2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Selam herkese , doktor bana bu ilaçları verdi. Aranızda özellikle vitaminlerden kullanan var mı? Memnun musunuz? Ya da ne kullanıyorsunuz?
Ben gynoferon Demir ilacını kullanıyorum. Hayatımda sevdiğim tek Demir ilacı. Pembe bi draje şeker gibi. Değerlerim de ömrümde ilk kez yükseldi.
Sabahları aç karna içiyorum 1 saat yemek yememek lazım pek. Ama C vitamini içeren besinler alabilirsiniz emilimi artsın diye.meyve suyu da olur. bazen 2 saat yemek yemiyorum ona rağmen midemde hiçbir rahatsızlık olmuyor. Şifa olsun inşallah

merhabalar eylül anneleri çalışanlar için pandemi nedeni ile 24 haftadan sonraki idari izin resmi gazete ile kaldırıldı çok moralim bozuldu resmen hayallerim yıkıldı yaz ayınada denk geliyor hereşy gevşetildi gelmezmi ki tekrar bu idari izin

Çalışmıyorum ama bende çalışan arkadaşlar için çok üzüldüm canım bı anda böyle bı karar vermedilerine vakalar 5 bin civarına düşmüş sanırım o sebeple artık normalleşiyor hersey

suan murat doruk medstar topçular da

Bebek tutabilirmi ilerleyen zamanlarda yada elinden dusururse zarar verirmi acaba
125 ml daha hafiftir ama 250 ml bilemiyorum
Bende plastik olanlarini tercih edicem ayni markanin.
Ondada cok memnuniyet var

Hissedip anlamıyor da olabilirsin gaz gibi geliyor olabilir. İlk gebelikte öyle oluyor.

Detaylı ultrason yaptırdın mı peki ? Kimi seçtin İzmir’de ?
Selamm. Evet, bazen bir seyler hissediyorum ama direkt bebek hareketleri diyemiyorum.
Can hastanesinden bu cumartesi detaylı ultrason için randevu aldım. 800 tl ücreti.
Pek araştirmadan direkt aldim randevuyu. Kazıklanmıyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…