Benim de sanki içerde bir sıvı birikmesi oluyor elime geliyor o sertleşme dün upuzun bir çiçeği gibi sertlik oldu mesela.4 binlik benim.Benimki 6000lik. Sürekli vurduğum yerlerde de sertleşme yapıyor sonra daha çok agriyo
Canım merhaba, ben de öyle rüyalar görüyorum progesteron hormonundan kaynaklı oluyormuş. Bazıları bilinçaltımızda olanlar evet ama bazıları hiç yoktan yere oluyor. Ben de kabuslarla uyanıyorum bazen.Kızlar merhaba 17’nin içindeyim, bazen çok karışık anlamsız rüyalar görüyorum, dün gece bebeğimi kaybettiğimi gördüm ağlayarak uyandım.. hamileliğimin başından beri kız çocuk görüyorum mesela. 9nisanda kontrolüm var cinsiyeti öğreneceğiz gösterirse insallah.
Bu garip rüya olayı sizlerde de oluyor mu?
Biraz duygu durumum değişik bu sıralar normaldir diye düşünüyorumbirbirimize dualarımızda yer verelim sizleri şahsen tanımasam, konuda aktif olmasam da takip ediyorum hepinizden çok şey öğreniyorum, duamdasınız
Benim de öyle, tayt giyince falan göbek var gibi ama şimdi anlaşılmaz mesela üstümdeki kıyafetlerdenBende tık yok dahaöyle karnımda belirgin değil ayaktayken hiç yok oturuncada kg göbeği çıkıyor 65kg dayanınca
Ayy benimde bu ribanali takımlar çok hoşuma gidiyor
20.haftaya kadar çıkmayacak herhalde gibime geliyor benimdeBenim de öyle, tayt giyince falan göbek var gibi ama şimdi anlaşılmaz mesela üstümdeki kıyafetlerden
Elinden geliyorsa ne güzel canım el emeği göz nuru bebeğineAyy benimde bu ribanali takımlar çok hoşuma gidiyorbende bı ara dikişe heves etmiştim kendime elbise eşime eşofman takımı filan dikmistim acemice YouTube dan izleyerek sadece şimdi de bebise heves ettim, kumaşlari gördükçe.Hatta dün dayanamadım şu kumaşları aldım bakalım dikebilecek miyim ,seninki gibi bı takım hayal ediyorum ribana kumastan diğerinden de bı tulum belkii
benimki de 12.haftada göstermedi hiç dönmedi dün 16 da gittim yine öyleydi biraz yürü 10 dk sonra tekrar bakalım dedi öyle görebildi açtı bacaklarını bir sorun olsa dr söylerdi bence endişelenme canımKızlar bişey sormak istiyorum size ben şuan 19 haftalık oldum dün doktora gittim yine cinsiyetini kesin söylemedi erkeğe benziyor dedi bebeğin pozusyonu ters dedi 12 haftadan beri böyle hep sırtı dönük sizin başınıza geldimi böyle bir şey artık kormaya başladım
Bence endişelenme canım. O pozisyonu seviyordur belki. Benim ki de 12. Hafta da yüzüstü yatıyordu sonra 16. Hafya da gittim yüzüstü yatıyordu. Nasıl olduysa baktı pipi gördüm dedi ama bakalim. 20 sinde detaylı var o zaman kesim der. Bence endişelenme. Nasıl rahatsa o şekilde duruyordurKızlar bişey sormak istiyorum size ben şuan 19 haftalık oldum dün doktora gittim yine cinsiyetini kesin söylemedi erkeğe benziyor dedi bebeğin pozusyonu ters dedi 12 haftadan beri böyle hep sırtı dönük sizin başınıza geldimi böyle bir şey artık kormaya başladım
Canım değiştirerek yap hep aynı yerden yapınca çok sertleşiyor. Biraz koldan yapmayı dene ilk başta acıyor gibi oluyor ama sonra alışıyorBir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
