2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor

Bendede hep oluyor nerdeyse başından beri hatta normal bir durummuş rahim genişlediği için

merhaba, haftalarimiz yaklaşık ayni. benim de birkaç haftadır bahsettigin oluyor. ebeye de sordum muayene etti, bir sorun yok. bebek büyüdüğü ve rahim genişlediği icin oluyor. hatta bana bazen, biraz kabızlıkla da birleşirse, kramp seklinde de oluyor. magnezyum önerdi doktor ama ilaç olarak degil de şimdilik soda icmek muz yemek vs seklinde. ileride takviye ilaç almak daha uygun olur dedi

Kızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir?

Kızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir
Sürekli bir sağa bir sola dönüyorum. Bir pozisyonda kalamıyorum rahatsız oluyorum hatta bazen gece uyandığımda sırt üstü yatıyor buluyorum kendimi… değişiyor yani sürekli önemli değil bence o kadar nasıl rahat ediyorsan öyle uyu demişti doktor

Kızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir?
İkizlerimde hep solda yattım resmen sol tarafım çürüdü artık son bi iki ayda arada dinlenmek için sağa dönüyordum. Şimdide genelde solda yatmaya çalışıyorum ama sağdada yattığım oluyor tek taraflı yatınca ağrı oluyor bacaklarımda. Sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum genelde

Ben de geceleri gün içinde dikkat etmeye calisiorm doktorum da açıkladı. Kalbe giden toplar damarlar sağ taraftaymis sıkışmamasi gerekior filan die ama kendimi hep sırt üstü veya sağa dönmüş buluorm

Bende bu hafta 17. Haftamdayım aynısı oluyordu 3 gün sirdü sonra ayıptır söylemesi kabız oldum bagırsak olabilir

Kızlar mrb halihazırda özel klinikte devam eden bi kontrol sürecim var ama detaylı ultrason için zor bela devlet hastanesinden kadın doğuma randevu bulabildim. Kadın doğum doktoru detaylı için perinatolojiye mi yönlendirecek doğru mu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…