Tamam canım teşekkür ederim, bekliyorum , güzel geçer inşallah muayenenizCanım ben özele gidiyorum başından beri, oradaki hemşireler bana 13-17 ve 21. Haftalarda doktorumuz detaylı bakıyor demişlerdi.
13. Haftayı atlattık çok şükür. Onda baya detaylı organlara vs her şeyine bakmıştı.
Benim de aklımda bu soru var, bugün randevum var gittiğimde sizin 21. Hafta kontrolündeki detaylıdan kasıt detaylı usg mi diye soracağım.
Görünce yazmak istedim ben benim durumum İçin seni haberdar ederim akşama. Eğer uzmanlığı vs varya yapıyor galiba.
Merhaba ben özel muayenehaneye gidiyorum. Detaylı ultrason için perinatologa yönlendirildim. Baska bir doktor ilgilenecek.Kızlar size bir sorum olacak.
Normalde bu haftaya kadar devlete gitmiştim.Dun ilk kez özele gittim.Doktor bana bu haftalarda göreceğimiz çok bişey yok,20.haftada iç organlarini taradigimizda asıl göreceğiz dedi.Benimde aklım karıştı yani 20-24 te yapılan detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak normal muayene sırasında ? çünkü devlette detaylı ultrason için perinatolojiden randevu alacaksın demişlerdi.Ozele giden arkadaşlar,sizin doktorunuz detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak yoksa dışarda başka yere mi yönlendirecek,yardımcı olursanız sevinirimNumarasını vermedi bende unuttum direkt kendisine soramiyorum suan
Güle güle iyi günlerde kullansın minik
Güzel günlerde kullansın inşallah bende bisey bulamadım pike, raf ve oyuncak aldım
Bende dün sordum doktora.Oruc önermiyoruz normalde dedi ama ille de tutucam dersen 1 gün tut 1 gün tutma dedi. Açıkçası ben kendimden değil ama bebekten,gelişiminden endişe ettiğim için tutmicam,riske atmak istemiyorum.Dinen de izin veriliyor , inşallah daha sonra borçlarımızı tutarızKizlar oruç tutabilecekmsnz
Ben tutmak istiyorum doktor izin vermedi
Cnım ben özele gidiyorum başka bir doktora yönlendirdi detaylı içinKızlar size bir sorum olacak.
Normalde bu haftaya kadar devlete gitmiştim.Dun ilk kez özele gittim.Doktor bana bu haftalarda göreceğimiz çok bişey yok,20.haftada iç organlarini taradigimizda asıl göreceğiz dedi.Benimde aklım karıştı yani 20-24 te yapılan detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak normal muayene sırasında ? çünkü devlette detaylı ultrason için perinatolojiden randevu alacaksın demişlerdi.Ozele giden arkadaşlar,sizin doktorunuz detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak yoksa dışarda başka yere mi yönlendirecek,yardımcı olursanız sevinirimNumarasını vermedi bende unuttum direkt kendisine soramiyorum suan
ben açlığa çok dayanamıyorum, evde olsam belki denerim de bir de çalışıyorum iş temposuyla birlikte götürmek zor olur tutmayı düşünmüyorumBende dün sordum doktora.Oruc önermiyoruz normalde dedi ama ille de tutucam dersen 1 gün tut 1 gün tutma dedi. Açıkçası ben kendimden değil ama bebekten,gelişiminden endişe ettiğim için tutmicam,riske atmak istemiyorum.Dinen de izin veriliyor , inşallah daha sonra borçlarımızı tutarız
Bana Dr tutma dedi. Zaten tutamam ki. Kahvaltı yapıp geliyorum işe. Öğlen yemeğini zor bekliyorum aşırı acıkıyorumKizlar oruç tutabilecekmsnz
Ben tutmak istiyorum doktor izin vermedi
Güle güle iyi günlerde kullansın minikBen de gittim ama pek bişey kalmamıştı, maşrapa ve dış kaşıyıcı aldım bitane daha
Teşekkür ederim bizde sabah erken 9 da gittik o yüzden. Küvetimizi aldık hemen yıkancazGüzel günlerde kullansın inşallah bende bisey bulamadım pike, raf ve oyuncak aldım
Ben varım canim 41 yaşındayım 3 yasayan iki kaybim var çok istedigim bir gebelik risklerim düşük değerler normal ense pilisi kalinligi normal burun kemiği normal ama yüksek yaş riski çıktı endiselimiyim çok ama takdiri ilahi deyip dua ediyorumArkadaşlar benim gibi 40 yasinda olan yada yakın olup ikili test yaptıran var mı?? Risk durumunuz nasıl çıktı??
Benimde yaş riskim normal olarak yüksek çıktı. Bide biyokilyasal risk diye bişey varya o yüksek çıktıBen varım canim 41 yaşındayım 3 yasayan iki kaybim var çok istedigim bir gebelik risklerim düşük değerler normal ense pilisi kalinligi normal burun kemiği normal ama yüksek yaş riski çıktı endiselimiyim çok ama takdiri ilahi deyip dua ediyorum
Gözün aydın canım benim oğlusun sağlıkla gelsin inşallahKızlar ben çıktım kontrolden.
15+2, usg de 15+6 çıktı çok şükür her şey yolunda
Erkek olduğunu biliyorduk ama daha da net net gördük pipiyi
128 gram olmuş, 2 hafta evvel 79 gramdı artık daha çabuk büyüyecekler sanırım bu sıra. Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma:)
13. Haftada detaylı bakmıştı canım o zaman söylemişti, bundan sonra baş popo mesafesi değil kafa karın bu bölgeleri ölçüyorlar. Bir de bacak kemiğini ölçtü.Gözün aydın canım benim oğlusun sağlıkla gelsin inşallah
Benim gittiğim doktor hiç kilosunu ölçmedi kaçıncı haftada başlıyorlar?
2 hafta önce dediğine göre 13te ölçmüş sanırım
Açıkçası benim doktorum 20.haftada detayli yapcaz dedi çok gerekli görmedi benim 4 yaşında bir kızım var onda da aynen böyle çıkmıştı yaş riski yüksek çıkmıştı çok şükür gayet sağlıklı su anBenimde yaş riskim normal olarak yüksek çıktı. Bide biyokilyasal risk diye bişey varya o yüksek çıktıkafam çok karışık nipt testi yaptırsam mi yaptirmasammi diye arada kaldım. Malum fiyatları yüksek bayaa
Ailem geldi ya alışveriş yaptık canım bugün bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?