2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar her gün konuşmalarınızı okuyorum takip ediyorum. Aynı heyecanları yaşıyoruz bunları okuyup yaşadıklarımızı paylaşmak ve sevinçlere heyecanlara ortak olmak çok iyi geliyor.
İkili tarama testim yüksek riskli çıkmıştı, haftalarca huzursuz olmuştum, hamileliğim zehir olmuştu. Bugün genokstan test sonucum geldi ve sonucum temiz çıktı. O kadar rahatladım o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Öğrenir öğrenmez ilk buraya yazmak istedim.

Hayirli olsun gozunaydin canim ikili teste çok itibar etmemek gerek seninde dediğin gibi böyle bir sonuç çıkınca zehir oluyor gebeliğin neyse ki herşey yolundayms çok şükür

Çok sevindim
Ben de bir çift gördüm, çok endişelilerdi . İkili test için devlet hastanesinde perinatoloji önünde bekliyorlardı. Bana sordular aynı şey için mi bekliyoruz diye. Yok dedim ben yaptırdım. Ama riskli çıkacağına emindim ondan Nipt de yaptırdım. Yaşım 28 , dedi. Çok gençsiniz , riskli bir sonuç çıkacağını sanmıyorum ama hep bunlar istatistik. Yani nihai sonuç değil. Negatif bir sonuç alırsanız sakın korkmayın ,hemen Fetal DNA yaptırın dedim. Ayak üstü konuştuk, umarım akılarının bir köşesinde kalmıştır.
Hiç bir anne adayı üzülmesin, çok zor bir bekleyiş.
Sizinki de hayırlı olsun

Güzel haberler almana çok sevindim canım saglicakla kucakla oğlunu

Cam yere attıklarında hem kırılır hemde ağır olur diye tercih etmedim. Ama plastik deyip geçmeyelim hiç koku yapmadı philips avent natural başlıklı biberonları kullandım ikizlerime pembe ve mavi renkde olan modellerini. Aynı zamanda emzirdim. Meme reddide yaşamadık. Tavsiye ederim. Temizliğide kolay ebebekde ki biberon temizleyici ile kolay temizleniyordu.kaynatmadada deforme olmadı hala saklıyorum. Doğacak bebeğime lazım olursa diye yeni biberon emziği alacam sadece.

İkizlerimde çukurambarda doktor radyolog ali ipekde yaptırmışdım. O zaman 600 vermiştim. Orayada sorun bi isterseniz belki bu kadar zamlanmamıştır. Şuan şehir hastanesinde takipliyim detaylı ultrasyon için 1 ay önceden randevu aldırmıştı doktorum 18 mayısa verdiler. Siz bi sorun tabi ama randevuları çok önceden veriyorlar inşallah dolmamıştır

Benim de öyle. Göbekte beze şişlik gibi oldu. Bebeğe ulaşması imkansız olsa da göbeğe yaparken tedirgin de oluyorum

Teşekkür ederim. Evet çok zor. Ne kadar korkulacak bişey yok dense de insan kafaya takıyor. Hiç kimse risk olmasını istemez. İnşallah herkesin test sonuçları normal çıkar.

Ekleyebilirsinn canim

Selam hamişko kardeşlerim bugün nihayet gittim doktora herşey yolunda 3 hafta sonraya detaylı randevusu al dedi magnezyum kalsiyum ve Demir’i ayrı yazdı vitamini artık haftada 1 2 kez iç dedi özellikle yorgun hissettiğinde. Erkekti zaten yine erkek değişen bişe yok 200 küsür gram bişi olmuş dingil popo haberler bölee fetal DNA temiz çıkanlarda ohhh ne güzel hayırlı olsun

Bugün doktor kontrolü vardır ilk defa devlet hastanesinde gittim. Bebeğin boyunu, haftasıyla uyumunu bile söylemedi. Gayet iyi durumu dedi geçti. İkinci sezeryanim olacağını ve ilk cocgumun 1bucuk yaşında olduğunu öğrenince çok riskli hamilellik süresinde bile eski dikişlerin patlayabilir dedi. Neden bukadar erken yaptın çocuk dedi.gerçekten hamileliğinde eski dikişi patlayaan duydunuz mu hiç.icim çok huzursuz oldu..

Hayir canim düşünme için huzursuz olmasın. Bisey olmaz inşalalh. Doktorda masalalh ne dediğini pek bilmiyo. Komşum 3. Sezeryanini oldu. Çok kısa sürede tekrar hamile kaldı 1 sene değildi 6 ay bile var miydi hatırlamıyorum hiç de bisey olmadı. Senin 1 buçuk sene olmuş bide. Içın rahat olsun bence

Ozeldeki doktorum sadece normal doğum şansın riskli olur onun disinda korkma demişti. Hiç böyle birşeyden bahsetmedi bile ve her gittiğimde ben sormasamda bebeğin durumunu boyunu gelişimini anlatır. Moralim bozularak döndüm eve..dediğin gibi olmasni diliyorum imkanım oldukça devlete adım atmam bir daha

Kızlar nasılsınız. Size bir şey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm var dı.bebek gayet iyidi ama doktor plasentanın aşağıda olduğunu bebeğin yukarıda olduğu söylendi ve yine ters pozusyondaydı şuan da 19 haftalıkğım başına öyle bir şey geldimi değişirmi acaba nezaman doktora gitsem hep öyle

Teşekkür ederim büyük ihtimalle randevu alabilsem bile uygun tarihe olmayacak. Öneriniz için de teşekkür ederim ekran görüntüsünü aldım

Bi sıkıntı olmaz bence. Evet normal doğum riskli diyorlar. Ama ben karnının büyümesi falan riskli olacağını düşünmüyorum hiç duymadım yani. Düşünme sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…