doktora yönlendirdi detaylı için

ben açlığa çok dayanamıyorum, evde olsam belki denerim de bir de çalışıyorum iş temposuyla birlikte götürmek zor olur tutmayı düşünmüyorum

Kızlar, Amazon uygulamasında, satıcı Amazon.com.tr olan ürünler için ilk siparişe 150/40 TL indirim kampanyası var. İndirim kodu : BAHAR40
Ben emzik, emzik kutusu, biberon temizleyici vs. aldım. Bı bakın isterseniz, amazon.com.tr ürünleri yurticini kapsıyor, aliexpress gibi vergi vs. durumu yok.

Örneğin, bu emzik piyasa göre zaten düşük fiyatta bir de kod kullanınca cok uyguna geliyor.

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-01-14-38-19-866_com.android.chrome.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleme:
Güle güle iyi günlerde kullansın minik Ben de gittim ama pek bişey kalmamıştı, maşrapa ve dış kaşıyıcı aldım bitane daha
Güzel günlerde kullansın inşallah bende bisey bulamadım pike, raf ve oyuncak aldım
Teşekkür ederim bizde sabah erken 9 da gittik o yüzden. Küvetimizi aldık hemen yıkancaz aktivite masamızı bile aldık erkenden ama mama tabakları bitmiş miydi çok hoşuma gitti onlar ve ucuzdu

Arkadaşlar benim gibi 40 yasinda olan yada yakın olup ikili test yaptıran var mı?? Risk durumunuz nasıl çıktı??
Ben varım canim 41 yaşındayım 3 yasayan iki kaybim var çok istedigim bir gebelik risklerim düşük değerler normal ense pilisi kalinligi normal burun kemiği normal ama yüksek yaş riski çıktı endiselimiyim çok ama takdiri ilahi deyip dua ediyorum

Benimde yaş riskim normal olarak yüksek çıktı. Bide biyokilyasal risk diye bişey varya o yüksek çıktı kafam çok karışık nipt testi yaptırsam mi yaptirmasammi diye arada kaldım. Malum fiyatları yüksek bayaa

Kızlar ben çıktım kontrolden.
15+2, usg de 15+6 çıktı çok şükür her şey yolunda
Erkek olduğunu biliyorduk ama daha da net net gördük pipiyi

128 gram olmuş, 2 hafta evvel 79 gramdı artık daha çabuk büyüyecekler sanırım bu sıra. Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma:)

Gözün aydın canım benim oğlusun sağlıkla gelsin inşallah
Benim gittiğim doktor hiç kilosunu ölçmedi kaçıncı haftada başlıyorlar?
2 hafta önce dediğine göre 13te ölçmüş sanırım

13. Haftada detaylı bakmıştı canım o zaman söylemişti, bundan sonra baş popo mesafesi değil kafa karın bu bölgeleri ölçüyorlar. Bir de bacak kemiğini ölçtü.

Ona göre de ortalama bir kilo çıkıyor sanırım.
Senin bir sonraki randevunda artık gram olarak söyleyecek muhtemelen:)

Açıkçası benim doktorum 20.haftada detayli yapcaz dedi çok gerekli görmedi benim 4 yaşında bir kızım var onda da aynen böyle çıkmıştı yaş riski yüksek çıkmıştı çok şükür gayet sağlıklı su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…