Detaylı usg yi sordunuz mu :)Kızlar ben çıktım kontrolden.
15+2, usg de 15+6 çıktı çok şükür her şey yolunda
Erkek olduğunu biliyorduk ama daha da net net gördük pipiyi
128 gram olmuş, 2 hafta evvel 79 gramdı artık daha çabuk büyüyecekler sanırım bu sıra. Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma:)
Anladım canım benim, gerçi ben bebisi bile tam göremiyorum icerde en son 2 buçuk dakika kalmışım sadece13. Haftada detaylı bakmıştı canım o zaman söylemişti, bundan sonra baş popo mesafesi değil kafa karın bu bölgeleri ölçüyorlar. Bir de bacak kemiğini ölçtü.
Ona göre de ortalama bir kilo çıkıyor sanırım.
Senin bir sonraki randevunda artık gram olarak söyleyecek muhtemelen:)
İkizlerimde doktorum kendim yaparım demedi daha doğrusu özele başlamadan önce ayrıntılı ultrasyon için tedavi olduğum doktorum önerisi ile radyolog doktor önermişti özel kliniğnde bakmıştı ikizlere.Şimdi şehir hastanesi başhekimlikde takipli hastayım ayrıntılı ultrasyon için ayrıca kendi bölümünden randevu aldırdılar bana şehir hastanesinde. Özetle kadın doğum doktorları yapmıyor diye biliyorum . Doğuda görev yaparken özel poliklinik doktoru ayrıntılı ultrasyon öncesi baya detaylı bakmıştı espri yapmıştı detaylıya gerek kalmadı diyeKızlar size bir sorum olacak.
Normalde bu haftaya kadar devlete gitmiştim.Dun ilk kez özele gittim.Doktor bana bu haftalarda göreceğimiz çok bişey yok,20.haftada iç organlarini taradigimizda asıl göreceğiz dedi.Benimde aklım karıştı yani 20-24 te yapılan detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak normal muayene sırasında ? çünkü devlette detaylı ultrason için perinatolojiden randevu alacaksın demişlerdi.Ozele giden arkadaşlar,sizin doktorunuz detaylı ultrasonu kendisi mi yapacak yoksa dışarda başka yere mi yönlendirecek,yardımcı olursanız sevinirimNumarasını vermedi bende unuttum direkt kendisine soramiyorum suan
Ben tutamıcam doktorada sormadım. Normaldede oruç tutarken zor dayanıyorum . İkizlerimde tutamamıştım şimdide tutmam daha da zor . Çok acıkıyorum bu hamileliğimde. İzin vermediyse tutmayın derim riske armak istememiştir sizide bebeğideKizlar oruç tutabilecekmsnz
Ben tutmak istiyorum doktor izin vermedi
Maşallah oğluşunuza sağlıcakla kucağınızada alın inşallah.ne güzel hayırlı haberler almışsınız. Darısı haftaya çarşamba bizeKızlar ben çıktım kontrolden.
15+2, usg de 15+6 çıktı çok şükür her şey yolunda
Erkek olduğunu biliyorduk ama daha da net net gördük pipiyi
128 gram olmuş, 2 hafta evvel 79 gramdı artık daha çabuk büyüyecekler sanırım bu sıra. Darısı kontrole gidecek tüm arkadaşlarıma:)
İkili test hesaplama formüllerinden birinde bebeğin crl ölçümü kullanılarak hesaplanan bir değer var. Ben sonucu degistirir diye düşünüyorum, siz doktorunuzdan teyit edin yine de..Arkadaşlar ikili testte ultrason yapıldığı gün mu kan verilmesi gerekiyor illaki. Kanı 1 hafta sonra versek risk tablosunda yanlıslik olur mu bilgisi olan var mı??
Evet özellikle gece yatınca kıpır kıpır kipirdaniyorKızlar ben artık hissediyo gibiyim, genelde yemeklerden yarım saat sonra ve gece yattığımda içimde bir kelebek oynuyorDaha önce çok hafif olarak hissetmiştim ama bu daha farklı Bugün 16+6 oldum
Canım evet sordum 17. Ve 21. Haftada detaylı olarak bakacağını söyledi, başka bir doktora yönlendirmeme gerek yok ben bakıyorum dedi.Detaylı usg yi sordunuz mu :)
İlk hareketi gece hissetmistim ama son iki gündür daha belirgin ve farklıEvet özellikle gece yatınca kıpır kıpır kipirdaniyor
Cinsiyet konusu 16.haftada belirgin oluyor diye biliyorum. Kordonla karışma durumu yoksa değişmesi zor. Aşırı halsizlik bende de vardı, şu an vitamin ve demir takviyesi alıyorum çok daha iyiyim. Siz de bakilmadiysa eğer bir kan tahlili yaptırabilirsiniz.Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız ben 15 haftalıken doktora gittim yüzde 70 erkek dedi sizce değişirmi. Bide aşırı halsizlik var bende sizdede oluyor mu?
İkizlerimde devlet hastanesi de doktor ölçmüştü ama hastanede ikili test olmadığı için düzen lab bağlı bi şubede kan vermiştim.ikiz olmasına rağmen sonuçlar güzel çıkmıştı.ikizlerin ense kalınlığı ölçülerini ve anne yaşını not etmişlerdi diye hatırlıyorum.Arkadaşlar ikili testte ultrason yapıldığı gün mu kan verilmesi gerekiyor illaki. Kanı 1 hafta sonra versek risk tablosunda yanlıslik olur mu bilgisi olan var mı??
Canım şuan demir ilacı alıyorum değerlerime ilk haftalarda bakıldı herşey normal di ayın 6 da doktora gidecem kan değerlerime baktırcam. Çok aşırı halsizlik ve yorgunluk var ayakta duracak halim kalmıyor ara araCinsiyet konusu 16.haftada belirgin oluyor diye biliyorum. Kordonla karışma durumu yoksa değişmesi zor. Aşırı halsizlik bende de vardı, şu an vitamin ve demir takviyesi alıyorum çok daha iyiyim. Siz de bakilmadiysa eğer bir kan tahlili yaptırabilirsiniz.
Ayni zamanda olmasi gerekiyor.Arkadaşlar ikili testte ultrason yapıldığı gün mu kan verilmesi gerekiyor illaki. Kanı 1 hafta sonra versek risk tablosunda yanlıslik olur mu bilgisi olan var mı??
Geçmiş olsun tekrar, doktorunuz gerekli tahlilleri yapacaktır, belki şeker falan dalgalanıyor olabilir, diğer değerler normalse.Canım şuan demir ilacı alıyorum değerlerime ilk haftalarda bakıldı herşey normal di ayın 6 da doktora gidecem kan değerlerime baktırcam. Çok aşırı halsizlik ve yorgunluk var ayakta duracak halim kalmıyor ara ara
Banada bayram sonrası detaylı ultrasona yönlendirdi perinatoloğa doktorum. Bebiş 130gr 13cm boyu özellikle sordumCanım evet sordum 17. Ve 21. Haftada detaylı olarak bakacağını söyledi, başka bir doktora yönlendirmeme gerek yok ben bakıyorum dedi.
Ben de kendisinden çok memnunum, 2 hafta sonra 17. Hafta oluyor o dönemde çoğu organ gözüküyormuş ama bazı organların gelişimi 21. Haftayı bulabiliyormuş o zaman da bakıp netleştiriyoruz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?