2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ama reflü ve mide yanmasi şikayetim yok sadece kusma bulantı var. Yine de işe yararmiki
Ben geçmeyen bulantı dşte gitmiştim sürekli boğazımda her an çıkartabilirim duygusuyla geziyorum demiştim doktora. İlaç olmasa bile naneli bir şey denediniz mi gerçekten beni çok rahatlatıyor. Umarım en kısa zamanda geçer bu durum sizi çok iyi anlıyorum bende az ağlamadım bu yüzden

Çok teşekkür ederim cevap için, sağlıkla kullanılsın

Kızlar 24. Hafta idari izninin kalkmasına çok üzüldüm yA. Evde kalmaya çok ihtiyacım vardı.
Kızlar 24. Hafta idari izninin kalkmasına çok üzüldüm yA. Evde kalmaya çok ihtiyacım vardı.
Hem de nasıl güzel olacaktı 2 ay sonuçta az değil ama napalım kısmette yokmuş. Artık pandemiden endemiye geçildiğine karar vermişler çünkü ölüm azalmış ve gripten ölen sayısı daha fazlaymış.

Ben 2.5 kilo aldim kilolu hamile kaldim.yalniz bu vitamin regenesis bebegin gramı ni arttiriyor galiba haftasindan büyuk cikti 5 gün.normal 3 ögun 1de ara ogun yiyorum tatlidan uzak duruyorum .ama ekmeği kesemiyorum ,gunluk isler ,yüruyüş 0.

Tamam teşekkürler.kesinlikle denicem

Kızlar selam. 20. Haftaya geldim hala pek hareketleri hissetmiyorum. Hissediyorum da anlamiyorum mu nedirr
Canım plesantanın yeri de önemliymiş ben de dün öğrendim mesela benim plesanta rahim ön duvarındaymış doktorum kontrol formuna o şekilde not etmiş.
Bu demek ki göbek, yağ dokusu, plesanta ondan sonra bebek geliyor. Bu da mesela bebek hareketlerinin geç hissedilmesine sebep olabiliyormuş.

Benim haftam daha çok erken zaten hissedemem ama ben de böyle bir bilgi var belki işine yarar.

Kızlar ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu şimdi ssvd düşünüyorum varmı ssvd yapan tanıdıklarınız yada yapmayı düşünen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…