Ekşi elma çok iyiKızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Yeşil elma çok etkili gerçektenYa evet ben ılık süt,soda,su hepsini yapıyorumda ekstra bir şeyler var mı merak ettim. Yeşil elma deneyeceğim bakalım birde
Herkes önermiş deneyeceğım bende yarın mutlakaEkşi elma çok iyi
Yeşil elma çok etkili gerçekten
Bende bugün öğrendim kızım olacakmış oğluma nasıl söylicem bilemiyorum erkek istiyorduAmin canım sağol . Acayip hareketli idi hopluyordu. Sanki hissetti ablasını. Kızımda el sallıyor merhaba kardeşiiim diyor :). Ama hayal kırıklığı yaşadı erkek istiyordu
Ben ikili test bile yaptırmadımKızlar ikili test iyi çıktıktan sonra üçlü de yaptırdınız mı siz? Ben internette gerek yok diyen çok doktorla karşılaştım. Ama hem devletteki perinatolog hem de özeldeki ısrarla yaptır tabii ki diyorlar. İkilide sonuç çıkana kadar yaşadığım stresten sonra tövbeliyim ama doktorlarım aklımı karıştırıyor.
Devlet hastaneleri ayrıntılı ultrason bakıyor muymuş?teşekkür ederiimben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Eğer sigortanız yoksa bile, Kadın Hast ve Doğum- Perinatoloji , bölümlerinde “ analık hali “ olarak ücretsiz bakılıyorsunuz. Muayene olacağınız gün , kayıt sırasında gebeyim demeniz yeterli.devlet hastanesindeki perinatologlar da mı ücretli?
Merhabalar.bende bu kremden almak istiyorum.ne kadara aldınız.birde bi çatlak öncesi krem var bi de catlak kremi bu size önerdiği hangisi acaba.Oy baya çıkmış çok tatlı gözüküyor burdan göbüş
Kızlar benim enerjim çok düşük bu ara, 2. Trimester da geçiyor diyorlardı, 10-10.30 olmadan yatıyorum ben akşamları. Asla şikayet değil tabi bunlar
Bu arada eczacı bana çatlak İçin bi krem vermişti burda konuşmuştuk ekliyorum belki edinmek isteyen olur.
Birde dün makattan kan gelme olayı ile ilgili olarak doktorum dönüş yapmıştı takip edelim kabızlık İçin prebiyotik kullanmak gerekebilir demiş bir kaç ilaç ismi yazmış ama dünden sonra olmadı bir daha.
Sizler nasılsınız?
Düşük Risk - yüksek risk diye geliyor. Low Risk ( Negatif) High Risk ( Pozitif ) yazıyor.Nifty testi yaptıran arkadaşlar sonuç nasıl geliyor? Yani ikili testteki gibi değerler mi yazıyor yoksa risk vardır yada yoktur diye mi yaziyor
Büyür büyür hatta etrafımdaki tecrübeli anneler diyor ki inanılmaz hızlı büyüyor birden kocaman oluyor karın daha bunlar hiçbişeyYaklaşık 1.5 hafta var aramızda o zaman 16+2 benimde. Bakalım büyür belkide haftaya
Erkekler kendine top oynayacak arkadaş istiyor geneldeBende bugün öğrendim kızım olacakmış oğluma nasıl söylicem bilemiyorum erkek istiyordu
Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.Merhabalar.bende bu kremden almak istiyorum.ne kadara aldınız.birde bi çatlak öncesi krem var bi de catlak kremi bu size önerdiği hangisi acaba.
Ayy inşallah artık belli olsun istiyor insanBüyür büyür hatta etrafımdaki tecrübeli anneler diyor ki inanılmaz hızlı büyüyor birden kocaman oluyor karın daha bunlar hiçbişey
Bende aynı durumdayım canım etimi iki parmak arasına sıkıştırınca kolay oluyodu şimdi karnım büyüyüp gerildikçe zorlaşıyor daha nekadar göbekten yapabilcez bilmiyorum yarın kontrolümüz var sorcam artıkBir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Bana doktorum ikili test temiz çıkınca diğerlerine gerek duymuyorum demiştiKızlar ikili test iyi çıktıktan sonra üçlü de yaptırdınız mı siz? Ben internette gerek yok diyen çok doktorla karşılaştım. Ama hem devletteki perinatolog hem de özeldeki ısrarla yaptır tabii ki diyorlar. İkilide sonuç çıkana kadar yaşadığım stresten sonra tövbeliyim ama doktorlarım aklımı karıştırıyor.
Bu çatlak kremi olarak yazıyor canım dışında, 340 tlydi ben 300’e aldım. Pahalı ama epey gider göründüğü kadar küçük değil.Merhabalar.bende bu kremden almak istiyorum.ne kadara aldınız.birde bi çatlak öncesi krem var bi de catlak kremi bu size önerdiği hangisi acaba.
Bana da haber verir misin canım buraya yazıp?Bende aynı durumdayım canım etimi iki parmak arasına sıkıştırınca kolay oluyodu şimdi karnım büyüyüp gerildikçe zorlaşıyor daha nekadar göbekten yapabilcez bilmiyorum yarın kontrolümüz var sorcam artık
Bana doktorum ikili test temiz çıkınca diğerlerine gerek duymuyorum demişti
Tabii canım haber veririmBu çatlak kremi olarak yazıyor canım dışında, 340 tlydi ben 300’e aldım. Pahalı ama epey gider göründüğü kadar küçük değil.
Bana da haber verir misin canım buraya yazıp?
Bugün sanki sokamadım gibi oldu hem canım yandı hem de kanadı çok az.
Kolundan vur kuzum ben baştan beri ordan vurduruyorum daha rahatBir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Allah Allah daha sabah bisey yoktu canım?
Ondan önce biri vardı diye hatırlıyorum canim o sebeple sordum bişey mi oldu acabs diyeCanim @soysal- vardı Bayadır şuanda öyle görünüyor
Hehh evet canım senden önceki kişiyi diyorum normalde öyle durumlar da devrediyorlsr sayfayı sevindim kötü birşey olmadığına canimmaviss_34 benden öncekini diyorsan o çok giremiyorum diye bana devretti canım bir sıkıntısı yoktu şükürler olsun
Ayy maşallah çok tatlı duruyor canim oturunca daha çok yayılıyor gobuslerKızlaaar, bugün iş yerimdeki herkes karnımın iyice belirgin hale geldiğini ve hamile moduna girdiğimi söylediToplamda şimdiye kadar 2.5 kg aldım ama oğluşum kendini göstermeye hevesli çıktı galiba şöyle bir minnoş var artık benimle
Ohhh maşallah sağlıkla gelsin kuzucumEvet canım kızımız olcak
Sanırım devlet istiyor.özel istememişti.Şehir hastanesine gidiyorum. Dün yaptırdım üçlü tarama testini. İkili testim aslında normal düşük riskli çıkmıştı ama genede üçlü taramayı istedi. Ultrasyonda detaylıca baktı. Kan verdim. İnşallah sonuç güzel çıkar. 18 mayıs da da ayrıntılı ultrasyona randevu verdiler.Kızlar ikili test iyi çıktıktan sonra üçlü de yaptırdınız mı siz? Ben internette gerek yok diyen çok doktorla karşılaştım. Ama hem devletteki perinatolog hem de özeldeki ısrarla yaptır tabii ki diyorlar. İkilide sonuç çıkana kadar yaşadığım stresten sonra tövbeliyim ama doktorlarım aklımı karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?