2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bacaklarda çok güzel bir his oluyor parıltılı yumoş yumoş tam yazlık kıyafetler için ama atopik ciltlere özel ürünler var belki onlar daha iyi gelebilir
Atopik ürünler bile yetmiyor artık işte nemlendirmeye hamilelikten sonra ekstra kuruma oldu.yarın erken biterse işim bi dermatoloğa da görünebilirim. Şimdi Güreşçi gibi sürdüm bakalım yağı umarım kaşıntısız uyurum

Ayy inşallah kaşıntıda berbat bir his uyutmaz sinir eder durur çünkü insanı

Ya geciyormuymus o lekeler harika yuzumde heryer leke
Oh hamdolsun bende de agri yok bu hafta endiselendim birae Cok tesekkur ederim

Kuyruk sokumu ağrısı olan var mı kızlar? Henüz erken diye düşünüyorum ama bir kaç gündür ağrıyor
Ben varım hepsi ağrıyor bende gündüz iyiyim gece uykusunda sadece bel,bacak,sırt,yanlarım. Kalsiyum magnezyum başlayalı biraz daha iyiyim eskiden ağlıyordum bazen

Merhaba Ekim anneleri sizlere durumumdan bahsetmek istiyorum bilgisi olan aynı durumu yaşayan varsa yazara çok sevinirim
Ben şuan 35 haftalık hamileyim ama son bu ayda bebeğime ölçülerinde sıkıntılar çıktı baş çevresi 40 haftalık ve boyu da 32 haftalık çıkıyor aşırı bi uyumsuzluk var ve doktorum genetik olabilir dedi özellikle boyu için eğer ailede kısalık yoksa bakılması gerek takip edelim dedi kilosu 3 kilo şuan boyu dışında diğer ölçüler hep önde gidiyor benimle aynı durumu yaşayan başından geçen arkadaşlardan iletişime geçerse çok mutlu olurum

Bende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/

Kızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Bende 1-2 haftadır öyleyim göz kapaklarım düşüyo sürekli halsizlik uyku hali ilk 3 ay hiç olmadı böyle demir eksikliğindenmi acaba ya da b12 doktar birdahaki kontrolümda kan tahlili yapacağını söyledi:/

@Lalalala1 canim seninle en yakin benim sanirim hafta olarak agrilarin cok varmi
Benim de haftaya sali insallah randevum
Insallah hepimizinki guzel gecer mutlaka
Birde yuzunuz leke oldumu
Ağrıların varsa magnezyum verir canim bana verdi iyi geldi gece uyurkdn bile kramp giriyordu

Kızlar enerjiniz ne durumda bende sürekli uyku hali devam ediyor aşırı uyuyorum sizinde böyle mi
Merhaba topicte yeniyim 15+3 hamileliğim. benim şimdilik çok şükür vücut ağrılarım yok ama uyku hali, mide bulantısı, yanması fenalardayım maalesef.

Uyudukça uyuyasım geliyor bende doyamıyorum uykulara. İkizler her uyuduğunda gidip yatıyorum sağolsun eşimde gece uyandıklarında idare ediyor. 2.5 yıldır uykusuz geçen gecelerim bi süredir sona erdi gece deliksiz uyumayı özlemişim.ama hep bacaklarım ağrıyor. Yatakdan kalkarken zorlanmaya başladım.

Canim okdr yaniyoki anlatamam
Benim gece olmadı canım şükür bikaç günle atlatıcam sanırım sen doktora görün yine belki ilaç falan verir magnezyum kullanıyormusun o hafifletir belki gerçi 2 gün boyunca bende hiç bi işe yaramamıştı ama bellide olmaz hafifletmiştir belki

Ocean mummy ve ferro sanol kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…