Bacaklarda çok güzel bir his oluyor parıltılı yumoş yumoş tam yazlık kıyafetler için ama atopik ciltlere özel ürünler var belki onlar daha iyi gelebilir
Atopik ürünler bile yetmiyor artık işte nemlendirmeye hamilelikten sonra ekstra kuruma oldu.yarın erken biterse işim bi dermatoloğa da görünebilirim. Şimdi Güreşçi gibi sürdüm bakalım yağı umarım kaşıntısız uyurum
Atopik ürünler bile yetmiyor artık işte nemlendirmeye hamilelikten sonra ekstra kuruma oldu.yarın erken biterse işim bi dermatoloğa da görünebilirim. Şimdi Güreşçi gibi sürdüm bakalım yağı umarım kaşıntısız uyurum
Ağrı yok canım bende, sadece bazen yatakta gerinirken falan ters bir hareket oluyor sanırım göbekten hafif bir ağrı oluyor ama çok şiddetli diyemem.
Yüzde leke bende henüz olmadı ama bir kaç sivilcem çıktı. Bu yüzde çıkan lekelere gebelik maskesi deniyormuş, normalmiş. Eğer sende çıktıysa hiç endişe etme.
Ben varım hepsi ağrıyor bende gündüz iyiyim gece uykusunda sadece bel,bacak,sırt,yanlarım. Kalsiyum magnezyum başlayalı biraz daha iyiyim eskiden ağlıyordum bazen
Merhaba Ekim anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum
Bende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/
Merhaba Ekim anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok muBende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/
Bende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/
@Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmi
Benim de haftaya sali insallah randevum
Insallah hepimizinki guzel gecer mutlaka
Birde yuzunuz leke oldumu
Uyudukça uyuyasım geliyor bende doyamıyorum uykulara. İkizler her uyuduğunda gidip yatıyorum sağolsun eşimde gece uyandıklarında idare ediyor. 2.5 yıldır uykusuz geçen gecelerim bi süredir sona erdi gece deliksiz uyumayı özlemişim.ama hep bacaklarım ağrıyor. Yatakdan kalkarken zorlanmaya başladım.
Benim gece olmadı canım şükür bikaç günle atlatıcam sanırım sen doktora görün yine belki ilaç falan verir magnezyum kullanıyormusun o hafifletir belki gerçi 2 gün boyunca bende hiç bi işe yaramamıştı ama bellide olmaz hafifletmiştir belki
Benim gece olmadı canım şükür bikaç günle atlatıcam sanırım sen doktora görün yine belki ilaç falan verir magnezyum kullanıyormusun o hafifletir belki gerçi 2 gün boyunca bende hiç bi işe yaramamıştı ama bellide olmaz hafifletmiştir belki