Ve suan tekrar basladi saga yattikca daha cok baski oluyo olk gebelogimde sarkma vardi cok korkuyorumCanımm inşallah devam etmez ya anlayabiliyorum seni 2 gündür farkettim ne kadar acılı bi ağrı olduğunu sağ tarafa yatmamaya çalış sağa yattıkça devam ediyor, benim gün içindede oldu malesef umarım kesilir devam ederse sende yine bi doktora görün bende giderim
Haber veririsin banadaCanımm inşallah devam etmez ya anlayabiliyorum seni 2 gündür farkettim ne kadar acılı bi ağrı olduğunu sağ tarafa yatmamaya çalış sağa yattıkça devam ediyor, benim gün içindede oldu malesef umarım kesilir devam ederse sende yine bi doktora görün bende giderim
Bende gece cok dönuyorum bi sag bi sol uyusuyor sabit kalinca kolum zaten.insallah bir sey olmazBende kasiniyorum kuruluktan dalan olive in dogal kremi var silikonsuz parabensiz her gun kullanmak lazim.
Bende ilk trimester daha enerjiktim şu an daha hareketsizimBen surekli halsizim ve agirlastim sanirim
Benimde kış ayları bacaklarımda olur hep yağ tavsiye ederim daha etkili oluyor. Şu an karnıma hindistan cevizi yağıyla bio oil karışık kullanıyorum bende şu anlık iyiyimAy ben de bilakis gece boyu dönüp duruyorum yatakta, uykum var uyuyamıyorum bi de kaşıntı çıktı başıma vücudum o kadar kurudu ki pul pul dökülüyor la roche en yoğun nemlendiricisinden kullanıyorum bana mısın demiyo
Ne güzel ben ağrılarım olmasa hiç kalkmam herhalde baya uykuya düştüm ama teselli veriyorum kendime sıcaklar gelince zaten uyuyamayacağım diyeEnerjim yerinde şükür, bende de aksine sabah erken uyanma durumu başladı, normalden iki saat erken kalkmaya başladım
Benim detaylı ultrason var çok heyecanlıKızlar yarın kontrolü olanlar kimler? Beeen
Hindistan cevizi yağı var onu deneyeyim bariBende ilk trimester daha enerjiktim şu an daha hareketsizim
Benimde kış ayları bacaklarımda olur hep yağ tavsiye ederim daha etkili oluyor. Şu an karnıma hindistan cevizi yağıyla bio oil karışık kullanıyorum bende şu anlık iyiyim
Ne güzel ben ağrılarım olmasa hiç kalkmam herhalde baya uykuya düştüm ama teselli veriyorum kendime sıcaklar gelince zaten uyuyamayacağım diye
Çook heyecanlı hem de. İnşallah çok çok güzel geçerBenim detaylı ultrason var çok heyecanlı
cumartesi kontrol var 1 ay önce serklan oldum. 1 hafta sonra yani 3 hafta önce gittiğimizde herşey iyiydi. şu 2 gün geçse.. bebekte iyidir inşallahKızlar yarın kontrolü olanlar kimler? Beeen
Hepimiz inşallahÇook heyecanlı hem de. İnşallah çok çok güzel geçer
Benim detaylı değil ama doktorum organlarına detaylı olarak bakacağız demişti son kontrolde bende de onun heyecanı var. Güzel haberlerle çıkarız o odalardan inşallah
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıcaklacumartesi kontrol var 1 ay önce serklan oldum. 1 hafta sonra yani 3 hafta önce gittiğimizde herşey iyiydi. şu 2 gün geçse.. bebekte iyidir inşallah
Cinsiyetide öğreneceğiz. çok merak ediyorum.. çok heyecanlı
Çok çok az kaldı Şafak 1 diyebiliriz artık, umarım her şey gönlünüzde ve sağlıkla devam etsin, erkek diyorum bencumartesi kontrol var 1 ay önce serklan oldum. 1 hafta sonra yani 3 hafta önce gittiğimizde herşey iyiydi. şu 2 gün geçse.. bebekte iyidir inşallah
Cinsiyetide öğreneceğiz. çok merak ediyorum.. çok heyecanlı
bol bol sürüyorum ama çabuk emiliyor kıyafetlerde leke sorunu yaşamadım hiç. Çoğu hamile öneriyor inş iyi gelirHindistan cevizi yağı var onu deneyeyim bari
Ahh ne güzel genelde aynı günler gidiyordukÇok çok az kaldı Şafak 1 diyebiliriz artık, umarım her şey gönlünüzde ve sağlıkla devam etsin, erkek diyorum ben
Göbeğime kullanıyorum Hindistan cevizi yağı doğal diye krem almadım ama vücuduma da deneyeyim. Cildim atopik zaten soğukta sıcakta mahvoluyorum uykumdan edince dayanılmaz oluyor, yağı deneyeceğim yatmadanbol bol sürüyorum ama çabuk emiliyor kıyafetlerde leke sorunu yaşamadım hiç. Çoğu hamile öneriyor inş iyi gelir
L Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmiÇook heyecanlı hem de. İnşallah çok çok güzel geçer
Benim detaylı değil ama doktorum organlarına detaylı olarak bakacağız demişti son kontrolde bende de onun heyecanı var. Güzel haberlerle çıkarız o odalardan inşallah
Senin kontrolleri sekteye uğratan şehir dışında olman oldu ama olsun bebeğin de sen de sağlıklısınız çok şükür canımAhh ne güzel genelde aynı günler gidiyordukşimdi şehir dışında olunca vakit geçmiyor bana ilk defa 1 ay bekleyeceğim
Bacaklarda çok güzel bir his oluyor parıltılı yumoş yumoş tam yazlık kıyafetler içinGöbeğime kullanıyorum Hindistan cevizi yağı doğal diye krem almadım ama vücuduma da deneyeyim. Cildim atopik zaten soğukta sıcakta mahvoluyorum uykumdan edince dayanılmaz oluyor, yağı deneyeceğim yatmadan
Ağrı yok canım bende, sadece bazen yatakta gerinirken falan ters bir hareket oluyor sanırım göbekten hafif bir ağrı oluyor ama çok şiddetli diyemem.
Benim sağlığım yerinde çok şükür bebişte iyidir herhalde henüz hissetmediğim içinSenin kontrolleri sekteye uğratan şehir dışında olman oldu ama olsun bebeğin de sen de sağlıklısınız çok şükür canım
Bu arada enerjisizlik bende de var, özellikle kendim olduğunda 9-10 gibi yatıyorum bu hafta annemlere geldim o yüzden bu saatte ayaktayım.
Bir de artık yatarken göbeğimin üstüne yatmamalıyım diye tasalı yatıyorum galiba gece hep uyanıp yatış pozisyonumu değiştiriyorum; oysa bir şey olmaz biliyorum ama işte
Ondan da uykum çok sağlıklı değil galiba, yorgun hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?