2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Haklısın canım hele bide kilolu bebek olursa hiç giyemez galiba.ilk olunca insan bilemiyor önerilere açığım

Ya bugün herkesin kontrol günü müydü böyle, kızlar gözünüz aydın her şey yolunda sizler için harika sağlıkla gelsin minikler. Çok büyümüş gibi geldi mi gözünüze?

Yarın da biz T temmuzekim ile gideceğiz kontrole :)

Haklısın canım hele bide kilolu bebek olursa hiç giyemez galiba.ilk olunca insan bilemiyor önerilere açığım
Ben mesela bi hastane çıkışı almıştım 56 cm di. Dediler çok büyük falan. Degistirecektim. Sonra vazgeçtim iyiki de degistirmedim dedim. Çok da büyük olmamıştı

Ayy heyecanlıyım şimdiden Gün içinde hafif kasık ağrılarım oluyor özellikle onu soracağım bebek hareket ederken mi oluyor bu ağrılar diye geceleri uyuyor galiba pek bir şey olmuyorda birde bugün karnım sertleşti sanki biraz büyüyor sanırım minik

Ayyy evet sizdede bir çıkıntı var ama pipi mi bende önceki gitmem de çıkıntı görmüştüm ama cinsiyet söylemedi bu gitmem de erkek dedi

Valla bende erkek diyorum cok net cıkmıs nubu:)
Bende zaten az buçuk anlıyorum nubtan ultrasonda dik çıkıntıyı görünce erkek mi yoksa dedim doktordan önce şaşkınlıktan hep kızımız olur gibi geliyordu Benzetmelerin çoğu doğru çıkıyorsa erkek kalır gibi maviss

Ya ben ultrasonda pek anlayamıyorum eşim hareket ettiğini falan görüyor ben pek anlayamıyorum benim haftayaydi ama duramadim erken gittim yine gostermedi malesef sizin kontrollerinizde inşallah çok güzel geçer bir ayda benim ama bana 1 ay çok uzun geliyor ya

Ya biliyor musun benim göbeğim de çok sert bu aralar.
Eskiden böyle içime çekmeye çalışırdım hani bebek mi göbek mi testi yaparken, şimdi çekilmiyor :)
Umarım her şey yolunda bu sefer
Kaçta canım randevun?

İnşallah canım benimki 14:30da biraz geç aldım bu sefer öğle sonrasına. Normalde hep sabahtan giderim saatler geçmiyor diye

10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündüm herseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı
Ben 1 tane hastane çıkışı birkaç parçada normal alt üst takımi zibin takimi alirim diye düşündüm
İlk bebeğim herseyin acemisiyim ne yapacağımı bilmiyorum

Al bndende o kadar Z Zzy 5li takımları söyledi 10lunun yanına onlardan almak daha mantıklı
Evet canım zaten eldiven kullanmicaksin genelde öyle diyorlar bebek doknsun hissetsin diye. Bende bi hastane çıkışı 5 li takım. Diğerlerini de tulum alaçam inşallah. Üstüne bide yelek o şekil düşünüyorum. He bide tabi senin aldigin gibi uzum kollu badi be çoraplı alt alaçam. Diğerlerini 3 6 6 9 olanları fazla alcam. Ilk başta çabuk büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…