- 12 Kasım 2020
- 787
- 458
- 33
- 28
Bebeğin saçları çıkınca mide yanması olur canım çözümde bulsan bu yanma saçlardan kaynaklıKızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Canımm bnde yapıyorum hergun 06lik benimkide com acıyor aynı sekilde sertleşme oluyo sanki iğne girmiyor bende bacaktan yapıyorumBir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Ya ilk zamanlardada mide bulantısı yerine mide yanmam vardı benim saça bağlamıyorum pek ama hatta tüy oranı bende çok az sarışınım, eşimde de yok biz kel olur diye bekliyoruz başlangıçtaBebeğin saçları çıkınca mide yanması olur canım çözümde bulsan bu yanma saçlardan kaynaklı
Bizimde ilk şarkıydı sırma gibi sarı sacliydi bnce saçtan mide yanmasıYa ilk zamanlardada mide bulantısı yerine mide yanmam vardı benim saça bağlamıyorum pek ama hatta tüy oranı bende çok az sarışınım, eşimde de yok biz kel olur diye bekliyoruz başlangıçta
Benim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.Şimdi karın gerilmeye başladıkça vurmak daha zor oldu sanki canım deneyeyim bastırmayı.
Kol ve bacaktan da yapanlar var sanırım ama ona hiç cesaret edemiyorum; bir de böyle alıştım ya sanki daha etkili göbekten vurmak gibi geliyor:)
Bana bacaktanda vurabilirsin dedi ben simdi bacağa döndümBenim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.
Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.
Nasıl güzel kokuy
Teşekkür ederim.gül yagını duymamıstım catlak önleyici oldugunu.denemek isterim mutlaka:)Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.
Nasıl güzel kokuyor..
Tesekkur ederim.internette 340 gördüm. Eczaneye de sormak lazım.300 e bulursam cok iyi 40 TL indirimli almıs olurumBu çatlak kremi olarak yazıyor canım dışında, 340 tlydi ben 300’e aldım. Pahalı ama epey gider göründüğü kadar küçük değil.
Bana da haber verir misin canım buraya yazıp?
Bugün sanki sokamadım gibi oldu hem canım yandı hem de kanadı çok az.
Benimde öyle göbekten diyor ama çok acıyor degdiremiyorum iğneyiBenim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.
Hiç farketmiyor o, sonuçta kana karışıyor öyle olsa benim doktorum koldan yapma derdi sonuçta kan pıhtı olayı önemli bişey tekrar bakıldığında iğne dozunu ayarlamak için gayet normal çıktı etki olasılığıda devam dediBenim doktor sadece gobekten diyor.diger yerlerden etkisi az olabilir.
Teşekkür ederim amin insallahhEklerim tabiki hoşgeldiniz sağlıkla alın oğlunuzu kucağınza
Canım güzel haberlerle güzelliklerle çık o odadan inşallahGünaydın kızlar,
İki saat sonra doktor randevum var. 18+4 olduk bugün. Bir ay oldu görmeyeli aşırı heyecanlıyım. Artık cinsiyetini söyler diye umuyorum
Bu arada dünden beri kasık, karın ve sırt ağrım var. Gündüz çekilme şeklinde ağırlardı. Gece çok kötüydü uykumdan uyandırdı birdaha da yatamadım. Bu dönemde normal diye okudum, rahim ve karın hızla büyüdüğü için olabiliyormuş. Bebiş içerde hareket ediyor, hissediyorum. Gidince soracağım tabi inşallah sorun yokturlar. Sizde de oluyor mu yoksa ben tek miyim
Bana dua edin kızlar çok heyecanlıyım
İnşallah sorun yoktur canım bende de gün içinde oluyor o çekilme hissi doktorum bana normal demişti 1 haftadır bende hissediyorum ufak ufak hareketlerini cinsiyeti merakla bekliyoruzGünaydın kızlar,
İki saat sonra doktor randevum var. 18+4 olduk bugün. Bir ay oldu görmeyeli aşırı heyecanlıyım. Artık cinsiyetini söyler diye umuyorum
Bu arada dünden beri kasık, karın ve sırt ağrım var. Gündüz çekilme şeklinde ağırlardı. Gece çok kötüydü uykumdan uyandırdı birdaha da yatamadım. Bu dönemde normal diye okudum, rahim ve karın hızla büyüdüğü için olabiliyormuş. Bebiş içerde hareket ediyor, hissediyorum. Gidince soracağım tabi inşallah sorun yokturlar. Sizde de oluyor mu yoksa ben tek miyim
ben de bir dönem kabızlık sıkıntısı çektim sabahları bi çorba kaşığı zeytinyağı bir bardak kefir ve bir kaç kuru kayısıyla kahvaltı yaparak çözdüm.Yok hayır, hiç kullanmadım. Ama kabızlığım geçsin diye çok fazla su içmiştim aç karna, belki ondandır
Çıktın mı canımGünaydın kızlar,
Güzel haberlerle gel canımBugün görüş günü öğlen gidicem içimde kelebekler uçuşuyor insan bi mutlu kalkıyor
Eşine yaptirsana ben bağir cağir oluyorumBenimde öyle göbekten diyor ama çok acıyor degdiremiyorum iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?