2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Bebeğin saçları çıkınca mide yanması olur canım çözümde bulsan bu yanma saçlardan kaynaklı

Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Canımm bnde yapıyorum hergun 06lik benimkide com acıyor aynı sekilde sertleşme oluyo sanki iğne girmiyor bende bacaktan yapıyorum

Bebeğin saçları çıkınca mide yanması olur canım çözümde bulsan bu yanma saçlardan kaynaklı
Ya ilk zamanlardada mide bulantısı yerine mide yanmam vardı benim saça bağlamıyorum pek ama hatta tüy oranı bende çok az sarışınım, eşimde de yok biz kel olur diye bekliyoruz başlangıçta

Ya ilk zamanlardada mide bulantısı yerine mide yanmam vardı benim saça bağlamıyorum pek ama hatta tüy oranı bende çok az sarışınım, eşimde de yok biz kel olur diye bekliyoruz başlangıçta
Bizimde ilk şarkıydı sırma gibi sarı sacliydi bnce saçtan mide yanması

Benim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.

Bende göbekten vuruyorum biraz büyüyünce bacaklara geç demişti benim doktorda ilk oğluşumda. Morarma kanama ve kaşıntı da oluyor bende de. yerlerini değiştirerek vurmaya çalışın

Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.
Nasıl güzel kokuy

Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.
Nasıl güzel kokuyor..
Teşekkür ederim.gül yagını duymamıstım catlak önleyici oldugunu.denemek isterim mutlaka:)

Tesekkur ederim.internette 340 gördüm. Eczaneye de sormak lazım.300 e bulursam cok iyi 40 TL indirimli almıs olurum

Herkese hayırlı geceler.göbekte tatlı tatlı kaşıntı başlarsa hemen bi çatlak kremi ya da nemlendirici ya da bir yağ ile mutlaka önlem alınmalıymıs( En cok önerilen catlak kremi ile önlem almakmıs).kasıntı catlak habercisiymis.gercekten de benim göbeğim bu haftalar daha belirginleşti ve de hemen tatlı tatlı kaşıntı başladı.ilk başta cok hafif kasınıyo sonra sonra şiddetleniyo.kesinlikle kaşımamak lazımmıs diye duydum

Benim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.
Hiç farketmiyor o, sonuçta kana karışıyor öyle olsa benim doktorum koldan yapma derdi sonuçta kan pıhtı olayı önemli bişey tekrar bakıldığında iğne dozunu ayarlamak için gayet normal çıktı etki olasılığıda devam dedi

Günaydın kızlar,
İki saat sonra doktor randevum var. 18+4 olduk bugün. Bir ay oldu görmeyeli aşırı heyecanlıyım. Artık cinsiyetini söyler diye umuyorum
Bu arada dünden beri kasık, karın ve sırt ağrım var. Gündüz çekilme şeklinde ağırlardı. Gece çok kötüydü uykumdan uyandırdı birdaha da yatamadım. Bu dönemde normal diye okudum, rahim ve karın hızla büyüdüğü için olabiliyormuş. Bebiş içerde hareket ediyor, hissediyorum. Gidince soracağım tabi inşallah sorun yokturlar. Sizde de oluyor mu yoksa ben tek miyim
Bana dua edin kızlar çok heyecanlıyım

Canım güzel haberlerle güzelliklerle çık o odadan inşallah
Dua ve güzel dileklerimiz seninle bugün

İnşallah sorun yoktur canım bende de gün içinde oluyor o çekilme hissi doktorum bana normal demişti 1 haftadır bende hissediyorum ufak ufak hareketlerini cinsiyeti merakla bekliyoruz

Yok hayır, hiç kullanmadım. Ama kabızlığım geçsin diye çok fazla su içmiştim aç karna, belki ondandır
ben de bir dönem kabızlık sıkıntısı çektim sabahları bi çorba kaşığı zeytinyağı bir bardak kefir ve bir kaç kuru kayısıyla kahvaltı yaparak çözdüm.

Çıktın mı canım
Bugün görüş günü öğlen gidicem içimde kelebekler uçuşuyor insan bi mutlu kalkıyor
Güzel haberlerle gel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…