- 22 Aralık 2021
- 320
- 261
- 53
- 31
Ya benim bir de yürürken kasık ağrım oluyor resmen rahim kısmında ağırlık hissediyorum sizde de öyle oluyormuKızlar ağrıları başlayanlar var sanırım aranızda. Ben malesef çok erken tanıştım bu ağrılarla hep bir çare aradım hamile yastığı, farklı yatakta uyuma, hareket etme vs. Ama olacağı varsa mutlaka ağrıyor gece uykusundaki hareketsizlikten kaynaklı sanırım. Benim bel, iki yanım, sırtım ve bazende bacaklarıma vuruyor yataktan acıdan 1 saatte kalktığım günlerde oldu malesefdoktorada gittim hamilelikte normal olduğunu sıcak kompres uygulamamı önerdi o bölgeye. En son gittiğimde kalsiyum magnezyum başlattı günde 2 tablet ondan sonra baya rahatladım halen oluyor ağrılar ama eskisi gibi şiddetli değil daha dayanılabilir.
Evet o zamana inşaallah. Detaylı bakıcam organlarina dedi. Senin ne zamanYa benim bir de yürürken kasık ağrım oluyor resmen rahim kısmında ağırlık hissediyorum sizde de öyle oluyormu
Böyle dolu dolu bi his oluyor bendede bazen kasık kısmında bence bunların hepsi normal ağrılar sürekli olmadığı sürece. Sonuçta bebek içeride kendine yer açtıkca kaslarımız gerilip sertleşiyorYa benim bir de yürürken kasık ağrım oluyor resmen rahim kısmında ağırlık hissediyorum sizde de öyle oluyormu
İnsallah canim Allah şifalar versinSağol canım öyle yapmayı planlıyorum çok fena bi ağrı çünkü kabızda değilim gazımda yok öyle anlamda veremedim suda içmeye çalışıyorum yeterince sık wc ye çıkıyorum zaten inşallah geçer
Bende kasıklarımda hep asagida hissediyorum hala yukari cikmadiBunu bnde merak ediyorum benide bilgilendirrmisin sorduktan sonra. ama göbek deliği iyice dışa cıktıgında oralarda oluyormuş sanırm snin nasıl bnm hafiften dısarı cıkmaya basladı orası
Saglık ocagındada kasıgımdan duydu kalp atışını.artık cıkar yukarııBende kasıklarımda hep asagida hissediyorum hala yukari cikmadi
Tabi vücut değişiyor kolay değil keşke doktor kontrolleri her hafta olsada içimiz rahatlasaBöyle dolu dolu bi his oluyor bendede bazen kasık kısmında bence bunların hepsi normal ağrılar sürekli olmadığı sürece. Sonuçta bebek içeride kendine yer açtıkca kaslarımız gerilip sertleşiyor
Canim dun gece siddetli bobrek agrim oldu ilk gebeligim aklima gelince kendimi tutamadim agladm zor gecirmistim 8 ay boyunca okdr agrimistiki doktor bobreklerime tel takacakti hamileligimi hastanede yatarak gecirmistim ve yeniden sag bobregimde sancilanma oldi cok korkuyorum elimde deil ayni seyleri yeniden yasiyacam korkusu agri kesici icip sol tarafima yatip uyudum sabah iyiydim allahim birdaha olmaz insallah ayni seyleri yasamak beni cok korkutuyo bobrek sancisi kadar kotu bir sanci yok benim icin bebek buyudukce bobreklere baski yapiyo gecmis olsun sanadaBöbrek ağrısı yaşayanınız varmı 2 gündür sağ böbreğim çok ağrıyor kasılır gibi
Ahh evet ya beni 2 haftada en fazla 3 haftada bir çağırıyordu doktorum şimdi şehir dışındayım nasıl geçecek bakalım 1 ay diyorumTabi vücut değişiyor kolay değil keşke doktor kontrolleri her hafta olsada içimiz rahatlasa
Ben surekli halsizim ve agirlastim sanirimKızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Alt karın kısmı diyebilirim bikini bölgesine yakın, bazen pıt pıt bazen de balık kayıyor gibi oluyor anlıkKızlar.bende bisey sormak istiyorum.size özellikle bebeği hissedenler. Benim 3. Ama digerlerinde hatırlamıyorum. Bu bebeğin hareketleri çok asafi sa hissediyorum. Tam.bikini bölgesinde hissediyorum. Çok mu aşağıda bebek yoksa sizinde mi öyle
Canımm inşallah devam etmez ya anlayabiliyorum seni 2 gündür farkettim ne kadar acılı bi ağrı olduğunu sağ tarafa yatmamaya çalış sağa yattıkça devam ediyor, benim gün içindede oldu malesef umarım kesilir devam ederse sende yine bi doktora görün bende giderimCanim dun gece siddetli bobrek agrim oldu ilk gebeligim aklima gelince kendimi tutamadim agladm zor gecirmistim 8 ay boyunca okdr agrimistiki doktor bobreklerime tel takacakti hamileligimi hastanede yatarak gecirmistim ve yeniden sag bobregimde sancilanma oldi cok korkuyorum elimde deil ayni seyleri yeniden yasiyacam korkusu agri kesici icip sol tarafima yatip uyudum sabah iyiydim allahim birdaha olmaz insallah ayni seyleri yasamak beni cok korkutuyo bobrek sancisi kadar kotu bir sanci yok benim icin bebek buyudukce bobreklere baski yapiyo gecmis olsun sanada
Ay ben de bilakis gece boyu dönüp duruyorum yatakta, uykum var uyuyamıyorum bi de kaşıntı çıktı başıma vücudum o kadar kurudu ki pul pul dökülüyor la roche en yoğun nemlendiricisinden kullanıyorum bana mısın demiyoKızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Enerjim yerinde şükür, bende de aksine sabah erken uyanma durumu başladı, normalden iki saat erken kalkmaya başladımKızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Patlattınız mı balonlarııııEvet canım 3 buçuk yaşında bir oğlum var bir tane daha oğlan geliyor kısmetse
Pazar günü canimPatlattınız mı balonlarıııı
Bende kasiniyorum kuruluktan dalan olive in dogal kremi var silikonsuz parabensiz her gun kullanmak lazim.Ay ben de bilakis gece boyu dönüp duruyorum yatakta, uykum var uyuyamıyorum bi de kaşıntı çıktı başıma vücudum o kadar kurudu ki pul pul dökülüyor la roche en yoğun nemlendiricisinden kullanıyorum bana mısın demiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?