2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya benim bir de yürürken kasık ağrım oluyor resmen rahim kısmında ağırlık hissediyorum sizde de öyle oluyormu

Ya benim bir de yürürken kasık ağrım oluyor resmen rahim kısmında ağırlık hissediyorum sizde de öyle oluyormu
Böyle dolu dolu bi his oluyor bendede bazen kasık kısmında bence bunların hepsi normal ağrılar sürekli olmadığı sürece. Sonuçta bebek içeride kendine yer açtıkca kaslarımız gerilip sertleşiyor

Bunu bnde merak ediyorum benide bilgilendirrmisin sorduktan sonra. ama göbek deliği iyice dışa cıktıgında oralarda oluyormuş sanırm snin nasıl bnm hafiften dısarı cıkmaya basladı orası
Bende kasıklarımda hep asagida hissediyorum hala yukari cikmadi

Böyle dolu dolu bi his oluyor bendede bazen kasık kısmında bence bunların hepsi normal ağrılar sürekli olmadığı sürece. Sonuçta bebek içeride kendine yer açtıkca kaslarımız gerilip sertleşiyor
Tabi vücut değişiyor kolay değil keşke doktor kontrolleri her hafta olsada içimiz rahatlasa

Böbrek ağrısı yaşayanınız varmı 2 gündür sağ böbreğim çok ağrıyor kasılır gibi
Canim dun gece siddetli bobrek agrim oldu ilk gebeligim aklima gelince kendimi tutamadim agladm zor gecirmistim 8 ay boyunca okdr agrimistiki doktor bobreklerime tel takacakti hamileligimi hastanede yatarak gecirmistim ve yeniden sag bobregimde sancilanma oldi cok korkuyorum elimde deil ayni seyleri yeniden yasiyacam korkusu agri kesici icip sol tarafima yatip uyudum sabah iyiydim allahim birdaha olmaz insallah ayni seyleri yasamak beni cok korkutuyo bobrek sancisi kadar kotu bir sanci yok benim icin bebek buyudukce bobreklere baski yapiyo gecmis olsun sanada

Alt karın kısmı diyebilirim bikini bölgesine yakın, bazen pıt pıt bazen de balık kayıyor gibi oluyor anlık

Reactions: Zzy
Canımm inşallah devam etmez ya anlayabiliyorum seni 2 gündür farkettim ne kadar acılı bi ağrı olduğunu sağ tarafa yatmamaya çalış sağa yattıkça devam ediyor, benim gün içindede oldu malesef umarım kesilir devam ederse sende yine bi doktora görün bende giderim

Kızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Ay ben de bilakis gece boyu dönüp duruyorum yatakta, uykum var uyuyamıyorum bi de kaşıntı çıktı başıma vücudum o kadar kurudu ki pul pul dökülüyor la roche en yoğun nemlendiricisinden kullanıyorum bana mısın demiyo

Bende kasiniyorum kuruluktan dalan olive in dogal kremi var silikonsuz parabensiz her gun kullanmak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…