Kızlar günaydın..17+3 deyim ilk tetanoz aşım yapıldı bugün saglık ocagında ikinci dozda 1 ay sonra kalp atışınıda dinledik.zamanını merak edenler için yazdım..
Ben deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum: Hiç devlet hastanesinde çocuk muayenesine gitmedim. Çocuklarda ( Yaş 5 ) böyle bizdeki gibi , kan tahlili falan bakılıyor mu? Nelere bakıyorlar. Bilgisi olan var mı?
Dahiliye ye götüreceğim. Aç mı götüreyim , tok mu götüreyim bilemedim.
Ben deneyimli annelere bir şey sormak istiyorum: Hiç devlet hastanesinde çocuk muayenesine gitmedim. Çocuklarda ( Yaş 5 ) böyle bizdeki gibi , kan tahlili falan bakılıyor mu? Nelere bakıyorlar. Bilgisi olan var mı?
Merhabalar.iki tane cocugum var 5 ve 6 yaşlarında.her yaz 1 kez çocuk doktoruna götürürüm devlet hastanesinde ve tüm kan tahlillerine baktırmak istiyorum kontrol amaçlı derim orda yaptırırım.b12 ,d vitamini,ve benzeri değerlere bakılıyor.yani dahiliye değil de cocuk doktoru bakıyor kontrol amaçlı ise
Damar atması gibi bişiler oluyor bazen pıt pıt tarif etmek zor bazende sanki bişey geçip gidiyor içimden sanırım böyle hissediyorım.senin nasıl oluyor acaba
Dün kontrole gittim her şey yolunda çok şükür. Hemen hemen bütün organlarını inceledi doktorum bi sorun gözükmüyor. 21 ya da 22. Haftada detaylı ultrasona yönlendirdi. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım ben de çok çok güzel bir duygu son birkaç haftadır karnımın içi acıyordu çekilme hissi gibi özellikle yatakta sağa sola dönerken. Sordum normal rahim büyüdüğü için oluyor dedi.
Merhabalar.iki tane cocugum var 5 ve 6 yaşlarında.her yaz 1 kez çocuk doktoruna götürürüm devlet hastanesinde ve tüm kan tahlillerine baktırmak istiyorum kontrol amaçlı derim orda yaptırırım.b12 ,d vitamini,ve benzeri değerlere bakılıyor.yani dahiliye değil de cocuk doktoru bakıyor kontrol amaçlı ise
Evet evet , çocuk hastalıklarından aldım randevuyu. ( Dahiliye derken genel demek istemiştim yanlış kullanmışım ) Tamam o halde , aç götüreyim, belki şekere de bakarlar. Teşekkür ederim
Amin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu
bizim de aynısı oldu kızımla gittik cinsiyetini öğrenmeye. erkek istiyordu ama kız olacakmış. biraz morali bozuldu :) olsun ileriki zamanlarda iyi ki kız kardeşim olmuş derler inşallah