Kızlar mrb halihazırda özel klinikte devam eden bi kontrol sürecim var ama detaylı ultrason için zor bela devlet hastanesinden kadın doğuma randevu bulabildim. Kadın doğum doktoru detaylı için perinatolojiye mi yönlendirecek doğru mu biliyorum
Selam canım böbrek olduğuna emin misin neresi tam olarak? Benim de o kısımda ağrım olmuştu günlerce ilk başta ben de böbrek sandım ama kaburgaymış. Hem yanlış yattığım için hem de hormonlardan ve karnın büyümesi ile etime baskı yapmış kaburgam.
Ağrın tek taraflı mı yoksa iki tarafta ağrıyor mu?
Kızlar bir sorum olacakti. Yatış pozisyonunuza dikkat edior musunuz? Sol tarafa yatmak gerekli diorlar ama cidden sürekli o şekilde yatamiorm. Sizde durumlar nedir?
Selam canım böbrek olduğuna emin misin neresi tam olarak? Benim de o kısımda ağrım olmuştu günlerce ilk başta ben de böbrek sandım ama kaburgaymış. Hem yanlış yattığım için hem de hormonlardan ve karnın büyümesi ile etime baskı yapmış kaburgam.
Ağrın tek taraflı mı yoksa iki tarafta ağrıyor mu?
Belimin üstü canım şu sağ sol boşluklar varya omurganın iki tarafında orası, sağ taraf tek taraflı sıkışır gibi bi ağrı kasıyor çok bugün ağrısına uyandım daha çok sağa yatınca oluyor onu farkettim ama solda yatarkende oldu bi ürolojiye gitmek lazım sanırım okudumda hamilelikte böbrek büyümesi falan oluyormuş sanırım bikaç gündür zaten her yerim ağrıyor belimde dahil umarım benimde kaburgadan falandır bişey çıkmaz.
Bende iki gun once delirecektim bobregim resmen agriyordu sonra gazim oldugunu farkettim bide kabizdim sonra bebekte galiba o tarafa baski yapinca hepsi ustuste gelmisti o gece sabaha kdr ağrıdı sonra gecti eger gecmezse muhakkak doktor gidin
Bende iki gun once delirecektim bobregim resmen agriyordu sonra gazim oldugunu farkettim bide kabizdim sonra bebekte galiba o tarafa baski yapinca hepsi ustuste gelmisti o gece sabaha kdr ağrıdı sonra gecti eger gecmezse muhakkak doktor gidin
Sağol canım öyle yapmayı planlıyorum çok fena bi ağrı çünkü kabızda değilim gazımda yok öyle anlamda veremedim suda içmeye çalışıyorum yeterince sık wc ye çıkıyorum zaten inşallah geçer
Kızlar ağrıları başlayanlar var sanırım aranızda. Ben malesef çok erken tanıştım bu ağrılarla hep bir çare aradım hamile yastığı, farklı yatakta uyuma, hareket etme vs. Ama olacağı varsa mutlaka ağrıyor gece uykusundaki hareketsizlikten kaynaklı sanırım. Benim bel, iki yanım, sırtım ve bazende bacaklarıma vuruyor yataktan acıdan 1 saatte kalktığım günlerde oldu malesef doktorada gittim hamilelikte normal olduğunu sıcak kompres uygulamamı önerdi o bölgeye. En son gittiğimde kalsiyum magnezyum başlattı günde 2 tablet ondan sonra baya rahatladım halen oluyor ağrılar ama eskisi gibi şiddetli değil daha dayanılabilir.
Kızlar bende 17 haftalık hamileyim bi kaç gündür karnımın alt kısmında ağrı oluyor çok şiddetli bi ağrı değil ama vurup geçiyo endişe ettim biraz sizinde böyle ağrı oluyomu karın genişlediği içinmi oluyo acaba bazende sağdan soldan ağrı vuruyor
Benim de bazen kalça ve bel arası bölge sızlıyor. Oturduğum yerden kalkarken, yatarken pozisyon değiştirirken oluyor genellikle bi anda sızlıyor sonra azalıp bitiyor. Genellikle hep sağ ve sol yana yatıyorum, düz yatınca sırt ve bel ağrısı oluyor o da karındaki ağılık omurgaya baskı yaptığı içinmiş.
Benim de bazen kalça ve bel arası bölge sızlıyor. Oturduğum yerden kalkarken, yatarken pozisyon değiştirirken oluyor genellikle bi anda sızlıyor sonra azalıp bitiyor. Genellikle hep sağ ve sol yana yatıyorum, düz yatınca sırt ve bel ağrısı oluyor o da karındaki ağılık omurgaya baskı yaptığı içinmiş.
Benim belim bacaklarımdan ayrılıyo sanki uzanıyoken ayağa kalkmak çok zor oluyo bir de alt pijamamı giyerken ayağımı kaldırınca karnımın altı sızlıyo bacaklarımı kaldıramıyorum sanki karnım düşecek gibi oluyo