İnşallah canım ya kaç kez gidiyorum hep aynı pozusyonubenimki de 12.haftada göstermedi hiç dönmedi dün 16 da gittim yine öyleydi biraz yürü 10 dk sonra tekrar bakalım dedi öyle görebildi açtı bacaklarını bir sorun olsa dr söylerdi bence endişelenme canım
Doktor baya baktı ama erkeğe benzetim dedi pozisyonu ters dedi bakalım doğuma kadar net öğrenemyicem galibaBence endişelenme canım. O pozisyonu seviyordur belki. Benim ki de 12. Hafta da yüzüstü yatıyordu sonra 16. Hafya da gittim yüzüstü yatıyordu. Nasıl olduysa baktı pipi gördüm dedi ama bakalim. 20 sinde detaylı var o zaman kesim der. Bence endişelenme. Nasıl rahatsa o şekilde duruyordur
Ters derken yüzüstü mu yatiyo acabaDoktor baya baktı ama erkeğe benzetim dedi pozisyonu ters dedi bakalım doğuma kadar net öğrenemyicem galibaiki farklı doktor da aynı şeyi söyledi
Mesela benim böyleydi. Biraz karnıma hafif hafif vurdu falan. Orta 'daki pipi resmini verdi. Bir ay sonra kesin derim dedi. Bende daha kesin erkek diyemiyorum.Doktor baya baktı ama erkeğe benzetim dedi pozisyonu ters dedi bakalım doğuma kadar net öğrenemyicem galibaiki farklı doktor da aynı şeyi söyledi
Bana daha tarih verilmedi bakalimBencede benim 17 mayıstada detaylım
Aynen benimde öyle duruyor üst ultrason fatorafın gibi. büyük ihtimalle erkek dedi pipi falan gördüm demedi özel hastanedeki doktor da devlet hastanesindekide aynı şeyi söyledi sağlıklı olsunlar da. insan merak ediyor ya diyer çocuklarimda hiç yaşamadım böyle bir şey 13. 14 haftalarda cinsiyetleri beli olurdu. Daha bişey almadım bebişime net olmadığını içinMesela benim böyleydi. Biraz karnıma hafif hafif vurdu falan. Orta 'daki pipi resmini verdi. Bir ay sonra kesin derim dedi. Bende daha kesin erkek diyemiyorum.
Bende daha bisey almadım. Erkek dedi bi ay sonra kesin derim dedi. Pipi resmi verdi ama yine de bekliyorum ne olur me olmaz diye. Biraz garantici bi doktor sanırım. Ultrasonu da iyiydi yeni geldi dedi ama. 20sinde detaylı bakıcam dedi organlarına falan.Aynen benimde öyle duruyor üst ultrason fatorafın gibi. büyük ihtimalle erkek dedi pipi falan gördüm demedi özel hastanedeki doktor da devlet hastanesindekide aynı şeyi söyledi sağlıklı olsunlar da. insan merak ediyor ya diyer çocuklarimda hiç yaşamadım böyle bir şey 13. 14 haftalarda cinsiyetleri beli olurdu. Daha bişey almadım bebişime net olmadığını içincanım seninki ne gözükmüş pipi
Bol bol ağız mendili de yapınAyy benimde bu ribanali takımlar çok hoşuma gidiyorbende bı ara dikişe heves etmiştim kendime elbise eşime eşofman takımı filan dikmistim acemice YouTube dan izleyerek sadece şimdi de bebise heves ettim, kumaşlari gördükçe.Hatta dün dayanamadım şu kumaşları aldım bakalım dikebilecek miyim ,seninki gibi bı takım hayal ediyorum ribana kumastan diğerinden de bı tulum belkii
zeytinyagi icmeyi denedim ama midem çok bulandı ve kustum ki hamileliğim boyu hiç kusmamistimben de bir dönem kabızlık sıkıntısı çektim sabahları bi çorba kaşığı zeytinyağı bir bardak kefir ve bir kaç kuru kayısıyla kahvaltı yaparak çözdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?