Evet bildiğim kadarıyla sistemden yeşil alan açıyor ve seni o bölüme yönlendiriyor canim bende haftaya Perşembe için gideceğim bakalım nasıl olacakKızlar mrb halihazırda özel klinikte devam eden bi kontrol sürecim var ama detaylı ultrason için zor bela devlet hastanesinden kadın doğuma randevu bulabildim. Kadın doğum doktoru detaylı için perinatolojiye mi yönlendirecek doğru mu biliyorum
Teşekkür ederim canım hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahEkledim oğlusunu canım maşallah sağlıkla gelsin
Doktor net konusmadi hic guven vermiyor iki seferse dedigi farkli ve kesin demedi ya. DegistircemHaftan itibariyle nettir artık canim
O zaman yeni arayışlara gir canim zaten erkekse direk belli ediyor kendini bacak arası boş olmuyorDoktor net konusmadi hic guven vermiyor iki seferse dedigi farkli ve kesin demedi ya. Degistircem
Selam canım böbrek olduğuna emin misin neresi tam olarak? Benim de o kısımda ağrım olmuştu günlerce ilk başta ben de böbrek sandım ama kaburgaymış. Hem yanlış yattığım için hem de hormonlardan ve karnın büyümesi ile etime baskı yapmış kaburgam.Böbrek ağrısı yaşayanınız varmı 2 gündür sağ böbreğim çok ağrıyor kasılır gibi
bende yan yatmaya çalışıyorum ama bazen düz yatarken uyanıyorum , nasıl denk gelirse artık allaha emanetKızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir?
Tesekkur ederim mavis benim bugun randevum ayrıntıları paylaşırım insEvet bildiğim kadarıyla sistemden yeşil alan açıyor ve seni o bölüme yönlendiriyor canim bende haftaya Perşembe için gideceğim bakalım nasıl olacak
Gebelik takibi için gittiğini şöyle canim kimi doktor ters tepebiliyorTesekkur ederim mavis benim bugun randevum ayrıntıları paylaşırım ins
Ya ben dün sol taraftan bı ağrı girdi yataktan kalktım öyle ağrıdı canımBöbrek ağrısı yaşayanınız varmı 2 gündür sağ böbreğim çok ağrıyor kasılır gibi
Belimin üstü canım şu sağ sol boşluklar varya omurganın iki tarafında orası, sağ taraf tek taraflı sıkışır gibi bi ağrı kasıyor çok bugün ağrısına uyandım daha çok sağa yatınca oluyor onu farkettim ama solda yatarkende oldu bi ürolojiye gitmek lazım sanırım okudumda hamilelikte böbrek büyümesi falan oluyormuş sanırım bikaç gündür zaten her yerim ağrıyor belimde dahil umarım benimde kaburgadan falandır bişey çıkmaz.Selam canım böbrek olduğuna emin misin neresi tam olarak? Benim de o kısımda ağrım olmuştu günlerce ilk başta ben de böbrek sandım ama kaburgaymış. Hem yanlış yattığım için hem de hormonlardan ve karnın büyümesi ile etime baskı yapmış kaburgam.
Ağrın tek taraflı mı yoksa iki tarafta ağrıyor mu?
Bende iki gun once delirecektim bobregim resmen agriyordu sonra gazim oldugunu farkettim bide kabizdim sonra bebekte galiba o tarafa baski yapinca hepsi ustuste gelmisti o gece sabaha kdr ağrıdı sonra gecti eger gecmezse muhakkak doktor gidinBöbrek ağrısı yaşayanınız varmı 2 gündür sağ böbreğim çok ağrıyor kasılır gibi
Sağol canım öyle yapmayı planlıyorum çok fena bi ağrı çünkü kabızda değilim gazımda yok öyle anlamda veremedim suda içmeye çalışıyorum yeterince sık wc ye çıkıyorum zaten inşallah geçerBende iki gun once delirecektim bobregim resmen agriyordu sonra gazim oldugunu farkettim bide kabizdim sonra bebekte galiba o tarafa baski yapinca hepsi ustuste gelmisti o gece sabaha kdr ağrıdı sonra gecti eger gecmezse muhakkak doktor gidin
Anladım canım benimki farklı anlık olmadıYa ben dün sol taraftan bı ağrı girdi yataktan kalktım öyle ağrıdı canım
Oluyor canim doktor normal diyorKızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
O ağrı bende de var.Benim de bazen kalça ve bel arası bölge sızlıyor. Oturduğum yerden kalkarken, yatarken pozisyon değiştirirken oluyor genellikle bi anda sızlıyor sonra azalıp bitiyor. Genellikle hep sağ ve sol yana yatıyorum, düz yatınca sırt ve bel ağrısı oluyor o da karındaki ağılık omurgaya baskı yaptığı içinmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?