2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar.bende bisey sormak istiyorum.size özellikle bebeği hissedenler. Benim 3. Ama digerlerinde hatırlamıyorum. Bu bebeğin hareketleri çok asafi sa hissediyorum. Tam.bikini bölgesinde hissediyorum. Çok mu aşağıda bebek yoksa sizinde mi öyle

Canım benmde öyle bugün 3 kere üst üstte sol tarafta bikinin bölgesinin biraz üstünde hissettim.biraz baktımda yazılanlara normalmiş bu haftalarda oralarda hissedilmesi.acısız bi elektirik çarpması gibi damar atıyomuş gibi değişik bişeydi

Evet aynen öyle bisey. Dedim çok mu aşağıda korktum bi an. Yukarı çıkar o zaman ilerleyen günlerde. Çarşamba günü bi doktora sorcam

Tabi ki var olmaz mı hiç hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız ekliyim listeye de cinsiyet belli mi
Hoşbuldum teşekkür ederim, inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz
30 yaş sat 28.12.2021 sürpriz ikiz gebeliği cinsiyetler belli olmadı inşallah bir dahaki kontrolde öğrenir söylerim

Hoşbuldum teşekkür ederim, inşallah sağlıcakla kavuşuruz hepimiz
30 yaş sat 28.12.2021 sürpriz ikiz gebeliği cinsiyetler belli olmadı inşallah bir dahaki kontrolde öğrenir söylerim
Yaaaa ne kadar güzel sağlıcakla kucakla minikleri ikiz gebeliklerimiz çoğalıyor

Evet aynen öyle bisey. Dedim çok mu aşağıda korktum bi an. Yukarı çıkar o zaman ilerleyen günlerde. Çarşamba günü bi doktora sorcam
Bunu bnde merak ediyorum benide bilgilendirrmisin sorduktan sonra. ama göbek deliği iyice dışa cıktıgında oralarda oluyormuş sanırm snin nasıl bnm hafiften dısarı cıkmaya basladı orası

Bunu bnde merak ediyorum benide bilgilendirrmisin sorduktan sonra. ama göbek deliği iyice dışa cıktıgında oralarda oluyormuş sanırm snin nasıl bnm hafiften dısarı cıkmaya basladı orası
Hiç öyle bi farklılık görmüyorum ben bakıyorum.bazen de aynı göbek deliğim. Inşallah heyecandan falan unutmam sormam.lazim mutlaka dokotra korkuyorum çünkü bu kadar asagisa6 olması

Hiç öyle bi farklılık görmüyorum ben bakıyorum.bazen de aynı göbek deliğim. Inşallah heyecandan falan unutmam sormam.lazim mutlaka dokotra korkuyorum çünkü bu kadar asagisa6 olması
Bnce normaldir hiçte bilmiyorum ama göbek deliğinin alt kısımları yazıyor nette resmlerde de o bölgelerde gösteriyor bnun gibi.ne kadar dogru blmiyorum tabii

Eklentiler

• Screenshot_2022-04-14-18-35-14-918_istanbul.codify.opdrbanuciftci.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 55
Bnce normaldir hiçte bilmiyorum ama göbek deliğinin alt kısımları yazıyor nette resmlerde de o bölgelerde gösteriyor bnun gibi.ne kadar dogru blmiyorum tabii
Öyledir belki de ayaklarını mi uzatiyo aşağı doğru acaba keske bazen görebilme imkanımız olsa. Baksak napiyo falan

Öyledir belki de ayaklarını mi uzatiyo aşağı doğru acaba keske bazen görebilme imkanımız olsa. Baksak napiyo falan
Keşkeee bnce suan deli gibi dans ediyorlardır o kdar hareketlerinden suan azıcık hissetmek kızdırıyor bni orgam taraman ne zaman çarşamba günümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…