2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar mide yanması için neler yapıyorsunuz soda limon dışında. Bu aralar aşırı arttı uykudan uyandırıyor beslenmeme de dikkst ediyorum halbuki yanma yapıyor midem diye.
Ekşi elma çok iyi
Ya evet ben ılık süt,soda,su hepsini yapıyorumda ekstra bir şeyler var mı merak ettim. Yeşil elma deneyeceğim bakalım birde
Yeşil elma çok etkili gerçekten

Kızlar ikili test iyi çıktıktan sonra üçlü de yaptırdınız mı siz? Ben internette gerek yok diyen çok doktorla karşılaştım. Ama hem devletteki perinatolog hem de özeldeki ısrarla yaptır tabii ki diyorlar. İkilide sonuç çıkana kadar yaşadığım stresten sonra tövbeliyim ama doktorlarım aklımı karıştırıyor.

Ben ikili test bile yaptırmadım
Bahsettiğim stresi yaşamamak İçin canım. Allaha emanet ettim artık her şekilde kabulümüz

teşekkür ederiim ben devlet hastanesinde yaptırcam o yüzden bulabildiğim ilk randevuyu aldım. 20 Nisanda 19+5 oluyor doktorum 20-24 haftalar arası gitmemi,tavsiye etmişti ama erken mi olur acaba 19+5 ?
Devlet hastaneleri ayrıntılı ultrason bakıyor muymuş?
Ben 22 haftalık bir gebe ile karşılaştım, rutin kontrolde. Ona demişler ki burda bakılmıyor. Anlaşmalı yerler var orada bakılır. Bunu diyen araştırma hastanesi bir de.

devlet hastanesindeki perinatologlar da mı ücretli?
Eğer sigortanız yoksa bile, Kadın Hast ve Doğum- Perinatoloji , bölümlerinde “ analık hali “ olarak ücretsiz bakılıyorsunuz. Muayene olacağınız gün , kayıt sırasında gebeyim demeniz yeterli.

Merhabalar.bende bu kremden almak istiyorum.ne kadara aldınız.birde bi çatlak öncesi krem var bi de catlak kremi bu size önerdiği hangisi acaba.

Merhabalar.bende bu kremden almak istiyorum.ne kadara aldınız.birde bi çatlak öncesi krem var bi de catlak kremi bu size önerdiği hangisi acaba.
Ben arifoğlunun dükkanındaki bir markadan organik Gül yağı aldım. Kadın göbeğine ellerine her yerine sürebilirsin dedi.
Nasıl güzel kokuyor..

Kızlar bebeğin boyu kilosu nerede yazıyor acaba bakar misiniz .bugun kontrolum vardida iyimi kilosu nerden anlayacağım

Eklentiler

• 16492740709071466414185536567269.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 69
Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Bende aynı durumdayım canım etimi iki parmak arasına sıkıştırınca kolay oluyodu şimdi karnım büyüyüp gerildikçe zorlaşıyor daha nekadar göbekten yapabilcez bilmiyorum yarın kontrolümüz var sorcam artık
Bana doktorum ikili test temiz çıkınca diğerlerine gerek duymuyorum demişti

Bu çatlak kremi olarak yazıyor canım dışında, 340 tlydi ben 300’e aldım. Pahalı ama epey gider göründüğü kadar küçük değil.
Bana da haber verir misin canım buraya yazıp?
Bugün sanki sokamadım gibi oldu hem canım yandı hem de kanadı çok az.

Tabii canım haber veririm

Bir de oksapar karnımdan yaparken açıyor artık, hatta az evvel kanadı
Karnım sertleştikçe acı hissi olmaya başladı eskiden daha kolay vuruyordum gibi. Böyle olan var mı?
Kolundan vur kuzum ben baştan beri ordan vurduruyorum daha rahat

Allah Allah daha sabah bisey yoktu canım?
Canim @soysal- vardı Bayadır şuanda öyle görünüyor
Ondan önce biri vardı diye hatırlıyorum canim o sebeple sordum bişey mi oldu acabs diye
maviss_34 benden öncekini diyorsan o çok giremiyorum diye bana devretti canım bir sıkıntısı yoktu şükürler olsun
Hehh evet canım senden önceki kişiyi diyorum normalde öyle durumlar da devrediyorlsr sayfayı sevindim kötü birşey olmadığına canim
Ayy maşallah çok tatlı duruyor canim oturunca daha çok yayılıyor gobusler
Evet canım kızımız olcak
Ohhh maşallah sağlıkla gelsin kuzucum

Sanırım devlet istiyor.özel istememişti.Şehir hastanesine gidiyorum. Dün yaptırdım üçlü tarama testini. İkili testim aslında normal düşük riskli çıkmıştı ama genede üçlü taramayı istedi. Ultrasyonda detaylıca baktı. Kan verdim. İnşallah sonuç güzel çıkar. 18 mayıs da da ayrıntılı ultrasyona randevu verdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…