Atopik ürünler bile yetmiyor artık işte nemlendirmeyeBacaklarda çok güzel bir his oluyor parıltılı yumoş yumoş tam yazlık kıyafetler içinama atopik ciltlere özel ürünler var belki onlar daha iyi gelebilir
Ayy inşallahAtopik ürünler bile yetmiyor artık işte nemlendirmeyehamilelikten sonra ekstra kuruma oldu.yarın erken biterse işim bi dermatoloğa da görünebilirim. Şimdi Güreşçi gibi sürdüm bakalım yağı umarım kaşıntısız uyurum
Ya geciyormuymus o lekeler harika yuzumde heryer lekeAğrı yok canım bende, sadece bazen yatakta gerinirken falan ters bir hareket oluyor sanırım göbekten hafif bir ağrı oluyor ama çok şiddetli diyemem.
Yüzde leke bende henüz olmadı ama bir kaç sivilcem çıktı. Bu yüzde çıkan lekelere gebelik maskesi deniyormuş, normalmiş. Eğer sende çıktıysa hiç endişe etme.
inşallah hayırlısı sağlıklısı.. bir tane oğlum var. Ben de kız hissediyorum istiyorum. öğrenince yazarım inşallah :)Çok çok az kaldı Şafak 1 diyebiliriz artık, umarım her şey gönlünüzde ve sağlıkla devam etsin, erkek diyorum ben
Ben varım hepsi ağrıyor bendeKuyruk sokumu ağrısı olan var mı kızlar? Henüz erken diye düşünüyorum ama bir kaç gündür ağrıyor
Haber ederim canım sol tarafına yatıp bacak arana yastık alarak uyumaya çalışHaber veririsin banada
Merhaba Ekim anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok muBende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/
Bende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/Kızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Canim okdr yaniyoki anlatamamHaber ederim canım sol tarafına yatıp bacak arana yastık alarak uyumaya çalış
Ağrıların varsa magnezyum verir canim bana verdi iyi geldi gece uyurkdn bile kramp giriyordu@Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmi
Benim de haftaya sali insallah randevum
Insallah hepimizinki guzel gecer mutlaka
Birde yuzunuz leke oldumu
Topik kırılıyor bu ağrıdan canim çoğumuz da var yalnız değilsinKuyruk sokumu ağrısı olan var mı kızlar? Henüz erken diye düşünüyorum ama bir kaç gündür ağrıyor
Verdi canim ona devam ediyorum onun sayesinde daha enerjik oldum varyaAğrıların varsa magnezyum verir canim bana verdi iyi geldi gece uyurkdn bile kramp giriyordu
Bende de var doktora söyledim idrar ve kan tahlili yaptı. 3 günde 1 kullanabileceğim bir fitil verdi ama kullanamadım hala nasıl yapacağımı bilmiyorumAsiri derecede yumurtlama akintisi gibi,uzayan akintim var sizlerde de varmi
Merhaba topicte yeniyim 15+3 hamileliğim. benim şimdilik çok şükür vücut ağrılarım yok ama uyku hali, mide bulantısı, yanması fenalardayım maalesef.Kızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Uyudukça uyuyasım geliyor bende doyamıyorum uykulara. İkizler her uyuduğunda gidip yatıyorumKızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Benim gece olmadı canım şükür bikaç günle atlatıcam sanırım sen doktora görün yine belki ilaç falan verir magnezyum kullanıyormusun o hafifletir belki gerçi 2 gün boyunca bende hiç bi işe yaramamıştı ama bellide olmaz hafifletmiştir belkiCanim okdr yaniyoki anlatamam
Ocean mummy ve ferro sanol kullaniyorumBenim gece olmadı canım şükür bikaç günle atlatıcam sanırım sen doktora görün yine belki ilaç falan verir magnezyum kullanıyormusun o hafifletir belki gerçi 2 gün boyunca bende hiç bi işe yaramamıştı ama bellide olmaz hafifletmiştir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?