2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar merhaba 17’nin içindeyim, bazen çok karışık anlamsız rüyalar görüyorum, dün gece bebeğimi kaybettiğimi gördüm ağlayarak uyandım.. hamileliğimin başından beri kız çocuk görüyorum mesela. 9nisanda kontrolüm var cinsiyeti öğreneceğiz gösterirse insallah.
Bu garip rüya olayı sizlerde de oluyor mu?

Biraz duygu durumum değişik bu sıralar normaldir diye düşünüyorum birbirimize dualarımızda yer verelim sizleri şahsen tanımasam, konuda aktif olmasam da takip ediyorum hepinizden çok şey öğreniyorum, duamdasınız

Kızlar bişey sormak istiyorum size ben şuan 19 haftalık oldum dün doktora gittim yine cinsiyetini kesin söylemedi erkeğe benziyor dedi bebeğin pozusyonu ters dedi 12 haftadan beri böyle hep sırtı dönük sizin başınıza geldimi böyle bir şey artık kormaya başladım

Benimki 6000lik. Sürekli vurduğum yerlerde de sertleşme yapıyor sonra daha çok agriyo
Benim de sanki içerde bir sıvı birikmesi oluyor elime geliyor o sertleşme dün upuzun bir çiçeği gibi sertlik oldu mesela.4 binlik benim.
Canım merhaba, ben de öyle rüyalar görüyorum progesteron hormonundan kaynaklı oluyormuş. Bazıları bilinçaltımızda olanlar evet ama bazıları hiç yoktan yere oluyor. Ben de kabuslarla uyanıyorum bazen.

Ben de sen deyince dünkü rüyamı anımsadım.
Bir normal doğuma şahit oldum gece rüyamda, bebek pıt diye çıkıverdi şuan çok detaylarını anımsayasam da

Hepimiz aynı süreçten geçiyoruz, duygu karışıklığını anlıyorum, korku mutluluk heyecan endişe hepsi bizde de var..

Eki Görüntüle 3042936
Cinsiyeti öğrenince doktor çıkışı gidip bunları aldım hemen dayanamadım
Ayy benimde bu ribanali takımlar çok hoşuma gidiyor bende bı ara dikişe heves etmiştim kendime elbise eşime eşofman takımı filan dikmistim acemice YouTube dan izleyerek sadece şimdi de bebise heves ettim, kumaşlari gördükçe.Hatta dün dayanamadım şu kumaşları aldım bakalım dikebilecek miyim ,seninki gibi bı takım hayal ediyorum ribana kumastan diğerinden de bı tulum belkii

Eklentiler

• IMG_20220407_145603.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 74
Elinden geliyorsa ne güzel canım el emeği göz nuru bebeğine bende çok beğeniyorum bu takımları pembesi ve mint yeşilinde de gözüm kaldı ama onlardan daha sonra alcam inşaallah

benimki de 12.haftada göstermedi hiç dönmedi dün 16 da gittim yine öyleydi biraz yürü 10 dk sonra tekrar bakalım dedi öyle görebildi açtı bacaklarını bir sorun olsa dr söylerdi bence endişelenme canım

Bence endişelenme canım. O pozisyonu seviyordur belki. Benim ki de 12. Hafta da yüzüstü yatıyordu sonra 16. Hafya da gittim yüzüstü yatıyordu. Nasıl olduysa baktı pipi gördüm dedi ama bakalim. 20 sinde detaylı var o zaman kesim der. Bence endişelenme. Nasıl rahatsa o şekilde duruyordur

Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Canım değiştirerek yap hep aynı yerden yapınca çok sertleşiyor. Biraz koldan yapmayı dene ilk başta acıyor gibi oluyor ama sonra alışıyor

İnşallah canım ya kaç kez gidiyorum hep aynı pozusyonu

Doktor baya baktı ama erkeğe benzetim dedi pozisyonu ters dedi bakalım doğuma kadar net öğrenemyicem galiba iki farklı doktor da aynı şeyi söyledi

Doktor baya baktı ama erkeğe benzetim dedi pozisyonu ters dedi bakalım doğuma kadar net öğrenemyicem galiba iki farklı doktor da aynı şeyi söyledi
Mesela benim böyleydi. Biraz karnıma hafif hafif vurdu falan. Orta 'daki pipi resmini verdi. Bir ay sonra kesin derim dedi. Bende daha kesin erkek diyemiyorum.

Eklentiler

• 20220323_104257.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 93
Mesela benim böyleydi. Biraz karnıma hafif hafif vurdu falan. Orta 'daki pipi resmini verdi. Bir ay sonra kesin derim dedi. Bende daha kesin erkek diyemiyorum.
Aynen benimde öyle duruyor üst ultrason fatorafın gibi. büyük ihtimalle erkek dedi pipi falan gördüm demedi özel hastanedeki doktor da devlet hastanesindekide aynı şeyi söyledi sağlıklı olsunlar da. insan merak ediyor ya diyer çocuklarimda hiç yaşamadım böyle bir şey 13. 14 haftalarda cinsiyetleri beli olurdu. Daha bişey almadım bebişime net olmadığını için canım seninki ne gözükmüş pipi

Bende daha bisey almadım. Erkek dedi bi ay sonra kesin derim dedi. Pipi resmi verdi ama yine de bekliyorum ne olur me olmaz diye. Biraz garantici bi doktor sanırım. Ultrasonu da iyiydi yeni geldi dedi ama. 20sinde detaylı bakıcam dedi organlarına falan.

Bol bol ağız mendili de yapın Sümerbank tan , böyle yemenilik , ince tülbent pamuklu kumaş alıp kare kare kesip kenarlarını dikmiştik makinede ( Zikzak çekmiştik diyeyim atmasın diye ) Hala daha kullanırım oğluma sırtı terlediğinde, batmaz hiç onlar yumuşacık. Hazır da satılıyor, ama böylesi tabii daha ekonomik ve bol oluyor. Elinden gelen için.

ben de bir dönem kabızlık sıkıntısı çektim sabahları bi çorba kaşığı zeytinyağı bir bardak kefir ve bir kaç kuru kayısıyla kahvaltı yaparak çözdüm.
zeytinyagi icmeyi denedim ama midem çok bulandı ve kustum ki hamileliğim boyu hiç kusmamistim ama bi karisim yiyorum simdi kabiz olunca, kuru incir kuru erik kuru kayisiyi haşlayıp az zeytinyağıyla karistiriyorum. bir tatlı kasini sabah ac karna suyla yiyorum çok iyi etki ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…