En baştakini bilmiyorum ama diğerleri kafa ölçümü göbek çevresi ve bacakta ki ölçüm. Bunlar geride de olabiliyor öndede olabiliyor. Bunları da kafana takma bence. Bence hiç biseyi kafana takma keyfine bak canım.Bir de bu değerlerin anlamını bilen var mı?Eki Görüntüle 3046721
Ben progestenjn hem iğnesini hem hapını kullanıyorum suan kalcalqrim.hep.beze oldu çok fenayimGecmis olsun progestani ben daha hic kesmedim ne kananama ne lekelenmem var.kan sulandirici kullaniyor musunuz
Ters pozisyon derken popo bacak gelişli falan mi ki. Bence daha çok erken değişir bu durum mutlaka. Bi arkadaşım 3. Çocuk da doktor sezeryan demiş ters diye. Ameliyatta bakmışlar çocuk dönmüş çok üzülmüştü ilk.ikisi normaldi. Bence sizin daha erken her şekilde olabilir. Som haftalarda belli olur herhaldeKızlar nasılsınız. Size bir şey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm var dı.bebek gayet iyidi ama doktor plasentanın aşağıda olduğunu bebeğin yukarıda olduğu söylendi ve yine ters pozusyondaydı şuan da 19 haftalıkğım başına öyle bir şey geldimi değişirmi acaba nezaman doktora gitsem hep öyle
Teşekkür ederim iyi geldin banaBi sıkıntı olmaz bence. Evet normal doğum riskli diyorlar. Ama ben karnının büyümesi falan riskli olacağını düşünmüyorum hiç duymadım yani. Düşünme sıkma canını
Yani gerçekten sinirleniyorum böyle şeylere devletin doktorusun yaaa böyle kötü olmak zorundamısın senin maaşını hepimiz ödüyoruz azıcık minnet azıcık vatan millet sevgisi yaptığın işe saygı duy yaa. Ben de ilk kontrole devlete gittim ne kadar kötü olabilir ki dedim. Kadının bana ilk dediği şey 37 yaştan sonra down sendromlu olma ihtimali çok yüksek. Yazıklar olsun gerçekten. Hiç moralini bozma arkadaşım bunlar insan değil takılmaBugün doktor kontrolü vardır ilk defa devlet hastanesinde gittim. Bebeğin boyunu, haftasıyla uyumunu bile söylemedi. Gayet iyi durumu dedi geçti. İkinci sezeryanim olacağını ve ilk cocgumun 1bucuk yaşında olduğunu öğrenince çok riskli hamilellik süresinde bile eski dikişlerin patlayabilir dedi. Neden bukadar erken yaptın çocuk dedi.gerçekten hamileliğinde eski dikişi patlayaan duydunuz mu hiç.icim çok huzursuz oldu..
Ben de omegrav diye bir şey kullanıyorum. İnternette filan pek göremedim ama içeriğini araştırdım baya iyi. 30 omega 3 kapsülü var 30 da multivitamin kapsülü , içeriğini attım bakmak istersenMerhaba kizlar imom yerine kullanabailecegizmiz baska takviye edici gida var mi kullandiginiz veya bilidiginiz
Şu an zaten öyle olması gerek benimki de bugün plesanta ve bebeğin yerini gösterdi plesanta aşağıda ama normal bi durum bundan sonra artık yukarı çıkacak dediKızlar nasılsınız. Size bir şey sormak istiyorum bugün doktor kontrolüm var dı.bebek gayet iyidi ama doktor plasentanın aşağıda olduğunu bebeğin yukarıda olduğu söylendi ve yine ters pozusyondaydı şuan da 19 haftalıkğım başına öyle bir şey geldimi değişirmi acaba nezaman doktora gitsem hep öyle
Progestanın göbekten yapılanı da var 25 mg bence doktorunuza sorup göbekten olanı kullanın. Çünkü kalçadan yapılan gerçekten çok sıkıntı veriyor.Ben progestenjn hem iğnesini hem hapını kullanıyorum suan kalcalqrim.hep.beze oldu çok fenayim
Doktor doğru düzgün açıklama yapmıyor ki rahatlayalım sadece her gittiğimde bebek ters diyorTers pozisyon derken popo bacak gelişli falan mi ki. Bence daha çok erken değişir bu durum mutlaka. Bi arkadaşım 3. Çocuk da doktor sezeryan demiş ters diye. Ameliyatta bakmışlar çocuk dönmüş çok üzülmüştü ilk.ikisi normaldi. Bence sizin daha erken her şekilde olabilir. Som haftalarda belli olur herhalde
Benim doktorum doğru düzgün açıklama yapmıyor sadece ters pozusyonda bebek diyor niye ters diyorum plasenta aşağıda diyor Bebek te yukarıda o yüzden diyor cinsiyet bile beli olmuyor diyor. Bide özel yaniŞu an zaten öyle olması gerek benimki de bugün plesanta ve bebeğin yerini gösterdi plesanta aşağıda ama normal bi durum bundan sonra artık yukarı çıkacak dedi
