kızlar 15+3 üz dün gece yatağa uzanınca karnımın sok tarafında bişi hissettim 3 4 defa sanki biri dokunurmuş gibi bu başka bişimi bebeğin hareketimi anlayamadım ama çok değişikti bidaha olsun diye bekliyorum olmuyo
Kızlar devlete gittim ikili test sonucunu göstermeye baktı ultrasondan da güya göremedi cinsiyeti kaynanam da kızdı çıktık özele gittik orda gayet belliydi cinsiyeti normalde parti yapacaklar ama ben zaten gördüm herşey yolunda çok şükür resimleri paylaşıyorum
Kızlar devlete gittim ikili test sonucunu göstermeye baktı ultrasondan da güya göremedi cinsiyeti kaynanam da kızdı çıktık özele gittik orda gayet belliydi cinsiyeti normalde parti yapacaklar ama ben zaten gördüm herşey yolunda çok şükür resimleri paylaşıyorum
Evet canım çok şükür temiz çıktı valla bende pipiye benzettim üç hafta önce gittiğim de erkek demişti zaten o zaman görmemişim ama şuan kendim dr net gördüm sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil
Kızlar ya icim sürekli bebeğime bişey olmuş gibi geliyor 2 hafta önce gitmiştik herşey normaldi haftasıyla uyumluydu ama bana vesveseler geliyor hareket falan hissetsem rahatlayacagim koku hassasiyeti devam diğer belirtiler baya hafifledi ağrim kanamamda yok ama bu düşünce aklımdan gitmiyor
Kızlar ya icim sürekli bebeğime bişey olmuş gibi geliyor 2 hafta önce gitmiştik herşey normaldi haftasıyla uyumluydu ama bana vesveseler geliyor hareket falan hissetsem rahatlayacagim koku hassasiyeti devam diğer belirtiler baya hafifledi ağrim kanamamda yok ama bu düşünce aklımdan gitmiyor
Canım o başta ben olmak üzere hepimizde var bence.
Aradan vakit geçtikte vesveseler çoğalıyor. Haftamız seninle aynı, çok şükür riskli olan ilk 3 aylık dönemi geride bıraktık. Bi 2-4 hafta sonra inşallah hareketleri hissetmeye başlarsak rahatlayacağız.
Canım o başta ben olmak üzere hepimizde var bence.
Aradan vakit geçtikte vesveseler çoğalıyor. Haftamız seninle aynı, çok şükür riskli olan ilk 3 aylık dönemi geride bıraktık. Bi 2-4 hafta sonra inşallah hareketleri hissetmeye başlarsak rahatlayacağız.
1 ay çok uzun geliyor bana 2 haftada bir gitsem sanki daha rahat hiss decegim ah bu annelik endişeler hiç bitmiyor sanırım belirtiler hafifleyince bana öyle geldi diye düşünüyorum
1 ay çok uzun geliyor bana 2 haftada bir gitsem sanki daha rahat hiss decegim ah bu annelik endişeler hiç bitmiyor sanırım belirtiler hafifleyince bana öyle geldi diye düşünüyorum
Doktorum ayda bir istiyor bikere bir hafta erken gittim niye erken geldin dedi o biraz rahat takılıyor inşallah bişey olmaz sağlıkla kavusalim minnoslarimiza ya bu endişe hiç bitmeyecek eminim
Ben ilk gebeligimde 75 kg hamile kaldim ve 10 kg almistim bebek dahil. 3400 dogmustu, cok da minik degildi. Asla kac aylik oldugumu kestiremiyorlardi. Cok derli topluydu karnım. Bu kez yayvan gidiyor, sürekli yattım ondan belki de Icerden içerden büyüyordur o annesi, hiç problem etme