Haklısın canım hele bide kilolu bebek olursa hiç giyemez galiba.ilk olunca insan bilemiyorCanım bundan bi tane yeter bence. Yanı benim fikrim bu yönde. Eğer alacaksan bi tane de ekledigimden alabilirsin. Öyle denk geldi fotosunu çektim. Çok parcali fazla gerek yok bence. Bide aldıklarım hep 0 3 demistin bence yeter. Biraz 3 6 ay alabilirsin. Önlüklü takımdan bahsettim
Kızlar bende gittim bugünhaftasıyla uyumlu gidiyor, herşey yolunda çok şükür.Bebis uyuyordu ,sirtinida dönmüş bize,doktor biraz zorladı ama uyanmadı pek,sonlara doğru bir iki gerilme hareketi yapti hem sırtı dönüktü hemde kordonun arkasına geçmiş dedi görüntü açısı hiç güzel değil doktor ama sonra da net görebildiğim şey cinsiyeti dedi ,şaşırdım görülmez sandim maviss_34 kızçeniz olacak dedi ben sandım kız çenesi diyor ahahah Videoya almıştık hala bulamıyorum hangi görüntüden anladı gayet net konuştu ama ben hala emin olamıyorum hayırlısı olsun hakkımızda
Ya bugün herkesin kontrol günü müydü böyle, kızlar gözünüz aydın her şey yolunda sizler için harikaBizimki göstermiyor ya bende bugün gittim gecen sefer erkeğe benzetti bu sefer kıza pozisyon uygun değil dedi salladı falan yok bizimki göstermiyor1 hafta geriden geliyoruz bizde doktor uyumlu haftasıyla dedi yinede kasık ağrım olmuştu oyuzden 1 hafta erken gittim susuz kalmissindir dedi kesin kaldım çünkü hala kusuyorum ve günde 1 litre zor içiyordum su görünce biraz rahatladım ama cinsiyet bayram sonuna kaldı
Ben mesela bi hastane çıkışı almıştım 56 cm di. Dediler çok büyük falan. Degistirecektim. Sonra vazgeçtim iyiki de degistirmedim dedim. Çok da büyük olmamıştıHaklısın canım hele bide kilolu bebek olursa hiç giyemez galiba.ilk olunca insan bilemiyorönerilere açığım
Ayy heyecanlıyım şimdidenYa bugün herkesin kontrol günü müydü böyle, kızlar gözünüz aydın her şey yolunda sizler için harikasağlıkla gelsin minikler. Çok büyümüş gibi geldi mi gözünüze?
Yarın da biz T temmuzekim ile gideceğiz kontrole :)
Ayyy evet sizdede bir çıkıntı var ama pipi mi bende önceki gitmem de çıkıntı görmüştüm ama cinsiyet söylemedi bu gitmem de erkek dedi
Bende zaten az buçuk anlıyorum nubtan ultrasonda dik çıkıntıyı görünce erkek mi yoksa dedim doktordan önce şaşkınlıktan hep kızımız olur gibi geliyorduValla bende erkek diyorum cok net cıkmıs nubu:)
Ya ben ultrasonda pek anlayamıyorum eşim hareket ettiğini falan görüyor ben pek anlayamıyorum benim haftayaydi ama duramadim erken gittim yine gostermedi malesefYa bugün herkesin kontrol günü müydü böyle, kızlar gözünüz aydın her şey yolunda sizler için harikasağlıkla gelsin minikler. Çok büyümüş gibi geldi mi gözünüze?
Yarın da biz T temmuzekim ile gideceğiz kontrole :)
Ya biliyor musun benim göbeğim de çok sert bu aralar.Ayy heyecanlıyım şimdidenGün içinde hafif kasık ağrılarım oluyor özellikle onu soracağım bebek hareket ederken mi oluyor bu ağrılar diye geceleri uyuyor galiba pek bir şey olmuyorda birde bugün karnım sertleşti sanki biraz büyüyor sanırım minik
O zamn 3 6 6 9 almak lazım artıkBen mesela bi hastane çıkışı almıştım 56 cm di. Dediler çok büyük falan. Degistirecektim. Sonra vazgeçtim iyiki de degistirmedim dedim. Çok da büyük olmamıştı
İnşallah canımYa biliyor musun benim göbeğim de çok sert bu aralar.
Eskiden böyle içime çekmeye çalışırdım hani bebek mi göbek mi testi yaparken, şimdi çekilmiyor :)
Umarım her şey yolunda bu sefer
Kaçta canım randevun?
O zaman ben söylemiyim hiç 16:50 :)İnşallah canımbenimki 14:30da biraz geç aldım bu sefer öğle sonrasına. Normalde hep sabahtan giderim saatler geçmiyor diye
Yaaa çalışıyor musun peki ondan mı geç :)O zaman ben söylemiyim hiç 16:50 :)
Evet canım işten daha az izin alayım diye biraz geç aldım, hastaneyi kapatıp çıkarız artık :)Yaaa çalışıyor musun peki ondan mı geç :)
10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündümherseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı
Ben 1 tane hastane çıkışı birkaç parçada normal alt üst takımi zibin takimi alirim diye düşündüm10luları demiştim canm ama kakası cıktı değince 2tane yetmeyecegini düşündümherseyi içinde dediğin bundanmı pek blmiyorumdaa yoksa daha cok parçalımı
Banada erkek dedi bende değişir diye bekliyorum bı oğlum vardı kız olsaydı diyeErkek dedi canim değişir mi bilemiyorum tabi degismex heralde artık
Düzeltiyorum kuzum
Ohhh maşallah canım hemen ekliyorum oğlusunu
Hahahah aynı bende öyleyim şuan belki degisir diye bekliyorumBanada erkek dedi bende değişir diye bekliyorum bı oğlum vardı kız olsaydı diye
Evet canım zaten eldiven kullanmicaksin genelde öyle diyorlar bebek doknsun hissetsin diye. Bende bi hastane çıkışı 5 li takım. Diğerlerini de tulum alaçam inşallah. Üstüne bide yelek o şekil düşünüyorum. He bide tabi senin aldigin gibi uzum kollu badi be çoraplı alt alaçam. Diğerlerini 3 6 6 9 olanları fazla alcam. Ilk başta çabuk büyüyorlar
İnşallah kızdır ya detaylı ultrason da belli olurHahahah aynı bende öyleyim şuan belki degisir diye bekliyorumbenim de bir oğlan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?