2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ve suan tekrar basladi saga yattikca daha cok baski oluyo olk gebelogimde sarkma vardi cok korkuyorum

Haber veririsin banada

Ben surekli halsizim ve agirlastim sanirim
Bende ilk trimester daha enerjiktim şu an daha hareketsizim
Benimde kış ayları bacaklarımda olur hep yağ tavsiye ederim daha etkili oluyor. Şu an karnıma hindistan cevizi yağıyla bio oil karışık kullanıyorum bende şu anlık iyiyim
Enerjim yerinde şükür, bende de aksine sabah erken uyanma durumu başladı, normalden iki saat erken kalkmaya başladım
Ne güzel ben ağrılarım olmasa hiç kalkmam herhalde baya uykuya düştüm ama teselli veriyorum kendime sıcaklar gelince zaten uyuyamayacağım diye

Hindistan cevizi yağı var onu deneyeyim bari

Benim detaylı ultrason var çok heyecanlı
Çook heyecanlı hem de. İnşallah çok çok güzel geçer

Benim detaylı değil ama doktorum organlarına detaylı olarak bakacağız demişti son kontrolde bende de onun heyecanı var. Güzel haberlerle çıkarız o odalardan inşallah

cumartesi kontrol var 1 ay önce serklan oldum. 1 hafta sonra yani 3 hafta önce gittiğimizde herşey iyiydi. şu 2 gün geçse.. bebekte iyidir inşallah
Cinsiyetide öğreneceğiz. çok merak ediyorum.. çok heyecanlı
Allah gönlünüze göre versin inşallah sağlıcakla

cumartesi kontrol var 1 ay önce serklan oldum. 1 hafta sonra yani 3 hafta önce gittiğimizde herşey iyiydi. şu 2 gün geçse.. bebekte iyidir inşallah
Cinsiyetide öğreneceğiz. çok merak ediyorum.. çok heyecanlı
Çok çok az kaldı Şafak 1 diyebiliriz artık, umarım her şey gönlünüzde ve sağlıkla devam etsin, erkek diyorum ben

bol bol sürüyorum ama çabuk emiliyor kıyafetlerde leke sorunu yaşamadım hiç. Çoğu hamile öneriyor inş iyi gelir
Göbeğime kullanıyorum Hindistan cevizi yağı doğal diye krem almadım ama vücuduma da deneyeyim. Cildim atopik zaten soğukta sıcakta mahvoluyorum uykumdan edince dayanılmaz oluyor, yağı deneyeceğim yatmadan

L Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmi
Benim de haftaya sali insallah randevum
Insallah hepimizinki guzel gecer mutlaka
Birde yuzunuz leke oldumu

Ahh ne güzel genelde aynı günler gidiyorduk şimdi şehir dışında olunca vakit geçmiyor bana ilk defa 1 ay bekleyeceğim
Senin kontrolleri sekteye uğratan şehir dışında olman oldu ama olsun bebeğin de sen de sağlıklısınız çok şükür canım

Bu arada enerjisizlik bende de var, özellikle kendim olduğunda 9-10 gibi yatıyorum bu hafta annemlere geldim o yüzden bu saatte ayaktayım.

Bir de artık yatarken göbeğimin üstüne yatmamalıyım diye tasalı yatıyorum galiba gece hep uyanıp yatış pozisyonumu değiştiriyorum; oysa bir şey olmaz biliyorum ama işte
Ondan da uykum çok sağlıklı değil galiba, yorgun hissediyorum.

Göbeğime kullanıyorum Hindistan cevizi yağı doğal diye krem almadım ama vücuduma da deneyeyim. Cildim atopik zaten soğukta sıcakta mahvoluyorum uykumdan edince dayanılmaz oluyor, yağı deneyeceğim yatmadan
Bacaklarda çok güzel bir his oluyor parıltılı yumoş yumoş tam yazlık kıyafetler için ama atopik ciltlere özel ürünler var belki onlar daha iyi gelebilir

L Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmi
Benim de haftaya sali insallah randevum
Insallah hepimizinki guzel gecer mutlaka
Birde yuzunuz leke oldumu
Ağrı yok canım bende, sadece bazen yatakta gerinirken falan ters bir hareket oluyor sanırım göbekten hafif bir ağrı oluyor ama çok şiddetli diyemem.

Yüzde leke bende henüz olmadı ama bir kaç sivilcem çıktı. Bu yüzde çıkan lekelere gebelik maskesi deniyormuş, normalmiş. Eğer sende çıktıysa hiç endişe etme.

Benim sağlığım yerinde çok şükür bebişte iyidir herhalde henüz hissetmediğim için ben çalışmadığım için geç yatıp geç kalkıyorum ama herhalde eve döndüğümde sıcaklar bastırmış olur uyuyamam artık diye düşünüyorum. Bende yan yatıyorum ama gece binbir pozisyon dönüyorum bazen sen gibi uyanıp dönüyorum hemen. Benimde mide yanması sıkıntımdan uykularım kalitesiz kontrol zamanı doktora danışacağım ilaç almak istemiyorum ama bebek büyüdükçede bu sorun artarsa o zaman alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…