Biraz tasarruf düşüncesiyle bu ay böyle olsun dedim bin pişman oldum.hassas bı dönem kotu hcbsey duymaya tahammülümüz olmuyor.korkuyor insan.ozeldeki doktorum yol yordam bilerek açıklıyor yolunda gitmeyen bir şeyi bile.insanin içini parçalayarak değil.saat sabah 5 ben hala uyuyamıyorum acaba mi diye sorguluyorum.dedigin gibi takmamaya çalışıyorum ama.nafile. hemen kendi doktoruma randevu aldım bir an önce gtmek istiyorumYani gerçekten sinirleniyorum böyle şeylere devletin doktorusun yaaa böyle kötü olmak zorundamısın senin maaşını hepimiz ödüyoruz azıcık minnet azıcık vatan millet sevgisi yaptığın işe saygı duy yaa. Ben de ilk kontrole devlete gittim ne kadar kötü olabilir ki dedim. Kadının bana ilk dediği şey 37 yaştan sonra down sendromlu olma ihtimali çok yüksek. Yazıklar olsun gerçekten. Hiç moralini bozma arkadaşım bunlar insan değil takılma
Hayirli olsun canım benim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimYaaaa elini ne güzel sallamış öyle maaşallah
Bende bu durumları yaşadım hatta amuda kalkmıştı, ikili taramada ayakta duruyor diye 1 buçuk saat yürüttuler beni, normalmis bu duruş ve pozisyonlar bugün renkli ultrasonla baktık ters takla atıyor bebeğim bisiklet sürer gibi ayaklarını hiç durmadan oynatıyor, hepsi normal bu durumların dedi bana doktorum, devlet hastanesi de doğum pozisyonunda deyince bende korkmuştum dusucek mı ya da erken doğum tehlikesi mı diye içinizi ferah tutun kızlar herşeyi hissediyor bu minnaklarBenim doktorum doğru düzgün açıklama yapmıyor sadece ters pozusyonda bebek diyor niye ters diyorum plasenta aşağıda diyor Bebek te yukarıda o yüzden diyor cinsiyet bile beli olmuyor diyor. Bide özel yani
Roidmi eve plus toz toplamalı modeli çok iyi ben kullaniyorumRobot supurge öneriniz var mi eşim hoover ın bir modelini almayi dusunuyor siyah silip süpurüyor.
Tesekkur ederimBen de omegrav diye bir şey kullanıyorum. İnternette filan pek göremedim ama içeriğini araştırdım baya iyi. 30 omega 3 kapsülü var 30 da multivitamin kapsülü , içeriğini attım bakmak istersen
Bende xiaomi nin viaomi se robotu var canım çok memnunum hem silme hem mop yapıyor aldığımdan beri hiç süpürge tutmadım desem yeridirRobot supurge öneriniz var mi eşim hoover ın bir modelini almayi dusunuyor siyah silip süpurüyor.
Öyle herşeyi hissediyorlar inşallah selametle hepimiz kucağımıza alırız minaklarıBende bu durumları yaşadım hatta amuda kalkmıştı, ikili taramada ayakta duruyor diye 1 buçuk saat yürüttuler beni, normalmis bu duruş ve pozisyonlar bugün renkli ultrasonla baktık ters takla atıyor bebeğim bisiklet sürer gibi ayaklarını hiç durmadan oynatıyor, hepsi normal bu durumların dedi bana doktorum, devlet hastanesi de doğum pozisyonunda deyince bende korkmuştum dusucek mı ya da erken doğum tehlikesi mı diye içinizi ferah tutun kızlar herşeyi hissediyor bu minnaklar
Roborock s6maxv inanılmaz memnunum, renkli kamerası da var appten takip edebiliyorsun süpürmesi ve mopu çok başarılıRobot supurge öneriniz var mi eşim hoover ın bir modelini almayi dusunuyor siyah silip süpurüyor.
Allah devlet hastanelerine düşürmesin. Tanıdığımız bir kadın doğum doktoru var devlette çalışan. İkili test sonucum riskli çıkınca ona da gösterelim dedik. Doktor belki tanıdık olduğumuz için iyi ilgilendi fakat hastane rezil gibiydi. Saatlerce bekliyorsun sıra gelmiyor. Herkes aynı anda 5 dk da bir doktor odasına girip çıkıyor, o yüzden erkekleri içeriye almıyorlar, ultrason cihazları eski, yatağın üstüne peçete bile serilmiyor. Böyle bir ortamda çalışan doktor hastalarına nasıl iyi davranabilir ki.Yani gerçekten sinirleniyorum böyle şeylere devletin doktorusun yaaa böyle kötü olmak zorundamısın senin maaşını hepimiz ödüyoruz azıcık minnet azıcık vatan millet sevgisi yaptığın işe saygı duy yaa. Ben de ilk kontrole devlete gittim ne kadar kötü olabilir ki dedim. Kadının bana ilk dediği şey 37 yaştan sonra down sendromlu olma ihtimali çok yüksek. Yazıklar olsun gerçekten. Hiç moralini bozma arkadaşım bunlar insan değil takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?